Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.285
- 18.605
- 2.268
bu tur-gay bide rahmetli kazım kanat vardı bunlar zamanında diyordu ki febe ile bejeke el ele verip mutlaka Galatasarayın yükselişini durdurmalıdır derler dururlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz transfer haberi izlemek için açıyoruz bu salak karşımıza çıkıyor.Amacı o zaten niye izliyorsunuz ki
Galatasaray Düşmanlarının .........
ya hocam sen sanıyo musun bu ozan kabak 3 günde çıktı ortaya? sen ağustosta oynatma serbest bırak 50 tane takım kuyruğa girerdi önüne o çocuğunO formayı vermeseydik ptt.1ligde söke söke oynardı. Ş.liginde oynatmasaydık kim talip olurdu.asıl şaçmalayan sensin
Yani reis ben de açıp Avusturya liginde izlemedim Alan 'ı veya Çin ligini takip etmedim doğru düzgün ama anladığım kadarıyla "Poacher" tarzında bir santrafor kendisi. futbolu bilen yetenekli bir topçuya benziyorŞunu merak ediyorum diyelim Falcoa da geldi Alan da oldu bazı renktaşlar bu adam için kanatta oynuyor dediler.Ben hiç izlemediğim için soruyorum sağ mı yoksa sol mu içe kat eden biri bu Alan
hahaha mantıga bakO formayı vermeseydik ptt.1ligde söke söke oynardı. Ş.liginde oynatmasaydık kim talip olurdu.asıl şaçmalayan sensin
teşekkür ederim renktaşımYani reis ben de açıp Avusturya liginde izlemedim Alan 'ı veya Çin ligini takip etmedim doğru düzgün ama anladığım kadarıyla "Poacher" tarzında bir santrafor kendisi. futbolu bilen yetenekli bir topçuya benziyor
Kanat olarak da bildiğim kadarıyla kariyerinde sol kanat olarak da oynamışlığı var ...
Bu çocuk ş.liginde oynamasaydı bu kulüplerden hiçbiri bukadar ısrarla istemezlerdi.ya hocam sen sanıyo musun bu ozan kabak 3 günde çıktı ortaya? sen ağustosta oynatma serbest bırak 50 tane takım kuyruğa girerdi önüne o çocuğun
Kesinlikle kardesimBu çocuk ş.liginde oynamasaydı bu kulüplerden hiçbiri bukadar ısrarla istemezlerdi.
Fatih terim serdarı affederse takımda disiplin bozulur diyorBiz transfer haberi izlemek için açıyoruz bu salak karşımıza çıkıyor.
aynen çağlar enes ünal cengiz falan da şampiyonlar ligi oynayıp gitti avrupa. bu sene gidemese 2 sene sonra giderdi. sen bu sene tanımış olabilirsin de bu çocuk yıllardır milli takıp kaptanı sürüsüyle turnuva oynadı haberi yok mu avrupa klüplerinin ozan'ın varlığndan sence? öyle bi konuşuyosun ki sanki bu sene öğrendi top oynamayıBu çocuk ş.liginde oynamasaydı bu kulüplerden hiçbiri bukadar ısrarla istemezlerdi.
kesseydik daha ucuza giderdiBu benim fikrim,fatih terim haric yaptirdigi pe!naltilardan sonra herkes keserdi onu merih demiral fbde oynayamadi gitti merih kotu futbolcu mu
Fbden alacak topcu da yok takas olarakFatih terim serdarı affederse takımda disiplin bozulur diyor
Fb Serdar a bohcani topla öyle gel demiş laflara bak kanı bozugun
Galatasaray Düşmanlarının .........
kimler geldi geçti eziklikte sınır tanımıyor o adamBu Turgay Demir hayat kadını evladı. Ezikliği buradan geliyor.
Bu kadar yıldızın gelip geçtiği takıma Falcao gelirse bilmem ne yapacağım diye dalga geçmeye çalışıyor. İT evladı. Kültürsüz cahil şerefsiz.
Sen bu manayı çıkarmayı nasıl başardın tebrik ediyorum. Yetenekli bi oyuncu olmasına rağmen vitrine çıkaran olmazsa bi halta yaramaz o yetenek.ayrıca bu çocuğa yıllarca emek veren yine bu kulüp gökten inmedi bu çocuk.ortada yılların emeği var. Kim ne derse desin vefasızlığın daniskasıdır. Herseye rağmen Ozan da bunun farkına varıp imzayı atacaktır.kendini daha çok geliştirerek ilerde kulübe önemli bi bonservis kazandırarak yine gidebilir. Bu işin gidişi varsa dönüşu de var ozan bunu düşünemeyecek kadar salak olamazhahaha mantıga bak
keske ahmet calıkı oynatsaymısız o zaman sampiyonlar liginde.
onu satardık 7.5 milyona.
3-4 ocak şimdi de 7 ocak sonrası mı oldu. Ne sallıyorlar be, sonra da çıkıp millete dallama yazıyorlar. Yaptıkları mesleğe kendilerinin saygısı yok saygı bekliyorlar.
Madem istiyorlardı ağustosta alsalardı ya niye bizde oynamasını beklediler einsteinaynen çağlar enes ünal cengiz falan da şampiyonlar ligi oynayıp gitti avrupa. bu sene gidemese 2 sene sonra giderdi. sen bu sene tanımış olabilirsin de bu çocuk yıllardır milli takıp kaptanı sürüsüyle turnuva oynadı haberi yok mu avrupa klüplerinin ozan'ın varlığndan sence? öyle bi konuşuyosun ki sanki bu sene öğrendi top oynamayı
hocam senin okuduğunu anlama problemin mi var?Madem istiyorlardı ağustosta alsalardı ya niye bizde oynamasını beklediler einstein