Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tur-gay bide rahmetli kazım kanat vardı bunlar zamanında diyordu ki febe ile bejeke el ele verip mutlaka Galatasarayın yükselişini durdurmalıdır derler dururlardı

Bu tarz musveddeleri izlemezseniz siniriniz gerilmez. Hem izliyorsunuz hem kufur ediyorsunuz :o

Şunu merak ediyorum diyelim Falcoa da geldi Alan da oldu bazı renktaşlar bu adam için kanatta oynuyor dediler.Ben hiç izlemediğim için soruyorum sağ mı yoksa sol mu içe kat eden biri bu Alan
Yani reis ben de açıp Avusturya liginde izlemedim Alan 'ı veya Çin ligini takip etmedim doğru düzgün ama anladığım kadarıyla "Poacher" tarzında bir santrafor kendisi. futbolu bilen yetenekli bir topçuya benziyor

Kanat olarak da bildiğim kadarıyla kariyerinde sol kanat olarak da oynamışlığı var ...

Yani reis ben de açıp Avusturya liginde izlemedim Alan 'ı veya Çin ligini takip etmedim doğru düzgün ama anladığım kadarıyla "Poacher" tarzında bir santrafor kendisi. futbolu bilen yetenekli bir topçuya benziyor

Kanat olarak da bildiğim kadarıyla kariyerinde sol kanat olarak da oynamışlığı var ...
teşekkür ederim renktaşım

Bu çocuk ş.liginde oynamasaydı bu kulüplerden hiçbiri bukadar ısrarla istemezlerdi.
aynen çağlar enes ünal cengiz falan da şampiyonlar ligi oynayıp gitti avrupa. bu sene gidemese 2 sene sonra giderdi. sen bu sene tanımış olabilirsin de bu çocuk yıllardır milli takıp kaptanı sürüsüyle turnuva oynadı haberi yok mu avrupa klüplerinin ozan'ın varlığndan sence? öyle bi konuşuyosun ki sanki bu sene öğrendi top oynamayı

hahaha mantıga bak
keske ahmet calıkı oynatsaymısız o zaman sampiyonlar liginde.
onu satardık 7.5 milyona.
Sen bu manayı çıkarmayı nasıl başardın tebrik ediyorum. Yetenekli bi oyuncu olmasına rağmen vitrine çıkaran olmazsa bi halta yaramaz o yetenek.ayrıca bu çocuğa yıllarca emek veren yine bu kulüp gökten inmedi bu çocuk.ortada yılların emeği var. Kim ne derse desin vefasızlığın daniskasıdır. Herseye rağmen Ozan da bunun farkına varıp imzayı atacaktır.kendini daha çok geliştirerek ilerde kulübe önemli bi bonservis kazandırarak yine gidebilir. Bu işin gidişi varsa dönüşu de var ozan bunu düşünemeyecek kadar salak olamaz

Alan buyursun gelsin de ben video/özetlerden izlediğim kadarıyla çok tek santrafor görevinde oynayabilecek bir adam olarak görmüyorum Alan 'ı

Nasıl ki bu akşam izlediğimiz Arsenal maçındaki Firmino daha sola yakın oynadı öyle bir oyuncu izlenimi oluştu benim kafamda hani Rodrigues yerine düşünülür mü diye bir soru oluşmadı değil benim kafamda

Çünkü gerçekten çevik hareketli ve tekniği yeteneği olan bir hücum oyuncusu biraz daha Firmino 'nun bu sene oynadığı gibi sola yakın oynatsak ne yapabilir acaba diye düşünüyorum

Alan-Falcao-Feghouli
Belhanda-Emre

​
Şöyle bir hücum hattı izlemek isterdim açıkçası ...

aynen çağlar enes ünal cengiz falan da şampiyonlar ligi oynayıp gitti avrupa. bu sene gidemese 2 sene sonra giderdi. sen bu sene tanımış olabilirsin de bu çocuk yıllardır milli takıp kaptanı sürüsüyle turnuva oynadı haberi yok mu avrupa klüplerinin ozan'ın varlığndan sence? öyle bi konuşuyosun ki sanki bu sene öğrendi top oynamayı
Madem istiyorlardı ağustosta alsalardı ya niye bizde oynamasını beklediler einstein

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt