Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bu manayı çıkarmayı nasıl başardın tebrik ediyorum. Yetenekli bi oyuncu olmasına rağmen vitrine çıkaran olmazsa bi halta yaramaz o yetenek.ayrıca bu çocuğa yıllarca emek veren yine bu kulüp gökten inmedi bu çocuk.ortada yılların emeği var. Kim ne derse desin vefasızlığın daniskasıdır. Herseye rağmen Ozan da bunun farkına varıp imzayı atacaktır.kendini daha çok geliştirerek ilerde kulübe önemli bi bonservis kazandırarak yine gidebilir. Bu işin gidişi varsa dönüşu de var ozan bunu düşünemeyecek kadar salak olamaz
bu dediklerine itirazım yok
altyapısından yetistigi kulube aidiyet hissetmeyen topcuyu ben de istemem
ama futbolcunun geldigi noktada kulubun payı yuzde yirmiyse kendi yetenegi calısması yuzde seksendir
iyi futbolcu her sekilde vitrine cıkar

Boş yapma tıkanınca hemen.
ne tıkanması galatasaray serbest bıraksa 2 sene sonra yine giderdi diyorum bana yazdığın şeye bak. sen bu çocuğu oynatmasan gitse saçma sapan bi takıma 2 sene içinde yine gidecekti avrupaya çağlar söyüncü nasıl gitti leicestere sana laf anlatmaya çalışıyoz bi de burda

aynen çağlar enes ünal cengiz falan da şampiyonlar ligi oynayıp gitti avrupa. bu sene gidemese 2 sene sonra giderdi. sen bu sene tanımış olabilirsin de bu çocuk yıllardır milli takıp kaptanı sürüsüyle turnuva oynadı haberi yok mu avrupa klüplerinin ozan'ın varlığndan sence? öyle bi konuşuyosun ki sanki bu sene öğrendi top oynamayı

Enes ünal demişken, bu çoçuğu getirme ihtimalimiz yok mu?
Zaten tutunamadı Avrupa’da.

Falcao hayal, esas bomba için onun ismi piyasaya sürülmüştür :) Alan haberlerine de bence inanmayın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alan bitti buyuk ihtimalle gelecegi tarih bile verildi.gün gibi ortada.biraz antuda gezinin ordan duyum getirin :d bakalım rengdaşlar

ne tıkanması galatasaray serbest bıraksa 2 sene sonra yine giderdi diyorum bana yazdığın şeye bak. sen bu çocuğu oynatmasan gitse saçma sapan bi takıma 2 sene içinde yine gidecekti avrupaya çağlar söyüncü nasıl gitti leicestere sana laf anlatmaya çalışıyoz bi de burda
Bilemeyeceğimiz bisey olduğu için boşa kehanet sallamak kolay Bizde forma şansı bulamayıp altliglerde çürüyen tonlarca yetenek bulabilirsin.tutturmussun bi çağlar adam almanya liginde parladı.yoksa freiburga transfer olmak büyük bi olay degil

bende tam emre mor yazacaktım kesinlikle tam zamanı bu kadar sorunluyken ucuza kapatırsak iş yapar kesinlikle sorunlu demeyin balotelliyi istiyoruz hepimiz onun kadar manyak değil en azından genç düzelir balotelli bile geçmiş yıllarına göre daha az sorunlu..

Meksika’nın Tamulipas eyaletine bağlı Victoria şehrinde amatör futbol kulübü Deportivo Llamas’da forma giyen futbolcu Noe Acuna’nın hayatını kaybetmesinin ardından takım arkadaşları ölen takım arkadaşlarını sahaya getirerek tabutla gol attırdı.

Beyler forvet buldum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'dan ayrılacağı kesinleşen Serdar Aziz, Fenerbahçe ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı. (Sabah)

Ne çabuk :unsure:

Bilemeyeceğimiz bisey olduğu için boşa kehanet sallamak kolay Bizde forma şansı bulamayıp altliglerde çürüyen tonlarca yetenek bulabilirsin.
ozan da simdi mcity ye gitse bile sonraki yıllarda alt liglerde curuyebilir. o ayrı bir konu. biz ajax stetienne falan degiliz. futbolcu yetistirmek onceligimiz degil. burdaki taraftarlar bile hala falcao cahill falan gelsin istiyor. ancak son care olarak genc futbolcu oynatabiliyoruz. boyle bir ortamda ozan kabakın basarısı kendi basarısıdır.

Alan-Falcao-Feghouli
Belhanda-Emre(Ndiaye)

Fernando
Nagatomo - Miranda- Ozan - Mariano
Muslera

+18 in mod ​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt