Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan da simdi mcity ye gitse bile sonraki yıllarda alt liglerde curuyebilir. o ayrı bir konu. biz ajax stetienne falan degiliz. futbolcu yetistirmek onceligimiz degil. burdaki taraftarlar bile hala falcao cahill falan gelsin istiyor. ancak son care olarak genc futbolcu oynatabiliyoruz. boyle bir ortamda ozan kabakın basarısı kendi basarısıdır.
Kesinlikle yanlış bi tespit.2000 jenerasyonu 2011 fatih terim döneminde temelleri atılıp yıllarca emek verilerek yetiştirilmiş oyunculardan oluşuyor. Bu çocuklar altyapı hamlesiyle bu hale geldiler tesadüf falan değil.

Kesinlikle yanlış bi tespit.2000 jenerasyonu 2011 fatih terim döneminde temelleri atılıp yıllarca emek verilerek yetiştirilmiş oyunculardan oluşuyor. Bu çocuklar altyapı hamlesiyle bu hale geldiler tesadüf falan değil.
bu hale geldiler derken
altyapıyı yakından takip etmiyorum ama o jenerasyondan ozan kabak dısında buyuk bir potansiyel gormuyorum
ne yunus ne celil ne atalay vasatın ustunde degiller

bu hale geldiler derken
altyapıyı yakından takip etmiyorum ama o jenerasyondan ozan kabak dısında buyuk bir potansiyel gormuyorum
ne yunus ne celil ne atalay vasatın ustunde degiller
Takip etmiyorsanız keskin konuşmanın manası yok.o jenerasyonda birçok yetenekli oyuncu var. Ozanı sezon başı sorsak ona da vasat derdiniz büyük ihtimal

ozan'a daha fazla öğretmişler o zaman altyapıda bu saydıkların keçiörengücü maçında ayakta duramıyodu çünkü :D
Tecrübe ve maç eksikliğinden kaynaklı olabilir mi. Şans buldukça onlar da ozan gibi kendini gösterecektir. Senin kafandaki adam kasimpaşa maçında hata yapan ozanı da ayakta duramıyor diye kenara koyardı

maicon,donk,belhanda,garry,eren hatta duruma göre fernando bu adamlardan fayda gelmez bize dahası var sezon sonu onlar paket yerlerine şöyle bi kadro süper olurdu hazır gündemdeki isimler güzelken hayalde olsa güzel kadrolar kuralım
lineup (1).webp

bu çocukta iş var geçenlerde forumdan biri söylemişti hatırlamıyorum

Tecrübe ve maç eksikliğinden kaynaklı olabilir mi. Şans buldukça onlar da ozan gibi kendini gösterecektir. Senin kafandaki adam kasimpaşa maçında hata yapan ozanı da ayakta duramıyor diye kenara koyardı
hatadan bahsetmiyoruz ayakta duramamak tecrübe ve maç eksikliğinden kaynaklı olamaz tamamen fiziksel. oynayabilecek kadar iyi topçu çıkar oynar ozan geçen sene bunun yarısıydı fizik olarak sakatlık yaşadı bugün hayvan gibi embolo'yla boğuşuyor 90 dakika. oyuncunun kendisinde olacak ozan'ın başarısının %80i tamamen kendi yeteneği ve emeği

ya hocam sen sanıyo musun bu ozan kabak 3 günde çıktı ortaya? sen ağustosta oynatma serbest bırak 50 tane takım kuyruğa girerdi önüne o çocuğun

50 az 100 takım girerdi. Zaten altyapımızdan çıkıpta ,18 yaşında bıraktığımız her oyuncu süperlig de kesin kapılıyor havası estirmen enteresan olmuş kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt