- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Yeni Malatya’dan Sadık’a sulanalım. Sonuçta bizim altyapımızdan çıkan bir oyuncu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben scout degilim. belki dedigin gibi diger cocuklarda da potansiyel vardır. ama ozan ilk macından itibaren stoper gibi zor bir mevkide benim gibi sıradan bir izleyicinin bile dikkatini cekti.Takip etmiyorsanız keskin konuşmanın manası yok.o jenerasyonda birçok yetenekli oyuncu var. Ozanı sezon başı sorsak ona da vasat derdiniz büyük ihtimal
bu hale geldiler derken
altyapıyı yakından takip etmiyorum ama o jenerasyondan ozan kabak dısında buyuk bir potansiyel gormuyorum
ne yunus ne celil ne atalay vasatın ustunde degiller
adam fifa'nın uefa'nın geleceğin yıldızları listesine kafadan giriyodu her sene ne anlatıyonuz siz acaba hala ya50 az 100 takım girerdi. Zaten altyapımızdan çıkıpta ,18 yaşında bıraktığımız her oyuncu süperlig de kesin kapılıyor havası estirmen enteresan olmuş kardeş.
Kesinlikle yanlış bi tespit.2000 jenerasyonu 2011 fatih terim döneminde temelleri atılıp yıllarca emek verilerek yetiştirilmiş oyunculardan oluşuyor. Bu çocuklar altyapı hamlesiyle bu hale geldiler tesadüf falan değil.
adam fifa'nın uefa'nın geleceğin yıldızları listesine kafadan giriyodu her sene ne anlatıyonuz siz acaba hala ya
altyapı maclarını takip etmiyorum.valla kardeş hem takip etmiyorum diyosun hem yunus da celilde vasatın üstünde değil diyosun içinde çelişki yaşıyosun
ozanı Fatih hoca oynatmasa yada yaptırdıgı penaltılar da kesseydi takımdan acaba o zaman ne diyecektin.
adam fifa'nın uefa'nın geleceğin yıldızları listesine kafadan giriyodu her sene ne anlatıyonuz siz acaba hala ya
Son 10 yılda aynı anda yaklaşık 6 altyapılı ismin kadroya girebildiği bir yıl var mı? basit bir şeymiş gibi anlatman garip. Bırak 6 yı 2 tane 11 oyuncusu çıkartsan yönetim halay çeker hersene.diğer çocuklar neden gelememiş altyapı hamlesiyle bu hale
evet ozan fatih terimin eseri. o yuzden mcity fatih terime degil ozana teklif yapıyor.neredeymiş o liste? ki ne isimler gördü bu gözler listeye giripte sonradan garsonluk yapan. Yatıp kalksın Terim e dua etsin. Daha bu sene 3-4 gibi bir fiyata alınan barış ile erdi seneye kayseride sucuk olur.
ya birader anlamazlar sanıyolar ki fatih terim yazın top oynamayı öğretti çocuğa. adam galatasaray altyapısında olduğu için iyi topçu olmadı çok iyi topçu olacağı için galatasaray altyapısında oynattılar çocuğu bu yaşa kadar. sanki bursaspor altyapısında oynasa 3. ligdeydi şu analtyapı maclarını takip etmiyorum.
a takımında dikkat cekmediler.
fatih hoca salak mı penaltı yaptırdı diye cocugu kessin. yunusu hic hata yapmadıgı halde kesti ama.
Bi çocuk herhangi bi konuda yeteneğini konuşturup iyi yerlere gelince anne babasının az emeği olduğunu iddia edebilir misin. Bu çocuğun yeteneğini konuşturacak ortamı oluşturmak yıllarca eğitmek emeğin en büyüğüdür. Yetenek ozanda verdiği emek yine kendisi için ama galatasarayın verdigi eğitim ve emek çok daha kıymetli ve bunu görmezden gelmek yediğin kaba etmektir. Kimse ozana gitme demiyor zaten ama kulübü tatmin edecek bi paraya gitmesi boynunun borcu.hatadan bahsetmiyoruz ayakta duramamak tecrübe ve maç eksikliğinden kaynaklı olamaz tamamen fiziksel. oynayabilecek kadar iyi topçu çıkar oynar ozan geçen sene bunun yarısıydı fizik olarak sakatlık yaşadı bugün hayvan gibi embolo'yla boğuşuyor 90 dakika. oyuncunun kendisinde olacak ozan'ın başarısının %80i tamamen kendi yeteneği ve emeği
evet ozan fatih terimin eseri. o yuzden mcity fatih terime degil ozana teklif yapıyor.
Bu çocuğa altyapıda verilen eğitim boşuna mı verildi o ortamı oluşturmak için nohutla mı ödeme yapıldı.o zaman sittirip gidip halısahada tek başına çalışsaydı senin mantığinla. Saçmalamada sınır tanımıyorsunya birader anlamazlar sanıyolar ki fatih terim yazın top oynamayı öğretti çocuğa. adam galatasaray altyapısında olduğu için iyi topçu olmadı çok iyi topçu olacağı için galatasaray altyapısında oynattılar çocuğu bu yaşa kadar. sanki bursaspor altyapısında oynasa 3. ligdeydi şu an