Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya birader anlamazlar sanıyolar ki fatih terim yazın top oynamayı öğretti çocuğa. adam galatasaray altyapısında olduğu için iyi topçu olmadı çok iyi topçu olacağı için galatasaray altyapısında oynattılar çocuğu bu yaşa kadar. sanki bursaspor altyapısında oynasa 3. ligdeydi şu an

Bursa nın altyapısı bizi çarpar kardeş sakın son 2 yıla aldanma adamlar Türkiye nin en iyi 3 altyapısından biri başka örnek vermeliydin misal FENER!

———-—Muslera————-
Mariano-Ozan-Miranda-Naga

——Badou——Fernando——

Feghouli——Emre——-Odoi

————-Falcao————-

evt, nedir son gelişmeler.

Falcao bombası patladı mı

bu aspor ne leş kanal arkadaş bide istihbarat şefi falan diyolar eskisi gibi değil elinin altında internet var bilic ve amrabatın takımı diyor medya bu haldeyken duyumcular cirit atıyor normal yani..

altyapı maclarını takip etmiyorum.
a takımında dikkat cekmediler.

fatih hoca salak mı penaltı yaptırdı diye cocugu kessin. yunusu hic hata yapmadıgı halde kesti ama.

valla kardeşim kesr hem de tecrubesiz diye keser. önemli maçlarda oynatmaz risk aldı ve oynattı o kadar

diyor ki ozan çok büyük yetenek olduğu için oynattı fatih terim. fatih terim oynattığı için ozan iyi topçu olmadı

Yok ya oldu o zaman her yetenekli yıldız olup çıksın. Siz futbolcu seçmeyi markette domates seçmeyle karıştırıryorsunuz herhalde senin mantığında her yetenekli futbolcu zaten Galatasaray altyapısında oynar pişer gider diyorsun tey Allah ım.

Ulan shaqiri in yazın bizle adı geçerken (tabi shaqiribin haberi bile yok) forumda kilolu tosun diye beğenmeyenler vardı ya güler misin ağlar mısın? Klopp zaten kalite olan adamı bambaşka yerlere çıkarıyor

Bi çocuk herhangi bi konuda yeteneğini konuşturup iyi yerlere gelince anne babasının az emeği olduğunu iddia edebilir misin. Bu çocuğun yeteneğini konuşturacak ortamı oluşturmak yıllarca eğitmek emeğin en büyüğüdür. Yetenek ozanda verdiği emek yine kendisi için ama galatasarayın verdigi eğitim ve emek çok daha kıymetli ve bunu görmezden gelmek yediğin kaba etmektir. Kimse ozana gitme demiyor zaten ama kulübü tatmin edecek bi paraya gitmesi boynunun borcu.
cok guzel ornek. aynı anne babanın bir cocugu prof oluyor bir cocugu dolandırıcı. aynı okuldan mezun olan bir ogrenci ceo oluyor bir ogrenci memur. beni yetistiren hocalarıma saygı duyarım ama ben bulundugum yere kendi cabamla geldim. futbolcu icin de aynısı gecerlidir. ozan kabak tabi ki galatasaraya aidiyet hissetmeli ama kimseye minnet etmesine gerek yok. basarı kendi basarısıdır.

cok guzel ornek. aynı anne babanın bir cocugu prof oluyor bir cocugu dolandırıcı. aynı okuldan mezun olan bir ogrenci ceo oluyor bir ogrenci memur. beni yetistiren hocalarıma saygı duyarım ama ben bulundugum yere kendi cabamla geldim. futbolcu icin de aynısı gecerlidir. ozan kabak tabi ki galatasaraya aidiyet hissetmeli ama kimseye minnet etmesine gerek yok. basarı kendi basarısıdır.
Haydaaa.kendin diyorsun biri prof oluyor diğeri olamıyor. Ama bu 2 çocukta da ortak olan şey ailesinin emeği.yetenek farklı şey emek farklı .ozanda yetenek var ortada galatasarayın verdiği ozanın emeğinden az olmayan bi emek var bukadar basit daha neye diretiyorsunuz anlamadım

DASDSACCCZZXZDASDAS.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt