Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Nevzat , dursun gittikten sonra tam bir Turgay Demir ya da Emre Bol oldu . Dinledikçe çıldırıyor insan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcao eski falcao değilmiş.ulan salak eski falcao dediğin adam dünyanın top10 forvetinden biriydi.eski falcao olsa burda ne işi var.mal bu nevzat :asd:

nevzatı floryadan kovdular ya, içinde kalmış çıkartamıyor bir türlü

Nevzat Dindar : Alan'ın sözleşmesi Ocak 2020'de bitiyor. Çin kulubü isterse futbolcuyu bırakmayabilir.

Aynen program basladi baslayali bos konusuyor

Bir adam duygularını işine karıştırıyorsa o adam geri zekalıdır . Adam resmen Ronaldo gelse 393737 yaşında gelmesin diyecek . Tamam ben de yönetimi sevmiyorum ama bu demek değildir ki 10 lafımın 9’u şebeklik yapayım . Yok takımı dağıtıyor yok falcao alınmasın yok alan 1 sene daha sözleşmesi vs vs en son senin Allah cezanı versin deyip değiştim . İçim daraldı ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu nevzat eskiden de dursuncu bi sinsiydi ama bu sezon tüpçünün satılık kalemi olduğu icin floryadan tekmeyi yedi şimdi düpedüz düşmanca saldırıyor bize patronuna güvenerek

Falcao eski falcao değilmiş.ulan salak eski falcao dediğin adam dünyanın top10 forvetinden biriydi.eski falcao olsa burda ne işi var.mal bu nevzat :asd:

Bu adamlar nasıl oluyorda tvlere çıkabiliyor..adam bildiğin yetersiz..

Alan hakkında Yıllık 4 milyon diyor.ondan alan geldiği zaman kimse diagne performansı beklemesin,öyle öyle lige damga vuracak falan kimse beklemesin diyor..çok bilmiş gibi..

Ulan 4 milyon alacak adam lige damga vurmalı..Çok net başarılı olur diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olum bak sinirlendirmeyin beni nevzat katıksız çocuğunun haberlerini taşımayın buraya. Adam katıksız orman çocuğu. Zaten floryadan kovuldu. Birde burda sizle tartışmayayım.

Bu adamlar nasıl oluyorda tvlere çıkabiliyor..adam bildiğin yetersiz..

Alan hakkında Yıllık 4 milyon diyor.ondan alan geldiği zaman kimse diagne performansı beklemesin,öyle öyle lige damga vuracak falan kimse beklemesin diyor..çok bilmiş gibi..

Ulan 4 milyon alacak adam lige damga vurmalı..Çok net başarılı olur diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanki diagneyi tanıyordu gelmeden önce.alanı hayatında izlememiştir ahkam kesiyor hıyar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt