Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sezonu sonuna kadar Alan + Demba Ba , Alan + Lorente yada Alan + potansiyelli genç bir forvet alınması yeterlidir çünkü karşımızda iki forvet alacağız diyerek hocasını ve taraftarını göz göre kandırmış bir yönetim var ...

Nevzat boyle haince haber ederse birgun, ya bicaklanir yada agzini burnuna kirar bu taraftar.

Düşünüyorum beyler Alanı falcao yu stoper tandemini düşünüyorum.
8bc349e4e756916003854334d610f63d.jpg

Serdar da Ozan da kalmalı.

Rodrigues-8 (bize düşen pay)
Maicon-5
Çalık-kiralık
Eren-kim ne verirse artık (500.000 vs)

Alan-Bedava
Miranda-Bedava
Felipe Luiz-kiralık
2. Pivot Forvet

Bizi kotarır.

Maaslari artik düsük tutmaya bakmaliyiz. Bence yazin zaten Feghouli ve Belhanda gider ve kadroda tek Fernando ve Muslera + 3 milyon kazanan adam kalir (+ Alan belki).

Bize anca Sneijder gibi biri, daha 30 yas altinda gelirse 3 milyondan fazla maas önermeliyiz. Alan firsat transfer ve o pozisyon da agir eksiklimiz var diye 3 milyon verilir adama. Am bundan sonra son olmali.

Serdar da Ozan da kalmalı.

Rodrigues-8 (bize düşen pay)
Maicon-5
Çalık-kiralık
Eren-kim ne verirse artık (500.000 vs)

Alan-Bedava
Miranda-Bedava
Felipe Luiz-kiralık
2. Pivot Forvet

Bizi kotarır.
Mükemmel planlama. Tamda aklımda bu var. Aklımdaki pivotta Llorente ama ispanyollarin sırıtması bizim ligde beni korkutuyor ne dersin kral ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulupte halen baglantilari vardir

Yani bence de imkansız değil. Eğer gerçekten Monaco bir bonservis talep etmiyorsa Maicon & Rodrigues ikilisinden tahmini 13-15 mil.€ gelecek bonservisin bir kısmını Falcao 'ya imza parası / maaş olarak aktarabiliriz

Gomis zaten hali hazırda 3.5 mil.€ alıyordu Maicon 2.5 mil.€ Rodrigues 2 mil.€ maaş alıyor Galatasaray 'dan bu adamlar giderse kadroda maaş anlamında ciddi bir rahatlama olacaktır

Yav her şeyi geçtim de biz
Ahmet 1
Tarık 1.6
Selçuk 3
Ömer+Muğdat 1
Eren 2.5
Sinan 0.7

Maaş veriyoruz yıllardır toplamda 10 mil.€ maaş yatıyor şu heriflerde ve 0 katkı veriyorlar şu adamlara bu paraları veriyoruz yıllardır kimseden ses seda çıkmıyor Falcao haberleri çıkınca ulan o adama o kadar maaş verirsek batarız diye ortada dolaşıyor millet ulan senelik maliyeti 10 mil.€ şu heriflerin Falcao 'nun 1.5 senelik maliyeti 10 mil.€ diyelim haydi şu gereksiz herifleri gönderebilsek bonservis filan istemeden zaten bir Falcao maliyeti yatıyor şu gereksizlerde ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt