Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34 yasinda premierligte 2 sezonda toplam 1 gol atmis adamdan medet ummak nedir ya

Llloronte fotomac ve star uydurmasi.duzgun bi yabancı kaynak varsa ciddiye alabiliriz olmadığına göre bosverelim

Hoca yasli oyuncu istemiyorum dedi ama bi tek falcao'yu ister.onun da performansı ortada.lloronte gibi kayıpta değil

Alanin yanina bence ighalo gelmeli.ya da balotelli.falcao fazla zor

Formül basit
Selçuğu, ereni, tarığı postala
O maaşları 2 sene falcaoya yatır
Arkana yaslan gollere sevin

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav reis bunu anlamıyorlar işte Ahmet-Tarık-Selçuk-Sinan-Muğdat-Ömer-Eren gibi gereksiz herifler toplamda 10 mil.€ maaş alıyor Galatasaray 'dan senelik bu adamlar senelerdir bu paraları alıyor Galatasaray'dan kimseden ses çıkmıyor ama Falcao gibi bir adam için bu maaşlar konuşulunca ortalığı ayağa kaldırıyorlar. 2 senelik Falcao maliyeti yatıyor şu heriflerde ve 0 katkı veriyorlar

Yav reis bunu anlamıyorlar işte Ahmet-Tarık-Selçuk-Sinan-Muğdat-Ömer-Eren gibi gereksiz herifler toplamda 10 mil.€ maaş alıyor Galatasaray 'dan senelik bu adamlar senelerdir bu paraları alıyor Galatasaray'dan kimseden ses çıkmıyor ama Falcao gibi bir adam için bu maaşlar konuşulunca ortalığı ayağa kaldırıyorlar. 2 senelik Falcao maliyeti yatıyor şu heriflerde ve 0 katkı veriyorlar
Geçen sene gomis Rodriguez feghouli üçlüsü bizi şampiyon yaptı
Falcao gibi adamlar da aksilik olmadıkça başrol oynar böyle kulvarlarda
Ama dediğin gibi erenler Tarıklar ancak zarar olur
Hepsini üst üste koy 2 Falcao getirirsin

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan ne Llorente 'si saçmalamayın oldu olacak Totti ve Berbatov ikilisini yeniden futbola başlatalım. Llorente en son futbol oynayabildiği dönemde bu adamlarda akıyordu :cautious:

Negredo ve Guiza, Llorente gibi hava hamiyeti olan isimler değildi.

Biri tek senelik topçu. Diğeri de tank gibi ağırlaşınca bütün özelliğini kaybetmiş biri.

Llorente havadan kuş uçurtmaz. Zaten ağır bir adam her zaman. Ama kornerden Belhanda asist kralı olur hiç bir şey yapmasa. Bizim lig çok defolu. Parasını çıkartır çok uçmazsa fiyatta.

Yine de çok suçla değilim. Daha genç biri olabilir.
Negredonun en büyük özelliği hava hakimiyeti gibi geldi bana açıkçası bjk da izlediğim kadarıyla.

Negredonun en büyük özelliği hava hakimiyeti gibi geldi bana açıkçası bjk da izlediğim kadarıyla.

Yeterince gol üretemiyordu indirmesine karşın.

Normalde teknik adamdır baya. O kadar yavaşlamış ki markajdan çıkamadı hiç. 3 sene önce gelse 20 üstü gol atıp 10 gol de attırırdı.

Niyeyse Llorente acayip is yapar gibi geliyor bana genelde bu tarz artik kesin cop dedigimiz esseklerin yasina gelmis adamlar ligimizde is yapiyor nedendir bilinmez

Tabii ki istemem ama gelirse sanki dokturur gibi yani tabii bu sadece his arkasinda bir mantik yok

Yeterince gol üretemiyordu indirmesine karşın.

Normalde teknik adamdır baya. O kadar yavaşlamış ki markajdan çıkamadı hiç. 3 sene önce gelse 20 üstü gol atıp 10 gol de attırırdı.
Negredoyu pek tuttmadım açıkçası. Valenciada çok iyiydi ama City ye transferi bitirdi kendisini açıkçası.

Neyse... Llorente yi zamanında bende çok beğenip bizde olmasını istiyordum da adam ölmüş ya Alpay. Futbol oynarmı bu saatten sonra yoksa emeklilik ikramiyesi için mi gelir ciddi bir soru işareti bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt