Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben az tedirgin oldum behanda yatti mi saat gec oldu espirisi yapmayn

Şimdi resmi açıklamada Emre transferiyle psikolojik üstünlüğün yeniden bizde olduğunu gösterdik diycekler :o

Adamlar emreyi geri aldı biz hala robeni getiremedik lan, yönetim istifa.

Emre gelirse Avrupa'da da oynayamayacak :asd:

aziz 3 yıldız sözü verdiya hiç kimseyi alamadı gitti weboya emreye sardı

ulan azizz asd:asd:

Emre fb'de buyrun işte

Yönetim bir zahmet İstifa

Şaka lan şaka :asd:

bırakın emreyi falan serdarla kazimin takasi gundemde.willy boly ilgisi dogru scout önerisiydi.alex song zor sene sonu olur olacaksa.pepe yok diyor. paylaşıyoruz iplemiyosunuz oğlum başka bilgisi olan var mı? bir daha duyum yok size

sen yenisin galiba

Genç dediğin kim mesela kardeşim?

Yani 20-23 yasinda olmasi gerekmez. Mesela stoper'e Dany yaslarinda, ofans'a Amrabat yaslarinda oyuncu. Tabi burda simdi kesin isim vermek icin bir rahatca düsünmek lazim. Ama demek istedigim, uzun yillar oynayacak adamlar alalimki her sene yeniden para harcamayalim. Genc oyuncular katarak ve basarili olarak maddi durumumuzu daha iyi yerlere getirelim.

Zaten bu transferler sonrasi genc oyuncular almak daha da kolay olur bizim icin diye düsünüyorum. Bir de tur gecersek süper olur.

beleşogluna neyse de Alex gibi karakterli bi adama bizim gibi akilli bi taraftar Malex diyince üzülüyorum sahsim adına.

Yenildikleri macta bile gelip oyuncularımızı tek tek tebrik eden, gecen sene sampiyon oldugumuzda küfretmek yerine Tebrikler diyen adamdı Alex.

biraz saygı.

Hiç biri haketmiyor evet ama alex hakediyor saygiyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt