Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Süpermiş :) o değilde Emre olayı gerçek mi ya, cidden komedi ama kasap şerefsizi Sneijder i sakatlanmada bari. Ya bide bu salağa para vermişler mi ?

BBzoRk6CIAAmsCv.jpg

Emre gelirse ben üzülürüm. Sıkıntılı bir adam, dünyadaki en nefret ettiğim insanlardan birtanesi "dikkat edin oyuncu demiyorum" ama yine de çok iyi oyuncu...

Allah Çubuklu camiaya bir mide vermiş gerisini koyvermiş

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
dedde_10 - 29.01.2013 23:50[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

allahım inşallah gerçektir. EMRE bu ya EMRE !!![/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Adam messiyi aldı sanki :(

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] Mevlüt Şeran - 29.01.2013 23:42[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Messi gelmiş kadar sevindim beee

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

salih emreden 10 kat daha iyi oynar şu anda bunlarda.cidden ne alaka emre anlamak mümkün değil.artı bu adamı aykut yolladı neler söyledi:)yuh cidden ya

hafta sonu Bursaspor ile oynayacağız adamların hocaları yok

Ahaha gülüyorum lan bunlara. Çapsızlığın bu kadarı. Aykut Kocaman istemiyor diye gönderdiler adamı, çaresizlikten geri getirdiler. :D

Başkan bu misillemeye Arda Turan ile karşılık verir yazın :asd:

Başkan"Arda ile ilgilendik fakat kulübü bırakmıyor,ayrıyetten askerlik dolayısıyla 2 sene yurtdışında kalması gerekiyor" tarzında bir açıklama yapmıştı..Ben sezon sonu döneceğini düşünüyorum Arda'nın.(nişanlısı faktörüde var )

Süpermiş :) o değilde Emre olayı gerçek mi ya, cidden komedi ama kasap şerefsizi Sneijder i sakatlanmada bari. Ya bide bu salağa para vermişler mi ?

Ozaman karsisinda Pepeyi bulur. Pepeninde ne tür bir hayvan oldugunu hepimiz biliyoruz :D

Ya hayır ibnenin gelişi gram umrumda değil de, acaba Milli takımda oynayamaz artık da kurtulur mu diyoduk, oğuz abisi var gerçi Atletico da forma giymese bile yeri hazırdı. Off off milli takımda o dengesizden bıktım artık.

Biz burda KAKA'yı PEPE'yi istiyoruz/istemiyoruz tartışıyoruz adamlar EMRE'ye bayram yapıyolar :cool:

EEEE adaletsiz dünya işte herkes kendine göre, değerine göre sevinecek bişey buluyo yazık la elleşmeyin gariplere az sevinsinler onlarda :cool::n:

Aykutu nidesi kaldırabilece mi bakalım? Gerçi Herşeye midesi alışık onun ama.

beyler topic kapatılsın emrede geldi tüm dengeler değişti.işte vizyon denen şey onların yönetiminde var 4 ay önce kovduğunu geri almak mükemmel bir vizyon.

şikeci ezik herifler sizi,yarım sezon önce kovduğunuz adamı tutuşunca geri almak için 40 takla atarsınız böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt