Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abiler Atletico'nun mali problemleri yok mu ya? Adam 2 gün önce ilk 11 oynadı. Ve BEDAVAYA kim kime veriyor? Emre'yi parayla satıp bizim paramızı ödesinler ilk:lol:

Beyler çok büyükk timsah var gibi nerden çıktı bu haber ilk:))) ??keşke alsalar mal gibi ne dalga geçeriz:)

Ulan emre haberlerine bakıp bakıp gülüyorum geldi yine tipini şey ettiğim :D :D :D :D

bu trt ne diyo lan burak fulhama satılmak üzereymiş. ne anladık bu işten

Emre'nin hakemler üzerinde etkisi düşünüldüğünde iyi olmadı.Webo ve Belhanda'yı da alacaklarmış.Tehlikeli oldular.5 puan farkı korumamız lazım.
drogba-sneijder-selcuk senin takimindayken webolu belhandali kadrodan cekiniyosan gunduz vakti uyurkende isiklari acik tutun korkuyorum dersin

Kremler benden ; :asd:

35kUi.jpg

şikecilerin emre için transferin son gününe kadar bütün imkanlarını seferber edip bu yüzyılın transferini bitirmek istedikleri öğrenildi. :asd:

Alıntı:

Başkanı istifa ediyorum der döner, hocası istifa ettim der döner, futbolcusu 3 aylığına gider döner. Döngel Spor Kulübü FB

Ya arkadaslar buna öldüm ya.. ne komik uydurmuslar

[video=youtube;OgM7wndPvv8]https://www.youtube.com/watch?v=OgM7wndPvv8[/video]

eski takımı Chelsea eski oyuncusunu tekrar kadrosuna almak için çalışmalara başlamıştı.

Fakat FIFA bu hamlenin uluslararası transfer kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle transfere izin vermedi.

ee bele$oğlu nasıl geliyor gelsede sikinto yokta :cool:

NTVSPOR SON DAKİKA | Fenerbahçe'nin geriye kalan transfer listesi : Revivo , Lazetic , Rapaic , Anderson , Ogün , Kemalettin , Okocha

ALINTI

Emre: Hocam, fenere mi gideyim? Burda mı kalayım? Jubile mi yapayım? Mourinho: Sen kimsin lan, numaramı nerden buldun?

görmeyenler olabilir:cool:

Abiler Atletico'nun mali problemleri yok mu ya? Adam 2 gün önce ilk 11 oynadı. Ve BEDAVAYA kim kime veriyor? Emre'yi parayla satıp bizim paramızı ödesinler ilk:lol:

alıcısı olmassa veren olur 11 de oynamasına bakma adam paso yedekti takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt