Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.661
- 45.184
- 4.338
Cevap: Transfer Nöbeti
Burak,Umut aldığı topları gol yapamazsa direk rakibe veriyor..Elmander geçen yıl iyi top saklıyordu bu yıl fiyasko... Semih'in Antep maçını son 5 dakikası yaptıklarını gördün mü top nasıl saklanır dersi verdi resmen... BUrada asıl kasıt Almeida tarzı topları indirebilen , fizik gücü yüksek top saklama becerisi olan bir forvet tipiydi..Almeida iyi oynadığında Holosko da Fernandes de Olcay da iyi oynuyor..özellikle kanat adamlarını çok rahatlatıyor... Benim tezim şu ; Drogba Amrabat'ı 2 seviye yukarı çıkaracaktır.. Sneijder ve Selçuk'a bolca şut şansı sağlayacaktır..
Yaw bu topu ılerde tutacak, topun bizde kalmasını sağlayacak adam takıntısı nerden çıktı bizde anlamadım. Bizim topu ilerde tutmakta bir sıkıntımız yok ki. Biz ilk yarıda pek çok maca rakip yarı sahada başladık ve orda bitirdik, topu ılerde tutabilen bir takımız. Forvetlerimiz de topu saklayabilen (en azından Elmander ve Umut) adamlar. Bizim sıkıntımız yerlesik savunmalara karsi pozisyon bulabilmek (en bariz ornek İstanbul'daki braga maci), bulduğunu atmak (ki bu uç aşağı bes yukarı her takımın sıkıntısıdir) ve belki de en önemlisi rakip kaleye mumkun olan en cabuk sekilde gitmek.
Burak,Umut aldığı topları gol yapamazsa direk rakibe veriyor..Elmander geçen yıl iyi top saklıyordu bu yıl fiyasko... Semih'in Antep maçını son 5 dakikası yaptıklarını gördün mü top nasıl saklanır dersi verdi resmen... BUrada asıl kasıt Almeida tarzı topları indirebilen , fizik gücü yüksek top saklama becerisi olan bir forvet tipiydi..Almeida iyi oynadığında Holosko da Fernandes de Olcay da iyi oynuyor..özellikle kanat adamlarını çok rahatlatıyor... Benim tezim şu ; Drogba Amrabat'ı 2 seviye yukarı çıkaracaktır.. Sneijder ve Selçuk'a bolca şut şansı sağlayacaktır..