Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar şu yazacaklarım çok önemli. Ben artık bu kanıya vardım lütfen okuyup değerlendirin:

Ntvspor fener muhabiri Galatasaray'ın Sneijder ve Drogba transferi fenerin transfer politikasını değiştirdi diyor. bunların işleri güçleri bizi taklit etmek. hep bizim yaptığımıza misilleme olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. şimdiye kadar kazandıkları az sayıda başarıyı da buna borçlular.

aldıkları oyuncular da karakter olarak kendi vizyonlarına benziyor. kuyt geldi galatasaray'a gol atmak istiyorum dedi. Sneijder geldi Galatasaray'da Hagi gibi efsane olmak istiyorum dedi.

bu adamlar neden böyle söylüyor düşünmek lazım: Bunları getirmek için uğraşan yöneticilerden etkileniyorlar çünkü. kuytı getirenler sürekli Galatasaray'dan bahsetmiş belli ki, o rekabeti anlatmış, taraftar için ne kadar önemli olduğunu anlatmış. Sneijder'İ getirenler de Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, hedefleri, projeleri anlatmışlar. Kendisinin bu projelerde Hagi gibi önemli bir rol üstleneceği, bu dönemin efsanesi olma şansı olduğunu anlatmışlar. oyuncuları nasıl yönlendirirsen ilk geldiklerinde öyle konuşuyorlar.

2+2=4 ettiğini bilmek için profesör olmaya gerek yok. Biz transfer yapmasaydık, fener taraftarı yine tepkili olurdu ama normal düzeyde olurdu. Ama Aziz 3 önemli süpriz transferi para yok demicez kampa yetiştircez deyip kamptan sonra 20 gün geçip, lig başlamasına rağmen tık olmayınca, üstüne şimdi biz Drogba,Sneijder transferi yapınca, fenerbahçe taraftarı zıvanadan çıktı.

Fenerin başarısı falan umrunda değil şuan, tabiki önemsiyodur da, onun daha çok önemsediği şey koltuğu. Ve o koltuk hiç olmadığı kadar tehlikede. İlk mağlubiyet demiyorum puan kaybında, o stat aziz yıldırım istifa diye yıkılır. Artık fener taraftarı da biliyor, aziz giderse zaten aykutta gider. O yüzden aykut artık koruma çemberi görevi yapamıcak azize. Kimse aykutla uğraşmıcak direk azizle uğraşıcak.

Dün söylemiştim, azizin koltuğu söz konusu flas bir transfer bekliyorum die ama dürüstcesi aklımdan geçmesine rağmen ben Emre'yi getirebileceğine yok artık o kadar da yüzsüz değillerdir demiştim. Birisi resmen kovularak gitti, diğeri Emre kalmak istiyorum die bağırmasına rağmen umruna bile sallamadı kovdu.

Off kafa ağrıttığımıza değmez. Aziz, Aykut, Emre üçü de tiyatrocu zaten. Aziz ile Aykut istifa üzerine, Emre karaktersizlik üzerine...

Ynt: Transfer Nöbeti

oyle yada boyle idare ederdin ligte Elmanderle.. ama senin adam gibi bi solbekin yok.. adam gibi bi stoperin yok..

yarin Riera,Dany yada Semih uclusunden birine bisey oldumu gorurum buralari..

ha transfer donemi bitmeden 1 stoper alirlar Drogba transferine sevinirim amam suanda ben fazla sevinemiyorum, benim icin olsada olur olmasada olur..

Öyle veya böyle ligde idare edemiyorsun işte olmuyor. O kadar ağır oynuyoruz ki bu sene ve bunun en temel sebebi sırtı dönük top oynayamayan oyuncu eksikliği ve benim şahsi düşüncem dany de riera da su ana kadar gayet iyiler. Tabiki dany'nin pozisyon bilgisinin zayıf olmasi ve riera'in defansif zaaflari yüzünden sıkıntı yaşadığımız doğru ama drogba ve sneijder transferleri ile ileride top tutma sıkıntısını cozecegimiz için bu kadar göze batmayacak dany ve riera. Tabi defansa alternatif konusunda haklısın O konuda seninle hemfikirim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

beyler Gaziantepte patlama oldu sanayi bölgesinde drogba konusunu endişelenmeyin anelka da gitti ölenlere ALLAH rahmet eylesin

Fifa & Uefa manşet yapmış transferi. Geçiniz bi şey çıkmaz.Hiç bir kulüpte köle ticareti yapamaz. Drogba ayrılacam diyorsa ayrılır ki öyle de oldu. Nokta.

+ Yeri geldiğinde Burak'a da Umut'a da bir sövemediği kalmıştı şimdi Milli Takımın en değerli oyuncuları mı oldular ? Baros yazmış bir de utanmadan oraya ? Sanki Baros çok formda bir oyuncu adam gitmiyor kardeşim çatır çatır alıyor parasını... Elmander Geçen play offlardan sonra berbat bir form çiziyor.. Şöyle baktığımızda Burak dışında tam anlamıyla hangi forvete güvenebiliyoruz ? Eminim ki birçok kişi Burak'a da tam güvenmiyordur... Umut beklenenden çok gol attı ama her an elimizde patlayacak gibi bir his var herkeste

Baros için neler neler söylemişti zamanında şimdi işine gelince Baros çek Milli takımının santrforu oldu. Klasik Hıncal kafası işte.

Shenhua club Drogba to join Galatasaray club statement

Published: 2013-01-30 15:00:00 Source: Shenhua official website

Shanghai Shenhua Football Club

Statement on Drogba to join Turkish Galatasaray football club

Shanghai Shenhua Football Club in Beijing on January 29, 2013 at 02:10 when Turkish Galatasaray football club official website that the club player Didier Drogba has joined the club. Contact for Galatasaray football club "the contract period players" violations, the club is deeply shocked!

We understand the eagerness Drogba wishing to participate in the European Champions League. Shanghai Shenhua Football Club on July 1, 2012 and Drogba officially signed a formal work contract for a period of two and a half years, since signing a work contract, the club is in accordance with the contract agreement, has been effectively fulfill the responsibilities and obligations of the club.

Currently, Drogba is still the Shanghai Shenhua Football Club players, the contract between the two parties are still within the validity period.

At the same time, the Shanghai Shenhua Football Club is FIFA (FIFA) to collate all the evidence and information ready to submit in order to maintain the club benefits from greater losses.

Shanghai Shenhua Football Club

January 30, 2013

ingilizcesinden daha net anlaşılıyor. kısaca drogbanın şampiyonlar liginde oynama isteğini anlıyoruz ama biz sorumluluklarımızı yerine getirdik, elimizdeki kanıtları fifayla paylaşmaya hazırız demiş.

bu tip durumlarda fifa oyuncudan yana olur arkadaşlar. içiniz rahat olsun.

Bunlar da neyi kasıyorlar ki? Adam sizde oynamak istemiyo işte. Zorla tutsan fayda mı sağlayacaksın. Zaten sözleşme şartlarına uymayan bir durum olmasa böyle bir işe girmezlerdi. Muhtemelen söylendiği gibi geçici lisansla gelir bizde oynar.

Çin klübü parasını ödedik diyor nasıl olur ya ? O zaman feshedemez ki Drogba ?? Bu arada Anelka kiralık olarak gitti feshetmedi..

3,4 gün içinde fifa lisansını bize veririr tıpkı frank riberyde olduğu gibi riberiy param bir ay ödenmedi diye tek taraflı fes etti sözleşmesini sonuç 3,4 gün sonra fifa lisans verdi bizde hava gazı aldık tıpkı şuan çin takımının alıcağı gibi

kardeş fifa ve uefa en öncelikli olarak oyuncunun oynamasını ister yani kulüpler yüzünden oyuncunun arada kalmasını asla ve asla istemez ve hemen geçisi lisans vererek oyuncunun oynamasına kolaylık sağlar malesef çin liler bu işleri daha yeni yeni öğreniyor galiba

“Sneijder ve Drogba pastamızdaki 2 çilek” - sportstv

Beyler yönetim çok enteresan gerçekten. Kimse farkında değil ama bu adamlar bişeyler yapıyorlar.

Önce Hasan Şaş ve Davala Porto yu ziyaret etti haberleri çıktı. Sonra Başkan İnterle Sneijder ile ilgili görümelerinden önce asıl Altyapı ile ilgili bilgi alışverişi yaptık falan dedi ama Sneijder mevzusuna kaynadı. Şimdide Almanyada Birkaç takımla Altyapısı konusunda görüşcekmişiz.

Ayrıca Drogbayı GSTV de açıkladığında bundan sonra genç futbolculara yönelicez dediğinde tam olarak ne dediklerini anlamamıştım.

Ama şimdi kafamda bişeyler oluşmaya başladı. Bunlar sadece dillendirilenler. Misal belkide Tafareli biz sürekli transfer için falan gidiyo sanıyoruz.

Galiba Galatasarayda çok büyük bir Altyapı Projesi oluşturuluyor.

​

Böyle bir sorun olsaydı FIFA manşetten verir miydi Drogba haberini..

medayada çıkmış hemen drogba şoku diye akıl var mantık frank ribery olayının birebir aynsı onuda geçtim uefa, fifa kendi internet sitelerinden drogba avrupaya döndu diye haber yapıyor:)

“Sneijder ve Drogba pastamızdaki 2 çilek” - sportstv

Beyler yönetim çok enteresan gerçekten. Kimse farkında değil ama bu adamlar bişeyler yapıyorlar.

Önce Hasan Şaş ve Davala Porto yu ziyaret etti haberleri çıktı. Sonra Başkan İnterle Sneijder ile ilgili görümelerinden önce asıl Altyapı ile ilgili bilgi alışverişi yaptık falan dedi ama Sneijder mevzusuna kaynadı. Şimdide Almanyada Birkaç takımla Altyapısı konusunda görüşcekmişiz.

Ayrıca Drogbayı GSTV de açıkladığında bundan sonra genç futbolculara yönelicez dediğinde tam olarak ne dediklerini anlamamıştım.

Ama şimdi kafamda bişeyler oluşmaya başladı. Bunlar sadece dillendirilenler. Misal belkide Tafareli biz sürekli transfer için falan gidiyo sanıyoruz.

Galiba Galatasarayda çok büyük bir Altyapı Projesi oluşturuluyor.

​

Bir zamanlar bahsedilen yurt dışında altyapı okulu projesi umarım hayata geçer. Özellikle Afrika'da çok iyi oyuncular bulabiliriz.

Çin klübü parasını ödedik diyor nasıl olur ya ? O zaman feshedemez ki Drogba ?? Bu arada Anelka kiralık olarak gitti feshetmedi..

kardeş 3 aydır para alamıyormuş adam yeni bi mevzu değil ki çin kulübü son kozlarını oynuyor ceylan çalışkan güzelce anlattı bu olayı hatta gs mizin bu konuda çk güzel bir dosya hazırladığını da belirtti en kötü 3-4 gün içinde geçici lisans verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt