Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Açıklama

Bugün Haber Türk Gazetesi’nin spor ekinde oyuncumuz Burak Yılmaz’ın satılması ile ilgili olarak yönetim ve teknik heyetin karar aldığı yönünde bir haber yayınlanmıştır.

Haberde yer alan ifadelerin gerçekle hiçbir ilişkisi yoktur. Futbol takımımızla ilgili olarak böyle bir tasarrufumuzun olmadığının kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Haberi zilliyetten aldım. Ünal Aysal'ın Dha'ya Hamburgda verdiği röportajmış. Ben bu röportajın gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum. Başkan'ın bunları söylediğini düşünmek istemiyorum. Başkan söylediyse bile, röportaj yapan kişinin bu kadar karaktersiz olduğuna inanmak istemiyorum

Ünal Aysal Drogba'nın ne zaman geleceğini açıkladı!

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, yeni transferleri Drogba'nın takıma ne zaman katılacağını açıkladı.

DHA

30 Ocak 2013 | 10:55

A[SUP]+[/SUP]A[SUP]-[/SUP]

2​

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Didier Drogba transferi sonrası geldiği Almanya'nın Hamburg şehrinde ayağının tozuyla ilk röportajını DHA'ya verdi. Aysal, "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkması halinde çilek gelecek demiştim. Sneijder ve Drogba transferleriyle pastamızda bir değil iki çilek oldu" diye konuştu.

Galatasaray alt yapısına yeni modeller aramak için geldiği Hamburg'da gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, DHA'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aysal, "Aslında ihtiyacımız olan oyuncuları aldık. Çok iyi oyuncular transfer ettik. Ama Galatasaray da çok büyük bir kulüp, zaten başkası da yakışmazdı" dedi.

DROGBA'NIN BİZİ TERCİHİNDE İSTANBUL ETKİLİ OLDU

Hamburg'un en ünlü oteli olan Hotel Vier Jahreszeiten (Dörtmevsim Oteli) lobisinde konuşan Aysal, "Drogba ile tek temas eden kulüp biz değildik. Daha sonraki süreçte diğer takımlar devre dışı kaldı. Hem Drogba hem de bizim için iyi bir transfer oldu. Drogba'nın bizi tercih etmesinde İstanbul, Türkiye Ligi ve Galatasaray'ın çekiciliği etkili oldu. Tabi kararı Galatasaray için verdi" diye konuştu.

DROGBA 12 ŞUBAT'TA GELİYOR

Drogba'nın Çin'in Shanghai Shenhua takımının maçlarında hala oynadığını belirten Aysal, "Çin'deki son maçları bitince 12 Şubat gibi aramızda olacak. Şu anda oradaki takımıyla birlikte antrenmanlara ve maçlara çıkıyor. Bu yüzden maç ve antrenman eksiği yok. Takıma derhal girip, tecrübesiyle uyum sürecini çabuk atlatacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

TRANSFER MALİYETLERİNİ ŞAMPİYONLAR LİGİ KARŞILIYOR

Drogba ve Sneijder transferlerinin abartıldığı kadar mali külfet getirmediğini söyleyen Aysal, "Bu iki transfere baktığınız zaman büyük rakamlar görülüyor. Ama transferlerden Sneijder ile imzaladığımız sözleşme 3,5 yıllık, Drogba ile ise 1,5 yıllık sözleşmeler imzaladık. Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı yakalarsak zaten almış olduğumuz bedeller bu oyuncuların paralarını çok rahat bir biçimde ödüyor. Bu transferler bir yatırım olarak düşünülmeli, harcama olarak değil" şeklinde konuştu.

Yeni transfer yapacakları söylentilerine de açıklık getiren Aysal, "Bugün Florya ile bir temaslarımız oldu. Hocamız bu ara dönemde başka transfere ihtiyacı olmadığını söyledi. Başka bir transfer yapmayacağız" dedi.

MOURİNHO İDDİASINA GÜLÜYORUM

Jose Mourinho'nun Galatasaray'ın teknik direktörü olacağıyla ilgili medyada çıkan haberleri yalanlayan Aysal, "Medyada çıkan bu iddialara gülüp geçiyorum. Biz hocamızdan gayet memnunuz. Hocamız son derece başarılı bunu defalarca tekrarladım. Uzun süre hep beraber çalışmayı düşünüyoruz. Fatih Terim'le dışarıdan aramızda bir sorun olduğu gözükebilir ama içeride öyle değil. Biz son derece dostane ilişkiler içindeyiz ve beraber çalışmaktan son derece mutluyuz" diye konuştu.

2000'Lİ YILLARDAKİ BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ

Galatasaray'ın 2000'li yıllarda Avrupa'daki başarılarını tekrar yakalamayı hedeflediklerini söyleyen Galatasaray Başkanı Aysal, "Galatasaray'ın hedefleri her zaman büyük olmuştur. Zihnen ve fiziken her türlü çalışmalar yapıyoruz. Hem yönetim hem de teknik ekip olarak paralellik içinde çalışıyoruz. Şu anda başarılı olmamamız için bir sebep yok" ifadelerini kullandı.

ALMANYA'DA ALTI YAPI MODELİ ARIYORUZ

Galatasaray'ın alt yapısında yeni bir yapılanma içine girdiklerini vurgulayan Aysal, "Geçtiğimiz ay İtalya'ya gitmiştim. Orada iki kulüple Galatasaray'ın alt yapı çalışmaları için görüşmelerimiz oldu. Kulübümüzün İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu'ndan bir heyetle Hamburg ve Frankfurt'da bazı Alman takımlarıyla temaslarımız sürecek. Buradan dönerken tahmin ediyorum ki kafamızda tasarladığımız formülü bulup döneceğiz. Tabi bu süreç uzun soluklu bir çalışma olacak" şeklinde konuştu.

SCHALKE MAÇINA HERKESİ BEKLİYORUM

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Turunda eşleştiği Almanya'nın Schalke 04 takımını da değerlendiren Aysal, "Schalke takımı çok önemli bir rakip. Bizim de onlarla yarışabileceğimiz bir noktada olmamız gerektiği için bu transferleri gerçekleştirdik. Tahmin ediyorum ki başarılı olacağız" dedi.

Almanya'daki Türk taraftarlardan destek isteyen Aysal, "Bize katılıp desteklemeleri çok önemli. Buradaki maçımıza hepsini bekliyoruz. Zorluklar ne olursa olsun Avrupa'da yaşayan insanlarımızın çaresini bulup o maçta bulunacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

IRKÇILIK BİR İNSANLIK SUÇUDUR

Hamburg Altona SPD meclis üyesi Behçet Algan'ın sporda ırkçılığa karşı içinde Galatasaray'ın da olduğu bir turnuva planlamasını değerlendiren Aysal, "Umarım bu turnuva gerçekleşir. Galatasaray'ın bu turnuvada katkısı olmasını biz de isteriz. Irkçılık bir insanlık suçudur. Kabul edilmesi imkansız bir davranış şeklidir. Buna karşılık toplumun bu konuda son derece duyarlı olması gerekiyor. Eğitim kurumlarının, devletin, yargının bu konuda son derece hassas ve çabuk reaksiyon vermesi gerekir" dedi.

Başgan GSTV ye çıktı milli takımda kamptalar dedi. Saçmalama başkan bunu bilmicek kadar aptal birimi. Ya haberi yapanın art niyeti yada haberi yapanın afrika kupasından haberi yok.

2. ihtimal daha yüksek çünkü spor camiasındaki insanların hiçbişeyden haberleri yok

Başkan büyük ihtimal Maçları bitince 12-13gibi aramıza katılır demiştir. Bu salak gıgıla girmiştir Drogba hangi takımda Çin Şenşua hemen yapmıştır haberi

Başkan Drogba çinde son maçlarını yapacak diyor.Drogba Afrika kupasında değilmi arkadaşlar??Kafam karıştı.

Afrikadan çine geçip maç oynayıpmı gelecek demek istiyor.Anlamadım.

Hem bu kadar iyi takviyeler yapmışken yönetim ve Fatih Hoca Burak'ı satmaz hem de Burak gitmek istemezdi zaten. Hem kadro kalitesi olarak hem de ekonomik anlamda güçlendiğimizi gören haysiyetsiz basın Galatasaray'ı karıştırmak, huzursuzluk yaratmak için bu haberleri uyduruyorlar. Bundan sonra daha da fazla üzerimize gelecekler. Galatasaray batıyor diyecekler, yönetim içinde huzursuzluk var diyecekler, Fatih Terim ile Ünal Aysal,Bülent Tulun,Sedat Doğan arasında sorun var diyecekler, oyuncular arasında para yüzünden huzursuzluk var diyecekler. Yahu neler neler çıkacak hepsine hazırlıklı olun.

Başgan GSTV ye çıktı milli takımda kamptalar dedi. Saçmalama başkan bunu bilmicek kadar aptal birimi. Ya haberi yapanın art niyeti yada haberi yapanın afrika kupasından haberi yok.

2. ihtimal daha yüksek çünkü spor camiasındaki insanların hiçbişeyden haberleri yok

Başkan büyük ihtimal Maçları bitince 12-13gibi aramıza katılır demiştir. Bu salak gıgıla girmiştir Drogba hangi takımda Çin Şenşua hemen yapmıştır haberi

Valla kusura bakmasın kimin hatasısıysa da neresinden tutsan rezillik yani. Afrika kupasından bi haber olan kişi nasıl başkanla transfer üzerine röportaj yapar! Başkanın ağzından çıkmamış cümleleri nasıl yazar. Başkan bu yazıyı nasıl yedirmez.

Başkan Drogba çinde son maçlarını yapacak diyor.Drogba Afrika kupasında değilmi arkadaşlar??Kafam karıştı.

Afrikadan çine geçip maç oynayıpmı gelecek demek istiyor.Anlamadım.

Ya o haberi yazan mankafa tamamen uydurarak yazdı ya da Ünal Aysal'ın söylediklerini çarpıtarak, değiştirerek yayınladı haberi. Drogba Afrika Kupası için Güney Afrika'da bunu başkan da biliyor zaten.

Biz de Ribery'i karçırınca yapmıştık aynı açıklamayı bir şey çıkmaz bence de ama illa ki olacak yani bir terslik ve stres kaynağı.

Ya o haberi yazan mankafa tamamen uydurarak yazdı ya da Ünal Aysal'ın söylediklerini çarpıtarak, değiştirerek yayınladı haberi. Drogba Afrika Kupası için Güney Afrika'da bunu başkan da biliyor zaten.

DHA'nın uyduruktan röportaj yayınlayacağını zannetmiyorum. Ya başkanın kafası iyiydi, yada muhabirin

gazeteler fener gibi panik atak halinde ,nasıl kötü haber yaparız peşinde.aykutla inanılmaz atışan kavga eden herif geri dönüyor bakalım kaç tanesi bunla ilgili haber koyacak.varsa yoksa "emre yuvaya döndü." o yüzden hiç bir gazeteye inanmayın derim.

Valla kusura bakmasın kimin hatasısıysa da neresinden tutsan rezillik yani. Afrika kupasından bi haber olan kişi nasıl başkanla transfer üzerine röportaj yapar! Başkanın ağzından çıkmamış cümleleri nasıl yazar. Başkan bu yazıyı nasıl yedirmez.

Bahsettiğin gazete Milliyet ise her şeyi yaparlar. Başkan hangi biriyle uğraşacak hangi birini yalanlayacak. Ayrıca yalanlama yaptıkça adamların haber dedikleri uydurma şeyler daha çok gündem olacak. Bu zamana kadar başkanın,oyuncularımızın ağzından çok şey yazıldı ama yalan ve uydurma olduğu halde hepsine yalanlama gelmedi.

Bundan sonra bana Cin yemekleri haram olsun. arada sirada siparis ediyordum cin yemegini tavuklu dana eti ile makarnali güzel oluyordu ama bundan sonra bir müsteri kabyetiler :D

DHA'nın uyduruktan röportaj yayınlayacağını zannetmiyorum. Ya başkanın kafası iyiydi, yada muhabirin

Bu ülkede siyasi konularda bile yalan haberler gırla giderken spor konusunda uyduruktan bir röportaj yayınlanacağına ihtimal vermemeni şaşkınlıkla karşıladım :) Tabi ki bu haber doğru olabilir öyle bir ihtimal de var ama yerinde olsam DHA'ya da AA'ya da İHA'ya da bu kadar fazla güvenmezdim. :)

ya başkan milli takım maçlarını kastetmişti ama belki ağzından çin çıkmıştır gazeteci denen öküzde mal gibi afrika kupası yazacağına çin yazmış işte adam zaten afrika kupasında kupa 10 şubatta bitiyor gidip 2 günlüğüne orada maça yapacak hali yok ya belliki yazım hatası var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt