Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben demekten yoruldum arkadaslar biraz arastırsalar bulucaklar ama yok 2014-2015 senesi icin o yasa var evet ama bu sezon bası kulupler birligi ortak karar alarak tffye yasanın gözden gecirilmesi icin basvuruda bulundu ve kabul edildi yani bu sezon sonu o kural tekrar gözden gecirilecek ya şimdiki gibi kalacak yada serbest kalacak 5 e düşmesi söz konusu degil beyler rahat olun

muslera

eboue semih dany riera

selçuk

hamit emre

sneijder

drogba umut

Ben demekten yoruldum arkadaslar biraz arastırsalar bulucaklar ama yok 2014-2015 senesi icin o yasa var evet ama bu sezon bası kulupler birligi ortak karar alarak tffye yasanın gözden gecirilmesi icin basvuruda bulundu ve kabul edildi yani bu sezon sonu o kural tekrar gözden gecirilecek ya şimdiki gibi kalacak yada serbest kalacak 5 e düşmesi söz konusu degil beyler rahat olun

ya valla inşallah dediğin gibidir en azından 7+1 falan olsun yabancı kontenjanı yabancı oyuncu alıyorsam oynatma hakkım olmalı..

uyandılar sonunda :D

sajı Gönderen: Darkleader78:cLink:2669532

Vay beee...

Ne weboymuş arkadaş‚ niangdan‚ drogbadan iyiymiş. Biz bu zamana kadar nasıl görmemişiz bu canavarı hayret doğrusu.

Sorma renktaşım Etoo dan bile iyimiş
smile.gif

Puan kaybettigimiz maclar aklima geldikce sinirleniyorum.

Beşiktaş 3-3 rezil bir savunma, son dakikada alinan bir puan.

Orduspor 2-0 cok kötüydük, yenilgiyi hakettik

Eskişehirspor 1-1 son saniye golünü yemememiz gerekirdi.

Gençlerbirliği 3-3 rezil savunma yenik durumdan galip duruma getir 2 dakikada 2 gol yiyip son dakikada 1 puan kurtar

Mersin İdman Yurdu 1-1 vasat oynuyorduk ama öndeydik, skoru koruyamadik

Karabükspor 1-3 kaybettik cok kötüydük, yenilgiyi hakettik.

Gaziantepspor 1-1 bizim dany'nin bir yerlerine carparak 3 sutlarindan birisi gol oldu

Trabzonspor 0-0 bitti kötü trabzon'la berabere kaldik

Kasımpaşa 2-1 kaybettik yine öne gectik koruyamadik

suan puan farkinin 6 oldugunu düsünürsek en kötü sadece eskisehirden son saniye golünü yemesek ve mersine karsi skoru korusak 10 puan fark oluyordu.

B_07b35b3bf4bee570c84abf941632bd6d.jpg

Bugünkü antremanda fatih terim. Bu adamı böyle görünce haftasonu için hiç endişem kalmıyor :) eğer o konsantreyse takım da öyledir.

Muslera bu performansıyla haketmiyor formayı. İsmi muzaffer olsaydı asılmıştı çoktan.

Puan kaybettigimiz maclar aklima geldikce sinirleniyorum.

Beşiktaş 3-3 rezil bir savunma, son dakikada alinan bir puan.

Orduspor 2-0 cok kötüydük, yenilgiyi hakettik

Eskişehirspor 1-1 son saniye golünü yemememiz gerekirdi.

Gençlerbirliği 3-3 rezil savunma yenik durumdan galip duruma getir 2 dakikada 2 gol yiyip son dakikada 1 puan kurtar

Mersin İdman Yurdu 1-1 vasat oynuyorduk ama öndeydik, skoru koruyamadik

Karabükspor 1-3 kaybettik cok kötüydük, yenilgiyi hakettik.

Gaziantepspor 1-1 bizim dany'nin bir yerlerine carparak 3 sutlarindan birisi gol oldu

Trabzonspor 0-0 bitti kötü trabzon'la berabere kaldik

Kasımpaşa 2-1 kaybettik yine öne gectik koruyamadik

suan puan farkinin 6 oldugunu düsünürsek en kötü sadece eskisehirden son saniye golünü yemesek ve mersine karsi skoru korusak 10 puan fark oluyordu.

Eskişehir , Mersin ve Antep'ten 2sini kazanmalıydık en az cok şanssız puan kaybettik . Buna karşın ezikler sayısız son dk golü attı

yalnız fener lua lua yı nasıl gözden kaçırdı, mutlaka almalıydı yoksa elazığspor falan araya girip alabilir. :)

muslera

eboue semih dany riera

selçuk

hamit emre

sneijder

drogba umut

Emrenin Hücum özellikleri o kadar iyi değil orta saha oynamayı geliştirmesi lazım bence de.Çabukluğu çok işimize yarıyor

zannediyolarki muslera gidince yerine casillas gelecek,bilmiyolarki yine sacma sapan kaleciler alacaz

Bence muslera drogbadan da sneijderden de önemli.Kaleci bu kalecin kötüyse barcelona gibi olursun adamlar cl'yi 2 kere daha alırdı valdes yerine adam gibi kaleci olsa.

ya şu Cris'i gönderdiğimiz iyi oldu aslında 1461 Trabzon maçında penaltı yaptırmıştı kötü stoperdi adam

olum fenerin transferinden sonra psikolojik olarak önümüze gecmiştir ben bile bu kadarını beklemiyordum:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt