Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burda fenerli olupta forumu karıştıran yada arada bir gelip saçma sapan mesajlar yazıp giden rakip takım taraftarlarına 1 hafta yada hiç ceza verilmiyor(raporlamama rağmen) ama Galatasaraylı kardeşlerimize 180 gün ceza.Verilen cezanın düşürülmesini yada tamamen kaldırılmasını talep ediyorum.

Paraları yetmedi neyse Acun Webo'yu getiriyor Belediyeden merak etmesinler :D

hhaahhha ulke menfaatleri... cas davasi:D

simdide fenerbahce menfaatleri

yav he he paramiz yoghk diyemiyolarda:asd:

Belhanda işi yatmış:D

Hadi gelin Baros´u vereyim. Hadi utanma gel. Gel lan

angutlar daha dün gece uçuyorlardı şampiyonuz drogba bittin ettin diye, şimdi istifa diyorlar yine ahahaha :asd:

Fener Alex'i geri getirecek herhalde :D

Belhanda yattı, Emre işi daha belirsiz, Webo ne alemde acaba:confused:

burda fenerli olupta forumu karıştıran yada arada bir gelip saçma sapan mesajlar yazıp giden rakip takım taraftarlarına 1 hafta yada hiç ceza verilmiyor(raporlamama rağmen) ama Galatasaraylı kardeşlerimize 180 gün ceza.Verilen cezanın düşürülmesini yada tamamen kaldırılmasını talep ediyorum.

Drogbanın golü harbiden cok profesyonelce ya resmen defansın kafasının ustunden vurusunu yapıyor.

Banane sahasında kupa kaldırdığımın çocuklarından ister alsınlar ister almasınlarda o kap muhabbetleri içlerine kaçtı ya ona seviniyorum ben yok neymiş "fener kapa bildirince alırmış, herkes GS'mıymış" noldu lan kaçtı mı içinize haa noldu bi deyiverin hele

Re: Transfer Nöbeti

Ne yani Ünal Başkan'a söyleyelim Belhandayi da mı o alsın ?

Ah kuşlar aman kuşlar :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

:D

ya beyler su bizim dany yi kayit olun tweete ayip oluyor galiba :D

Nounkeu Dany ‏@NounkeuD

The real Account... pic.twitter.com/ibxQ895F

Hadi beyler taksime akalım şampiyonluk provalarına başlayalım :D

Belhanda yattı, Emre işi daha belirsiz, Webo ne alemde acaba:confused:

Emre işi de timsah gibi duruyor Atletico Madrid teknik direktörü açıklama yapmış transferden haberim yok diye..

Sanırım fener tek taraflı anlaşmaya vardı Emre ile ama tabi bu durumda Emre'nin sözleşmesi önemlidir.

Eğer Atletico Madrid parasını vermiyorsa Emre fenere gelebilir, fakat bugün Emre'nin antrenmanda morali çok bozukmuş ve agresifmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt