Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Essien normalde ön libero değil mi

adam sağ bekte yardırıyor çok iyi şu ana kadar

az önce hemde tam hızını almış Messi'nin önünden top aldı ya laaa

Tribun Dergi@tribundergi

TRANSFER Batuhan Karadeniz‚ Deportivo La Coruna´da.

Şimdi bi açıklama daha yapsınlar.2 aydır bu futbolcunun peşindeyiz ama hasetimizden çatladığımız için taraftarımızında gazını almak nedeniyle Sneijderin geldiği gün borsaya bildirmiştik diye.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

1453 FENERBAHÇE ‏@1453FenerBahce

►Sneijder'i GS'nin almasını bekleyenler, yok öyle bir şey! NET! ►Belhanda'nın FB'ye transferini bekleyenler, anlaşma çoktan sağlandı! NET!

Montpellier'in çılgın başkanı bir kez daha gözüme girdi :D

Bana göre de yerli stoper mutlaka alinmai, simdi olur sezon sonu olur bilemem. Ama Serdar'a gelince, evet agir, ama agirligini bir kenara koyarak, cok basit hatalar da yapiyor. Tabi ki bir stoper hata yapacak, her oyuncu yapar, ama dedigim gibi basit hatalar. Ve ben kesinlikle iki yerli stoper'e karsiyim, ama dedigin gibi yerli solbek yok, su yabanci sinirlamasi cok kötü birsey.

Stoperin birinin tecrübeli, reis biri olmalı ki yerlilerden bu tanıma uyan yok. Sol bek te yok, o zaman kaleyi yada ön liberoyu yerli bulmak gerekiyor. Muslera ve Melo benim için mutlaka olması gereken futbolcular ama yabancı sınırlamasının gözü körolsun. Şu AB muhabbeti hayata geçirilebilse çok rahatlayacağız hemde çok.

Reis 1 :ayatollah:

moratti-moratti-12-12.jpg

ve Reis 2 :ayatollah:

fft104mm2096296.jpg

Emre de gelemezse, biz de bir stoper alırsak Fenerliler ağlar :D

Emre,olayların farkında.Gelme ihtimali milyonda sıfır.Aykut'u dövmekten bıktım diye twit atmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt