Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Cevap: Transfer Nöbeti
2
2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimde 2.takımım Uşakspor Aşgolar =) Ali Kemal Genç'i harcadılar ama sağlık olsun
Valla izmirde ikamet ediyorum pek takip edemiyorum takımı ama bir cacık olacağa benzemiyor hem il özel idare hem belediyespor
Gareth Bale geldi mi ?
Eskisi gibi olmaz bank asya yılları çok güzeldi ama bi umur bekliyoruz işte
FenerbahçeMenfaatleriİçinYönetimİstifa
tt olmus .adamlar ayaklandi resmen
Tribun Dergi @tribundergi Sergen Yalçın: Abdullah Avcı, Arda'yı izlemeye Madrid'e gitmiş. Ne yapacaksın almayacak mısın Arda'yı? Git TS-Elazığ maçını seyret
Sergen ya![]()
Yalnız biz bu forma numarası olayını iyi belirleyemiyoruz. Forma numaraları daima satışlarda önemli yer tutar. 7 numara gibi mesela. Fener bu işi iyi yapıyor.
Avrupada lig puanlamasında bir ara chelsea ile yarışıyorduk yanlış hatırlamıyorsam
Tribun Dergi @tribundergi Sergen Yalçın: Abdullah Avcı, Arda'yı izlemeye Madrid'e gitmiş. Ne yapacaksın almayacak mısın Arda'yı? Git TS-Elazığ maçını seyret
Sergen ya![]()
Sergen ya![]()
99 numara giyecek gibi , Fifa 2013'te transfer ettim takima 99 numarayi aldi otomatik![]()