Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdar aziz i nabıcaz arkadaslar dany ve semih ten ne üstün yanı var.Bence yanlıs transfer olur...

Fenerbahçe'nin Belhanda'yı transfer edememesinin perde arkasındaki ayrıntıları Fransız basını yazdı. Fransızlar Şekip Mosturoğlu içinde ağır ifadeler kullandı!

Fransız mlactu.fr adlı internet sitesi, Fenerbahçe'nin Belhanda için yaptığı ve sonuçsuz kalan girişimlerini yazdı. Gün içinde bu transfer gelişmelerini dakika dakika yayınlayan site, Belhanda'nın ödeme planı nedeniyle Fenerbahçe'ye gidemediğini yazdı.

Fenerbahçe'den Belhanda için istediği rakamı 10 milyon euroya çeken Montpellier, bu paranın yarısını peşin kalan kısmını da sezon sonunda istedi. İki kısa vadeli taksitle talep edilen 10 milyon euroya karşılık Fenerbahçe 8 milyon euro ve 3 taksitli ödeme planını masaya koydu. İki tarafın da geri adım atmaması üzerine bu transferin gerçekleşmediği ve Belhanda'nın yıllık 2.4 milyon eurodan olduğu ifade edildi.

Fransız sitesi, yaptığı haberinde Fenerbahçe Yöneticisi Şekip Mosturoğlu'nu tanıtırken ise, "Şike yaptığı için 8 ay hapis yatan ve Aralık 2012'de serbest kalan Fenerbahçe yöneticisi" ifadesini kullandı.

TurkFutbol.Com

offf baya kapak yapmislar kuslara :asd:

Fenerbahçe'nin Belhanda'yı transfer edememesinin perde arkasındaki ayrıntıları Fransız basını yazdı. Fransızlar Şekip Mosturoğlu içinde ağır ifadeler kullandı!

Fransız mlactu.fr adlı internet sitesi, Fenerbahçe'nin Belhanda için yaptığı ve sonuçsuz kalan girişimlerini yazdı. Gün içinde bu transfer gelişmelerini dakika dakika yayınlayan site, Belhanda'nınödeme planı nedeniyle Fenerbahçe'ye gidemediğini yazdı.

Fenerbahçe'den Belhanda için istediği rakamı 10 milyon euroya çeken Montpellier, bu paranınyarısını peşin kalan kısmını da sezon sonunda istedi. İki kısa vadeli taksitle talep edilen 10 milyoneuroya karşılık Fenerbahçe 8 milyon euro ve 3 taksitli ödeme planını masaya koydu. İki tarafın da geri adım atmaması üzerine bu transferin gerçekleşmediği ve Belhanda'nın yıllık 2.4 milyon eurodanolduğu ifade edildi.

Fransız sitesi, yaptığı haberinde Fenerbahçe Yöneticisi Şekip Mosturoğlu'nu tanıtırken ise, "Şike yaptığı için 8 ay hapis yatan ve Aralık 2012'de serbest kalan Fenerbahçe yöneticisi" ifadesini kullandı. :asd:

TurkFutbol.Com

saniyorum ki, serdar aziz bursaspor'dan yillik 550.000€ aliyodur. sonucta bursaspor'un kaptani.

fenerbahceli hasan ali kaldirim 1.100.000€ aliyor bu arada. serdar aziz'de gelirse eger, bu ucretin altinda imza atmayacaktir.

beni ilgilendirmez fenerin ne verdigini

biz serdar aziz gibi siradan oyuncuyu 1 milyon euro maas ustunde para verirsek gercekten geri zekali olmaliyiz, hem siradan hem yazik paralara

illa alacaklarsa 750.000 euro max

yoksa hic almasinlar

Bu şikebahçe yöneticileri taraftar gazını almaya çalışıyorlar. Bence şikeciler belmandoyu almıştırlar. Yarın açıklarlar.

Kiralık olan oyuncularımız:

Culio, Mehmet Batdal, Ceyhun, Sercan, Kazım, Yiğit, Bilal Özhan, Ahmet Kesim, Emre Yüksektepe

5 tanesinin sözleşmesi sezon sonu bitiyor, 4 tanesinin de tekrar kiralanacağını, takasta kullanılacağını ve olabiliyorsa satılacağını düşünüyorum.

Sözleşmesi bitecek olan oyuncularımız:

Baros, Ujfalusi, Elmander, Melo, Umut

Geriye 21 oyuncumuz kalıyor:

Muslera, Eray, Ufuk, Semih, Dany, Gökhan, Eboue, Sabri, Riera, Hakan, Çağlar, Engin, Selçuk, Yekta, Emre, Amrabat, Aydın, Furkan, Senijder, Burak, Drogba

Bunlardan Hakan, Çağlar ve Furkan'dan hiç verim alamıyoruz. Hakan ve Furkan'ı göreceğiz, Çağlar'ın kesin gideceğini düşünüyorum.

Melo, Elmander ve Umut'un ise alınacağını düşünüyorum.

21 oyuncu oluyor. Sezon sonu da 4 oyuncu transferi ile süper olur.

Stoper, Sol Bek, Yedek Ön Libero ve Kanat oyuncusu.

Elmander ile 3 senelik sözlesme imzaladık diye biliyorum yani kontratı seneye bitcek...

Süper Lig

108150.png

:o Sol bek kıtlığının gözü kör olsun.Şu kadroda bile Hakan Balta var.

Sneijderi hoca Besiktas macinda sol kanatada oynatmisdi . gercigi 10 kisi kaldikdan sonrami öyle yapti bilmiyorum. umarim hagi gibi oynatmaya calismaz onu hoca. alex gibi oynatsin .ideal posisyonu orasi. kanat icin teknigi sayif sneijderin yani calim yetenegi sayif diyelim .

Rahat ol..Kanat'da oynatmaz.

A ) 4231 / 4411

-----------X-----------X-------------

---X----------#14-----------X------

-----------------X-------------------

B) 41212

-------------------X-----------------

--------X-----------------X---------

----------------#14----------------

------------X----------X-------------

beni ilgilendirmez fenerin ne verdigini

biz serdar aziz gibi siradan oyuncuyu 1 milyon euro maas ustunde para verirsek gercekten geri zekali olmaliyiz, hem siradan hem yazik paralara

illa alacaklarsa 750.000 euro max

yoksa hic almasinlar

seni ilgilendirmeyebilir, ama serdar'i ilgilendirecegini dusunuyorum ben. ben serdar'in transferine kesinlikle olumlu bakiyorum, zira piyasada turk stoper yok alabilecegimiz.

serdar tasci, omer toprak. biliyorum, ama emin olun yonetim yoklama yapmistir. tuzlu gelmi olabilirler.

Kiralık olan oyuncularımız:

Culio, Mehmet Batdal, Ceyhun, Sercan, Kazım, Yiğit, Bilal Özhan, Ahmet Kesim, Emre Yüksektepe

5 tanesinin sözleşmesi sezon sonu bitiyor, 4 tanesinin de tekrar kiralanacağını, takasta kullanılacağını ve olabiliyorsa satılacağını düşünüyorum.

Sözleşmesi bitecek olan oyuncularımız:

Baros, Ujfalusi, Elmander, Melo, Umut

Geriye 21 oyuncumuz kalıyor:

Muslera, Eray, Ufuk, Semih, Dany, Gökhan, Eboue, Sabri, Riera, Hakan, Çağlar, Engin, Selçuk, Yekta, Emre, Amrabat, Aydın, Furkan, Senijder, Burak, Drogba

Bunlardan Hakan, Çağlar ve Furkan'dan hiç verim alamıyoruz. Hakan ve Furkan'ı göreceğiz, Çağlar'ın kesin gideceğini düşünüyorum.

Melo, Elmander ve Umut'un ise alınacağını düşünüyorum.

21 oyuncu oluyor. Sezon sonu da 4 oyuncu transferi ile süper olur.

Stoper, Sol Bek, Yedek Ön Libero ve Kanat oyuncusu.

elmanderin sözleşmesi 2014te bitiyor

Fransız sitesi, yaptığı haberinde Fenerbahçe Yöneticisi Şekip Mosturoğlu'nu tanıtırken ise, "Şike yaptığı için 8 ay hapis yatan ve Aralık 2012'de serbest kalan Fenerbahçe yöneticisi" ifadesini kullandı.

:D:D:D:D:D:D

seni ilgilendirmeyebilir, ama serdar'i ilgilendirecegini dusunuyorum ben. ben serdar'in transferine kesinlikle olumlu bakiyorum, zira piyasada turk stoper yok alabilecegimiz.

serdar tasci, omer toprak. biliyorum, ama emin olun yonetim yoklama yapmistir. tuzlu gelmi olabilirler.

insallah oyle bir hata yapmazlar. gokhan zan kalsin vallah

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
flatlands - 21.01.2013 19:32[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: wuhuu03:cLink:0172881

kapa bildirilince kesin transfer mi oluyor bu başlık ne?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Fener bildirdiyse bitmiştir.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt