Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

loca satislarina mart ayindan itibaren 3,5 yillik satis seklinde basliyoruz.yaklasik 95m dolar gelir elde edilecek

Samet Aybaba oynatacakmış ama sakatlanmış çocuk için Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yeteneği olacak bütün dünya Muhammed'i konuşacak diyorlar kendilerinden çok eminler.

Real Madrid Jose Mourinho, Guti vasıtasıyla bilgi almış Muhammed için sanırım Fernandes göz kulak olacakmış..

Şaşırdım bende adamlar çılgın gibi Muhammed de Muhammed diyorlar..
tra$

Biz kadıköy'e şampiyonluğu garantilemiş olarak gidersek büyük olaylar çıkar maç günü .. :D

Oyuncularımıza maddeler atarlar , hele ki dakika 88' 2-1 öndeysek o maç tamamlanmaz .

asıl 0-5 ise maç tamamlanmaz... taraftar değil azizin talimatıyla fener farkı görürse daha 0-4 dayken 5 kırmızı karta gider.

ne yedisi 4 den sonra önlemini alırlar.

ya hakem ya taraftar ya 5 kart

bugun transfer döneminde son gün mü? :sad007:

aman beyler camdan adam Robben bizi hem cok paraya gelir hem 3 macta bir 2-3 ay sakat gecer.... Büyük isim olsun elbette ama bir zahmet Robben olmasin baska yerlere gitmek lazim ayrica illah Hollandali diyorsak Robin van Persie'den baskasi kesmez! :trollface:

takimin tüm parasi cikiyor bu ücreten galiba 3,5 yil icin.
yeni bir sermaye artisi daha yapacaz su an spk dan onay bekliyoruz ordan onay gelirse yaklasik 130 milyon tl lik bir gelir daha gelecek,tr liginde sampiyon olursak 80-90m tl de ordan gelecek,sampiyonlar ligine katildigimizda min.15m euroda ordan akacak.forma ürün reklam gelirlerini hesaplamadim bile

Samet Aybaba oynatacakmış ama sakatlanmış çocuk için Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yeteneği olacak bütün dünya Muhammed'i konuşacak diyorlar kendilerinden çok eminler.

Real Madrid Jose Mourinho, Guti vasıtasıyla bilgi almış Muhammed için sanırım Fernandes göz kulak olacakmış..

Şaşırdım bende adamlar çılgın gibi Muhammed de Muhammed diyorlar..

Bu kafayla giderse bi cacık olmaz ondan.. İyi şeyler duymadım ben onun yaşam tarzıyla ilgili bjk'li arkadaşlarımdan..

:lol:

ocak-sonu6.gif

aman beyler camdan adam Robben bizi hem cok paraya gelir hem 3 macta bir 2-3 ay sakat gecer.... Büyük isim olsun elbette ama bir zahmet Robben olmasin baska yerlere gitmek lazim ayrica illah Hollandali diyorsak Robin van Persie'den baskasi kesmez! :trollface:

De Jongu alıp Emre piçinin üstüne salmakta bir başka fantezi :asd:

NOT:PİÇ küfür değildir kardeşler haberiniz ola :yenieek:

yeni bir sermaye artisi daha yapacaz su an spk dan onay bekliyoruz ordan onay gelirse yaklasik 130 milyon tl lik bir gelir daha gelecek,tr liginde sampiyon olursak 80-90m tl de ordan gelecek,sampiyonlar ligine katildigimizda min.15m euroda ordan akacak.forma ürün reklam gelirlerini hesaplamadim bile

sermaye arttırımından gelen paralar gelir olarak sayılmıyor ffp'de

iyide o sermaya artirimi ve sayre cogunu borcu eritmeye gidilecek. baskaninin hedefinde 2014 yilina kadar 100milyon dollar altinda borc ile tamamlamakdi.

Derbiler de rakip sahada fark atmak kolay değil ..

Galatasaray - fener derbilerin de ev sahibi çok avantajlı , biz arena'da kolay kolay yenilmeyiz onlar da saraçoğlun da kolay kolay yenilmez .

En fazla skor 2-1 - 3-1 olur bu maçlar da .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt