Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Transfer süresi bugün akşam mı sona eriyor.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

diğerleri yanlış transferdir ama Hamit 500 kere doğru transferdir her açıdan bunu söyledim. Yani hepsi hakkında yorum yapmış oldum neden samimiyetsizlik olsun

Hamit 4-4-2 için doğru seçim değildi bu bir. Orada sadece bir değil 5 tane örnek var bu 2. Bir tanesi üzerinden yorum yapıp istediğin sonuca varmak istiyorsun, ki bu samimiyetsizliktir, bu da üç.

Ben dua etmiyorumTerim'in transferleri başarısız olsun diye. Tam tersi için ediyorum hatta. Ama gerçek olan Terim'in 3 milyon €'ya transfer ettirdiği Gökoğlan'ı bu takımda bir daha görme ihtimalimiz zayıf. Amrabat'ın 4-3-3 kanat forveti, Hamit'in 4-3-3 orta saha sağ iç oyuncusu olduğu belliydi. Riskli transferler yaptık.

Hamit 4-4-2 için doğru seçim değildi bu bir. Orada sadece bir değil 5 tane örnek var bu 2. Bir tanesi üzerinden yorum yapıp istediğin sonuca varmak istiyorsun, ki bu samimiyetsizliktir, bu da üç.

Ben dua etmiyorumTerim'in transferleri başarısız olsun diye. Tam tersi için ediyorum hatta. Ama gerçek olan Terim'in 3 milyon €'ya transfer ettirdiği Gökoğlan'ı bu takımda bir daha görme ihtimalimiz zayıf. Amrabat'ın 4-3-3 kanat forveti, Hamit'in 4-3-3 orta saha sağ iç oyuncusu olduğu belliydi. Riskli transferler yaptık.

Yiğit Gökoğlan'da bilmediğimiz bir mevzuu var.Bu kadar isteyipte neden hiç oynatmadı.HAla aklımda soru işareti??

NEden?

Beyler SERDAR AZİZ İstanbul'dan ev tutmuş. MİLLİYET'te yazıyor.

Serdar bitti diyebilir miyiz? :asd:

Fener belhandadan vazgeçtiğini kapa da bildirmiş :D :D

Fener'in de firesiz KAP macerası böylelikle sona ermiş oldu :D

alper potuk sezon sonu gelsin iyiye benziyor ama ondan önce olabilecekse gökhan inler...

Alper Potuk'un Yekta'dan ileri gidebileceğine inanmıyorum ben, ama umarım yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt