Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany De O Tecrübe Yok Fazlaözgüveninden Dolayı Hata Yapıyor Tek Eksiği Tecrübe Yoksa Çok Fazla Potansiyeli Var O hızla Ve Hamle Becerisiyle Çok Daha Iyı Olması Gerekiyor

Vallahi ya Birakibn su Hamite e sallamalari.

Tamam ilk maclarda iyi oynamadi amma su an baya iyiye gidiyor ve Sampionlar liginde gayet iyi oyunlar cikardi.

Pek göze batan oyun oynamiyor amma Akilli oynuyor ve topu ayaginda Tutp sorumluluk aliyor ve Ayakda kaliyor.

Besiktas macinda beb cok begendim.

Hamitin yanlis sansisligi var ve bi turlü gol atamadi amma zaten Hamit öyle fazla gol atan bi oyuncu degildi .

Güzel sutlari da var kac tene topu Direkden dondü.

Hamite bi zamet laf atmayalim zaten baya Stress altinda Spor yorumcular yuzünden.

Aslında bi stoper alınıp Dany önlibero oynatılabilir diye düşünüyorum seneye. O potansiyel var adamda. Türkiye'de Aurelio denen adam bile ilah yapıldıysa Dany'e taparlar o pozisyonda.

Yok kanka neyaptin sen ya, hayatta oynayamaz.. kalsin o bolgede..

bence Semih - Dany 1-2 sene boyle oynamalari lazim..

stoper alinacaksa.. bu kadro derinligi icin olmali. Dany yada Semihi direk kesecek adam almaman lazim.. alisma sureci felan cok uzun surer devre arasi.. o yuzden Serdar Aziz iyidir fazla para vermeme kaydi ile..

Bana göre Muslera-Eboue-Semih-Selçuk-Hamit-Sneijder-Drogba-Burak şu an Avrupa için dahi üst düzeyindeki adamlarımız. Bunlara yakın kalitede Elmander-Riera-Amrabat-Umut-Dany gibi oyuncularımız var. Fena değil.

Yukariya semih alta riera komik olmuş kusura bakma rierayi yukarı çek takımda sneijderden sonra top en çok ayağına yakışan adam şu adamı ciddiye alın artık bence

Tüm oyuncularımız birbirinden değerli arkadaşlar devir destek olma devri. Bu takım moralli olsun, form tutsun , birbirine alışsın taraftarın da desteğiyle başaramayacağı iş yok . Yeter ki inanalım .

Ömer Toprak = Dany'nin türk versiyonu. Keşke alabilsek

Vallahi ya Birakibn su Hamite e sallamalari.

Tamam ilk maclarda iyi oynamadi amma su an baya iyiye gidiyor ve Sampionlar liginde gayet iyi oyunlar cikardi.

Pek göze batan oyun oynamiyor amma Akilli oynuyor ve topu ayaginda Tutp sorumluluk aliyor ve Ayakda kaliyor.

Besiktas macinda beb cok begendim.

Hamitin yanlis sansisligi var ve bi turlü gol atamadi amma zaten Hamit öyle fazla gol atan bi oyuncu degildi .

Güzel sutlari da var kac tene topu Direkden dondü.

Hamite bi zamet laf atmayalim zaten baya Stress altinda Spor yorumcular yuzünden.

Hamiti Biz Şu Anda Yanlış Kullanıyoruz Geçen Seneki Öndeki Baskı Olmadığından Defans Görevi Yükleniyor Fazla Hamite, Yoksa Geçen Seneki Öndeki Baskı Olsa Hamittin Tüm Özelikleri Ortaya Çıkar Adam Geçme,Mükemmel Orta Becerisi Ve Şutlarını Çok İzleriz Ozaman

Transfer Nöbeti

diğerleri yanlış transferdir ama Hamit 500 kere doğru transferdir her açıdan bunu söyledim. Yani hepsi hakkında yorum yapmış oldum neden samimiyetsizlik olsun

Benim genel yorumuma cevap veriyorsun diye öyle söyledim. Hamit 4-1-3-2'ye dönersek çok daha faydalı olabilir, buna bir itirazım yok. Samimiyetsizlik dememin sebebi de, Hamit üzerinden diğer örnekleri yoksayıyormuşsun gibi geldi, yanlış anladıysam kusura bakma.

Yok kanka neyaptin sen ya, hayatta oynayamaz.. kalsin o bolgede..

bence Semih - Dany 1-2 sene boyle oynamalari lazim..

stoper alinacaksa.. bu kadro derinligi icin olmali. Dany yada Semihi direk kesecek adam almaman lazim.. alisma sureci felan cok uzun surer devre arasi.. o yuzden Serdar Aziz iyidir fazla para vermeme kaydi ile..

Avrupa'da var ya otarz adamlar ondan dedim Djourou falan Dany'den ekstrası olan adamlar değil bence.

Dediğin doğru ama Dany-Semih ikilisi için, Serdar'ın gelmesini bende istiyorum maliyeti az olacaksa.

Hamit ŞL'de 5 maçın 2 yada 3 ünde UEFA tarafından macın adamı seçildi renktaş , katkılarını görmek icin biraz bilmek gerekiyor bu işleri . Boşver ergenler konuşsun onlara sorarsan KEita geri dönsün diyolardı 2 gün önce

BJK maçında hamit topu ileride tutmasaydı biz 3 puıanı zor alırdık ama değil taraftar medyanın bile çoğunluğu futboldan anlamıyor yarısı maçın en önemli oyuncusuydu derken diğer yarısı en kötüsü diyor çünkü bizde topu alıp rakibin ceza sahasında ne üretkenlik yaptığına göre değişen bi derecelendirme var...

Dany De O Tecrübe Yok Fazlaözgüveninden Dolayı Hata Yapıyor Tek Eksiği Tecrübe Yoksa Çok Fazla Potansiyeli Var O hızla Ve Hamle Becerisiyle Çok Daha Iyı Olması Gerekiyor

Adam zaten röportajında itiraf etmiş, Hocam riske girme topu riskli bölgeden çıkar diye defalarca uyarıyor ama o an geliyor yine unutuyorum. Bir kişiyi geçip gerekli pası atabilirsem hızlı hücum şansımız olur tarzında bir röportajdı yanlış hatırlamıyorsam

Özetleyebilirmisin ne anlattığını

Galatasaray DD ve Sneijderi Türkiye getirmesinin perde arkasi

Galatasaray in avrupa da devlerinin yanina yerindeki yerine dönmek istemesi, yeni stadyumu, yeni sponsolar ve düsük vergileri ünlü oyuncularin dikkat cektigine deyinmis

Transfer Nöbeti

Yiğit Gökoğlan'da bilmediğimiz bir mevzuu var.Bu kadar isteyipte neden hiç oynatmadı.HAla aklımda soru işareti??

NEden?

Aydın yüzünden bence. Yiğit gelince Aydın kendini toparladı, Terim de iki aynı tip oyuncuya ihtiyacı olmadığı için Yiğit'i gönderdi, benim fikrim bu.

Benim genel yorumuma cevap veriyorsun diye öyle söyledim. Hamit 4-1-3-2'ye dönersek çok daha faydalı olabilir, buna bir itirazım yok. Samimiyetsizlik dememin sebebi de, Hamit üzerinden diğer örnekleri yoksayıyormuşsun gibi geldi, yanlış anladıysam kusura bakma.

Eyvallah hocam ne kusuru estafurullah.

4-3-1-2 gibi bir sistemde de cok katkı verir Hamit.

4-1-3-2 ye dönersek topla oynama yüzdesi her maç en kötü %60 lehimize olur ayrıca çift forvet Drogba ve Burak oynar tadından yenmez

Adam zaten röportajında itiraf etmiş, Hocam riske girme topu riskli bölgeden çıkar diye defalarca uyarıyor ama o an geliyor yine unutuyorum. Bir kişiyi geçip gerekli pası atabilirsem hızlı hücum şansımız olur tarzında bir röportajdı yanlış hatırlamıyorsam

İyide Üstad Stoperin Görevi O değilki Adam Geçmek ,Dediğim Bu Zaten Fazla Özgüvenli Basit Oynayamıyor,Oynasa Zaten Çok Üst Düzey Stoper Özeliklerine Sahip Hoş Yaşıda Genç O Tecrübeyı Mutlaka Kazanacatır

stad ile göğüs aynı süreyle alınmıştır diye düşünüyorum. ikisi de türktelekom reklamı farklı olması çok saçma olur

sacma degil, gayet normal.

Hatta ikisinin ayni sürede bitmesi ilginc olur,

Hic bir takim 10 seneligine hep ayni gögüs reklamini tasimaz. Daha dogrusu hep ayni sartlarda tasimaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt