GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 37

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
37/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

proxy.jpg

Bu çok iyi olmuş :yenieek:

Burda çoğunluk Serdar Taşçı alınsın diyor. Bir kişi söyleyebilir mi Serdar Taşçı nın Dany Ve Semih ten Artısı ne ?

tek +sı yerli olması bana göre

ha bide s.azizden,ömerden,aykut deirden falan iyi olması onu ayrıcalıklı kılıyo

ama ben herşeye rağmen 2 türk stopere sıcak bakmıyorum,semihin yanına mutlaka bi "LİDER"oyuncu lazım:)

bu bony için ekşide sadece biri dany nin avrupa versiyonu falan yazmış.başka izleyen yok mu ?westham ve parma ciddi ciddi istemiş bu çocuğu.

Peki çaldığı bilginin kaynağı kim?

Drogba ve sneijder'in transferinde şeref'in gelip yazdiklarinin aynısı onun buraya yazmasından 1-2 gün önce baska bi forumda yazildi. O forumda şeref yazamiyor, ama bilgiyi aldigi kişi duyumcu falan degil sadece saglam tanidiklari olan bi abimiz, bana göre abi tabi.

Şerefte görüp hop gelip burda eksisözlükte falan isim yapma derdinde.

ya drogba tamam 34 yaşında ama adam 28 lik gibi oynuyor.adam kendine bakıyor demekki bu kdar güçlü ve hızlı hala

Evet, cok kiskaniyorum şerefi keske ben duysamda internette her yere ben duyursam diye.

Bos bos bilmeden yorum yapmazsan yasinin gerektirdigi gibi davranırsan sevinirim.

:o

yaw bayma milleti hadi kardeş o kadar delikanlısında adam burdayken niye çıkmıyorsun meydana kıskanç herif????????? ben yeniyim belki yazmışsındır bilmiyorum eğer yazdıysan link verirsen okumak isterim:yenieek::yenieek::yenieek:: delikanlılığa yakışa nonun bunun arkasından konuşmak değildir:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

tükürmediyse melo niye cezalı oluyor bu hafta ya 8 maç tükürme cezası verecekler yerse tabi ! eşşek gibi görüntülere bakıp tükürük yok diycekler hakaret de olmadgna göre kırmızı kart kalkcak melo bursa maçında kadroda olur terimin baska bir tasarrufu olmassa

ben begenmiyorum almanyada bi kac macini izledim sert bir stoper degil gibi.

ömer toprak ondan iyi bence.

Katılıyorum. Serdar Taşçı iyi ama ağır bir stoper. Ömer Toprak kesinlikle ondan daha iyi. Serdarda birazda artistlik var gibi. Tercihimiz Ömer olmalı bence. Umarım yabancı stoper almayız.

Arkadaşlar melo bence bitti , yok geçen seneki formuymuş . Yok defansa 'LİDER' vasıflı bi oyuncu lazımmış bırakın bu ayakları, Galatasaray'ın hem adını duyuracak hem de tecrübeli bir stoperle bu dönemi kapatması gerekiyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt