Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yillardir su takima alt yapidan ne bir sag bek ne bir sol bek ne bir forvet cikaramadik.kimse kimseyi kandirmasin o alt yapi bi halta yaradigi yok bu kafaylada ilerdede ordan bi halt olmaz

Fatih Hoca kendi dedi zaten bir halt olmaz bunlardan diye, değişecek ama en az 2 yıl içinde meyvelerini yeriz diye

gsc birilerini moderator yaparken futbol bilgilerinide test edip onlara oyle modluk vermesi lazim

serdar aziz kesinlikle alinmamali, o dedikleri fiyata asla olmaz o is. en kötü Yalçın Ayhan transfer edilmeli, büyüklere karsi bile siritmayan bir adam, duvar gibi. en kötü yarim sene idare eder ligde, gökhan zan'dan bin kat iyidir. 2-3 sezondur zaten oynamayan gökhan zan iyice paslandi.

Usta deme ya yalvarırım Yalçın Ayhan deme :)

Hamburg'da Galatasaray Futbol okulu kuruyo Başkan :ayatollah:

Kursa ne olur, altyapının başına geçirilecek adamlar önemli olan. Türkiye'de de var altyapılı okulu bi işe yaradığı yok. Anadolu takımlarına topçu yetiştiriyoruz, parayla satsak içim yanmayacak.

Sabahta paylaşmıştım. Yine paylaşıyorum. Elimizdekilerin kıymetini bilelim.

[video=youtube;fNsyGaIA7O8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fNsyGaIA7O8[/video]

Bu hic bir zaman Drogba > Burak tezini degisemez.yinede kiymetini bilelelim orasi ayri.Drogbayla insallah kapanan takimlari acmakta zorluk yasamayacagiz.dotleri varsa kapansinlar bakalim.

Fatih Hoca kendi dedi zaten bir halt olmaz bunlardan diye, değişecek ama en az 2 yıl içinde meyvelerini yeriz diye
benim ordan umudum yok emrah.oyle 2 senede olacak isler degil bunlar,mantalite degismeli,futbol bilgisi asilanmali once.oyle tanidik dayisi var amcasi var bilmem ne oldugu zaman boyle yeteneksizler gelir alttan

skysports news izleyin full transferle ilgili seyler

Kursa ne olur, altyapının başına geçirilecek adamlar önemli olan. Türkiye'de de var altyapılı okulu bi işe yaradığı yok. Anadolu takımlarına topçu yetiştiriyoruz, parayla satsak içim yanmayacak.

Bu Türkiye'dekilere benzemez herhalde ustam. Halı sahaya pankart asınca futbol okuluna dönüşüyor buralarda :)

Mantıklı düşünürsek burak umut top tutamıyorken burak bu kadar gol atıyor drogba oynarsa daha çok gol atabilir burak

Drogba eger gecen seneki arenada yenildigimiz sikeciler macinda Barosun yerine sahada olmus olsaydi bizde 5-6 lardik.2-2 lik karikoydeki macda olsaydi ordanda galibiyyetle ayrilirdik.Drogba oyle bir adam.Fark yaratan bir adam.

benim ordan umudum yok emrah.oyle 2 senede olacak isler degil bunlar,mantalite degismeli,futbol bilgisi asilanmali once.oyle tanidik dayisi var amcasi var bilmem ne oldugu zaman boyle yeteneksizler gelir alttan

şu anda kısa vadeli, Türkiye çapındaki genç oyuncuları topluyorlar alt yapıya benim anladığım abi. içlerinden sivrilenleri Fatih Hoca yontup kadronun oyuncusu yapacaktır.

A.Polat zamanında bir tane forvet almıştık İsmail Berk Ünsal diye ona ne oldu merak ediom

gsc birilerini moderator yaparken futbol bilgilerinide test edip onlara oyle modluk vermesi lazim

kulübün anahtarini sizlere verseler 3.gün batirirsiniz takimi, serdar aziz 7.5, alper potuk 10, sercan sararer 3, gökhan töre 3 derken batirirsiniz.

o fiyatlara ben adam almam bu ligden, anadolu takimlarinda oynayan yerlilerin hicbirisi 3 milyondan fazla etmez. serdar aziz rezili ibo öztürk ile oynuyor, hep siritiyor, 32'lik ibo bile daha iyi stoper.

bosuna para sacmaya kalkmayin. sezon sonu paraya kiyilip serdar tasci transfer edilmeli. paran yoksa da gökhan zan'la devam edemezsin 3.stoper olarak.

yalcin ayhan'in oynadigi takimlara kac senedir yeniliyoruz zaten, adam gibi pozisyon bile bulmuyoruz adam gayet iyi bi stoper neden begenilmez anlamam.

son transferlerden sonra gözünüz iyice yükseklerde, kimse de sormuyor ki öyle yerli var da biz mi almiyoruz diye ? ne toprak ne tasci devre arasi transfer edemezsin, hala bunu anlamamkta israr edenler var.

Bu Türkiye'dekilere benzemez herhalde ustam. Halı sahaya pankart asınca futbol okuluna dönüşüyor buralarda :)

Florya'dan dahi bişey olmuyor, A2 takımındaki oyuncular profesyonel sözleşme olmadan komik komik rakamlara Anadolu kulüplerine gidiyor. Ordaki gençlerin fizikleri normal sokaktaki adamın fiziğinden bile düşük oluyor ne hikmetse. Altyapıların başına eski futbolcuları geçirmekten vazgeçmeleri lazım. Bu işin ustaları var, akademik kariyer yapmış adamlar var bu iş üstüne. Her futbolcu iyi hoca olacak felsefesinden kurtulmamız lazım.

Drogba eger gecen seneki arenada yenildigimiz sikeciler macinda Barosun yerine sahada olmus olsaydi bizde 5-6 lardik.2-2 lik karikoydeki macda olsaydi ordanda galibiyyetle ayrilirdik.Drogba oyle bir adam.Fark yaratan bir adam.
arenada yenildigimiz macta necatinin kacirdiklarini unuttun galiba

bu ligde paraya kiyilip transfer yapilacaksa o oyuncu kesinlikle antalya'dan genc emrah'tir, adamdaki yetenegi ben kimse de görmüyorum.

Mantıklı düşünürsek burak umut top tutamıyorken burak bu kadar gol atıyor drogba oynarsa daha çok gol atabilir burak

drogba yı sadece gol atacak gözü ile bakmıyorum.

snejder-drogba=sezon sonuna kadar 15 asist yapar.

kimse elmander-umuttan sezon başında yüksek gol ortalaması beklememeliydi zaten. bu adamlar mücadeleci rakibi yoran adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt