Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bişey farketmiyorki. aykut biraz daha iyi ufuktan en azından. kiralıkmış galiba. seneye hem sinan bolatı hem onuru alalım.![]()
Ya bana kalsa ne Aykut ne başka kaleci gelsin, bence son derece gereksiz bi hamle ama yapcak bişey yok tabi..Benim tek dileğim Muslera'ya bişey olmasın yoksa Ufuk'un da Aykut'unda gözümde farkı yok,ikisinden de yol olmaz
ya 200 bin tl kazanıyorda adam 3 sene sonra emekli olacak hayatı boyunca kazanmıcak bir daha futbolculuk başka meslekler gibi değil.
duyumla muyumla işim olmaz ama Eray yarın PTT 1. Lige kiralanabilir...Adı geçen takım G.Antep Belediye
Aykut Erçetin (Aykut Erçetin Kimdir? - Aykut Erçetin Hayatı Biyoğrafisi
belki parayı ihtiyacı vardır
Ben bi haber aldim. Muslera aksama satilacakmis United'e 15Mil€
Aykut kaleye geciyor, kontenjan aciliyor.
Candan ercetin >> aykut ercetin >> lise>> derin GS>> inan Kıraç>> transfer.
Ufuk gece hayatına dalmasa çok iyi kaleci olacaktı, yazık etti kendine. Biz kaleci konusunda inanılmaz şanssız ve beceriksiziz.
Ufuk'u aldığımızda sevinmiştim, sonunda genç ve yetenekli kaleci aldık diye. Fener'in kalecileri sırasıyla Engin Rüştü Volkan. 20 sezpnu kurtardılar adamlar 3 kaleciyle.
bu ne arkadaş, bit pazarına nurmu yağdı. aykut-niang-ziegler-webo-emre-keita.... oldu olacak ayhanıda çağıralım. meloda cezalı iken yedek olur![]()