Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

simidi fenerlilerin bi elemani gelir ve "Volkan > Aykut" yazar...psikolojik üsütünük bizde yine beyler" diyer :asd:

bişey farketmiyorki. aykut biraz daha iyi ufuktan en azından. kiralıkmış galiba. seneye hem sinan bolatı hem onuru alalım.:D

Öyle olacak zaten ya, Sinan'ı beleşe kapatıcaz o kesin :D Onur da Muslera'nın durumuna göre şekillenir, zaten Muslera sene başından beri rahat durmuo 2 lafından biri Premier Lig..İyi paraya onu satarsak Onur-Sinan ikilisiyle sezona başlarız gibi :D

Candan ercetin >> aykut ercetin >> lise>> derin GS>> inan Kıraç>> transfer.

Transfer Nöbeti

Ya bana kalsa ne Aykut ne başka kaleci gelsin, bence son derece gereksiz bi hamle ama yapcak bişey yok tabi..Benim tek dileğim Muslera'ya bişey olmasın yoksa Ufuk'un da Aykut'unda gözümde farkı yok,ikisinden de yol olmaz

Ufuk gece hayatına dalmasa çok iyi kaleci olacaktı, yazık etti kendine. Biz kaleci konusunda inanılmaz şanssız ve beceriksiziz.

Ufuk'u aldığımızda sevinmiştim, sonunda genç ve yetenekli kaleci aldık diye. Fener'in kalecileri sırasıyla Engin Rüştü Volkan. 20 sezpnu kurtardılar adamlar 3 kaleciyle.

ya 200 bin tl kazanıyorda adam 3 sene sonra emekli olacak hayatı boyunca kazanmıcak bir daha futbolculuk başka meslekler gibi değil.

boşver renktaş adam bunca sene zaten emekliliğini garanti altına aldı o kadar bizi soydu o kadar futbolcu var kimse kimsenin kaşına gözüne vermiyor parayı bence bu fatih hoca nın özel isteği muslera yorgun vs bu sene sakatlıgı vardı biliyrsun belki bazı maçlarda dinlendirmek için ufuk ve araya güvenmediği için aldı ama bence çöp bosu bosuna değmez

Bu adam sezon başından beri boştaydı.Yani yeryüzündeki hiç bir takım bu adamı kadrosuna katmaya değer görmedi.Şimdi biz alıyoruz,enteresan :)

bu ne arkadaş, bit pazarına nurmu yağdı. aykut-niang-ziegler-webo-emre-keita.... oldu olacak ayhanıda çağıralım. meloda cezalı iken yedek olur:D

Oha la Aykut Ercetin ,Candan Ercetinin yigeniymis:SS: Candan Ercetin Galatasaray'da onemli yerlerde olan biri ,Aykutta camianin cocugu olmus artik belli.

Ben olsam ilk Aykut'u alırdım.

Üstüne Sneijder ve Drogbayı alırdım :D

Terim'in verdiği listede varmış sanırım Aykut.En baştaymış.

Ne geldiyse şu Aykut isminden geliyor zaten :D

Hayırlı olsun diyelim ve geçelim ..

Çok büyütülecek bir olay değil bence .

Ufuk gece hayatına dalmasa çok iyi kaleci olacaktı, yazık etti kendine. Biz kaleci konusunda inanılmaz şanssız ve beceriksiziz.

Ufuk'u aldığımızda sevinmiştim, sonunda genç ve yetenekli kaleci aldık diye. Fener'in kalecileri sırasıyla Engin Rüştü Volkan. 20 sezpnu kurtardılar adamlar 3 kaleciyle.

Valla Volkan'dan sonra da Mert var, o da fena değil gibi..Bi 10 yılı daha kurtarırlar muhtemelen

Rusya Premier Ligi takımlarından Anzhi Makhachkala, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldız hücum oyuncusu Willian için 40 milyon euroluk bir teklifte bulundu. (Sky Sports)

Transfer Nöbeti

bu ne arkadaş, bit pazarına nurmu yağdı. aykut-niang-ziegler-webo-emre-keita.... oldu olacak ayhanıda çağıralım. meloda cezalı iken yedek olur:D

Olur böyle şeyler, geçen sene ManU Scholes'a jübile yaptıktan sonra tekrar imza attırmadı mı? Bence garip değil, Terim de gerekli bulmasa istemezdi herhalde.

Sabri'nin 1.2 milyon dolara oynadığı ortamda 400.000TL senelik dampingin babası.

Ben Galatasaray da staj yapmak istiyorum. B Vitamin verebilecek bi renkdas var mi?

ücret olarak "karin toklugu" düsüniyorum

AMBao.png

iyiyiz iyi

Banada 150 milyar versinler 6 aylığına bende 3. kaleci olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt