Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yazacak yer bulamadım.Bu Yılmaz Başkan olayı nedir ya birisi bana açıklayabilir mi ? Tamam Tribündeki konumunu felan biliyorum ama neden içeri girmişti ve geçenlerdede çıktı diye haber gelmişti hatta kutlamalar felan yapılmıştı birisi açıklayabilirse sevinirim

Melo bize S04 maçında lazım. En kötü ihtimalle bu sene sonuna kadar faydalanmalıyız.

transfer bitmez

ama devre arrasında hocamız cok bi ihtiyac olmadigini soyledi bitti gib idedi baskan

ulan borocan cik cik ötüyosun,gecen aksam gol yedik diye sevinen ergen sen degilmisin,sirf senin msjin yuzunden giris yaptim siteye ayagini denk al eziklik yapma buralarda.leo guney seninde ne oldugun cikiyo piyasaya cirpinmaya devam et sende

Beyler buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yazacak yer bulamadım.Bu Yılmaz Başkan olayı nedir ya birisi bana açıklayabilir mi ? Tamam Tribündeki konumunu felan biliyorum ama neden içeri girmişti ve geçenlerdede çıktı diye haber gelmişti hatta kutlamalar felan yapılmıştı birisi açıklayabilirse sevinirim

leeds united olayinda bicaklanan ingiliz taraftarindan dolayi

Az önye GS vs Juve maci oynadim FIA13'de

3:1 kazandim, Drogba hattrick yapdi :cool:

yanliz saka maka...takimda Drogba, Sneijderi göriyorum, onlar ile Gol atiyorum, bende garip bi his oliyor ...

sanki bunlar bizde degilde, öyle kendi kafama göre transfer etmisim gibi oyunda :SS:

Az önye GS vs Juve maci oynadim FIA13'de

3:1 kazandim, Drogba hattrick yapdi :cool:

yanliz saka maka...takimda Drogba, Sneijderi göriyorum, onlar ile Gol atiyorum, bende garip bi his oliyor ...

sanki bunlar bizde degilde, öyle kendi kafama göre transfer etmisim gibi oyunda :SS:

fifa 13 te kendi mi güncelledi kadromuzu yoksa kendin mi yaptın?

[video=youtube;GmDE8oWfnkM]https://www.youtube.com/watch?v=GmDE8oWfnkM[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt