Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre Belözoğlu, Arda Turan'a gidiyorum geliyor musun diye sormuş. Arda ise henüz değil gelecek mevsim görüşürüz diye cevap vermiş.

65223_583053408390582_392261247_n.jpg

tag.gif

lutfi metin

spacer.gif

31/01/2013 - 19:08

GS hedef büyütürken fener küçültüyor.Futbol iyi ve star oyuncuları bünyesinde bulunduran takımların işi bu dönemde.GS ayak uydururken fener,mazeretler üreterek önüm kesiliyor, düşman var söylemine bizi inandırmaya çalışıyor.Bundan sonra fener başarı ve şampiyonluğu unutsun.İSTİFA AZİZ BAŞKAN.

spacer.gif

spacer.gif

Bizim transferlerden sonra fenerin iyice kimyası bozuldu. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Güçleri yok adam gibi transfer yapmaya eski kovdukları oyuncuları toplamaya başladılar:D

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

spacer.gif

tag.gif

Suphi Karatekme

spacer.gif

01/31/2013 18:21

Yılın bomba transferi (Bonservis Bedeli = 0.00$) Emre'nin FB formasını giymesini tüm dünya heyecanla bekliyor!!! Dünyanın en iyi futbolcusu Emre'nin transferi Sneijder ve Drogba gibi basit (!) futbolcuların transferlerini gölgede bıraktı!!! "FB Hayal Dünyası" iyi uçuşlar diler :)))))))) Bunlar zürriyet gazatesine yorum yazan ezikler.Daha neler var neler.

Antu.com Cep Forumları

okudunuz mu bilmiyorum ama Fener & Senijder iddaso çıktığında Angutların yaptığı yorumlara bakın tam komedi :) :) Kendisini kesenler bile var :)

spacer.gif

tag.gif

PELİN AKIN

spacer.gif

01/31/2013 18:01

6 AYDA NE DEĞİŞTİ? MADEM GERİ ALACAKTIN A.MADRİDE O KADAR PARAYI NİYE ÖDEYECEKSIN ? GÜNLÜK MÜ PLAN YAPIYORSUNUZ? TARAFTAR SİZE DESTEK ÇIKMAKTAN BIKTI. AMA SİZ AKILLANMIYORSUNUZ. ŞİKE BELLİ OLSUN GFB TARAFTARI SİZEDE GEREKENİ YAPACAKTIR.

spacer.gif

abi herseeyi anladimda burak ne alaka duran topta, uzak dursun haci

spacer.gif

tag.gif

erol hasan versut

spacer.gif

01/31/2013 18:13

Fener'in futbolcu diye aldığı şahıslardan benim neyim eksik?? Kaç gündür kendime soruyorum cevabını veremiyorum. Gençliğimde o kadar top oynadım ama Allah insana şans versin. Artık 38 yaşındayım, 2 yıl içinde Fener'e kapağı atamazsam bir daha mümkün değil, yaşlı falan deyip çamur atarlar.

hb35 - 23.01.2013 09:39

Bu adam hagi gibi bir hava yakalarsa yandık ki ne yandık....

[alıntı yap]

bir fenerlinin sneijder feryadi :D:cool::cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt