Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

once rakibe saygi duyun cocuk gibi f7 yazmanin anlami ne fenerbahce yada fb yazsaniz ne olur ?

gec cevap yaziyorum cünkü simdi yeni girdim foruma. f77777777 in avukatligini yapacaksan devam böyle. saygiyi saygi duyulacak kisilere kurumlara ve sayre gösterilir ama hem Atamiza zamaninda suikasta bulunan bir baskana nede tüm dünyaya hem Türk futbolumuzu hemde genel imaj bakis acisini yerlerde süründeren bir kuruma ben f7 demisim cok az bile. forumda ceza yemecegimi bilsem daha cok sert yazardim aslinda ama ya neyse. bayadir senin yazdiklarini endise ile takip ediyordum. sende bir kus havasi var sanki. ha kus ola bilirsin umrumda degil ama burda o cok saygi duymani beklediginin kurumu burda savunamasin öyle . savunacak yer angut tarafidir. Saygi kelimesini bidaha kunlanmayi isteyeceksen bir daha iyi düsün ve öyle COCUK ca millete laf sokayim yarisinda bulunma lütfen.

Şu söylemlere hiç inanmam günümüz futbolunda 10 numara kalmadı çapa kalmadı o kalmadı bu kalmadı messi kadar yetenekli bir 10 numara çıksın bakın büyükler nasıl kapışıyor onu.

futbol okularında verılen bı egıtımlere bak derım tabıı gelsımıs ulkelerde

hepsı pasa dayalı oyunu küçük yasta asılıyorlar

gecen ntvde gordum yanılmıyorsam 11 12 yas gruubu 80 pas yapıp gol attı maçta

tabı bunun gol olmayan orneklerıde var

yanı dıyecegım arsenalın barselonanın oyun tarzı hep buna dayalı

neden barselona ve arsenalı ornek verdım dıyecek olursan onlar bunu en ıyı yapan takımlar

Santos ŞL'de oynayamıyor ama lig için alınır mı bu kadar kontenjan sıkıntısı varken?

gec cevap yaziyorum cünkü simdi yeni girdim foruma. f77777777 in avukatligini yapacaksan devam böyle. saygiyi saygi duyulacak kiislere kurumlara ve sayre gösterilir ama hem atamiza zamaninda suikasta bulunan baskan bir kulübe nede tüm dünyaya hem Türk futbolumuzu hemde genel imaj bakis acisini yerlerde süründeren bir kuruma ben f7 demisim cok az bile. forumda ceza yemecemi bilmesem cok sert daha yazardim aslinda ama ya neyse. bayadir senin yazdiklarini takip ediyorum. sende bir kus havasi var sanki. ha kus ola bilirsin umrumda degil ama burda o cok saygi duymani beklediginin kurumu burda savunamasin öyle . savunacak yer angut tarafidir. Saygu kelimesini bidaha kunlanmak isteceksen bir iyi düsün ve öyle COCUK ca millete laf sokayim yarisinda bulunma lütfen.

şikecılrın neyıne saygıı duyayım

ben hayatımda hıcbır hırsıza saygı duymadım anlayana

canları cehenneme

ne andre santos mi? kapatin nobeti yahu. sacma sapan oyunculara para odemeyelim artik. doymadiniz mi transfere. :rolleyes:

albert riera'a cok buyuk haksizlik olur andre santos'un alinmasi. gelirse yerli stoper gelsin, yoksa hic gerek yok. toure felan bos isler bunlar. adamin pili bitmis artik.

alemdar dıye bı arkadas vardı kuslarda para sey gıbı deyıp duruyordu

gelsede sorsam almıslarmı paraları sey gıbı olan sıkecıler belhandayı :D

futbol okularında verılen bı egıtımlere bak derım tabıı gelsımıs ulkelerde

hepsı pasa dayalı oyunu küçük yasta asılıyorlar

gecen ntvde gordum yanılmıyorsam 11 12 yas gruubu 80 pas yapıp gol attı maçta

tabı bunun gol olmayan orneklerıde var

yanı dıyecegım arsenalın barselonanın oyun tarzı hep buna dayalı

neden barselona ve arsenalı ornek verdım dıyecek olursan onlar bunu en ıyı yapan takımlar

Kafamızdaki 10 numara tanımı farklı 10 galiba 10 numara pas organizasyonlarına katılamıyor mu?

Kafamızdaki 10 numara tanımı farklı 10 galiba 10 numara pas organizasyonlarına katılamıyor mu?

ben 10 numar için bisey demedım

senıjder veya mesuut gıbı 10 numara bulursan kımse hayır demez

ama lincoln veya mısımovıc gıbı dersen hayır derım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt