Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben sinirlendim demedimki hayirdir?

AslOlanGalatasaray'dir

Demene gerek yok, attığın mesajlardan belli oluyor. Konuyu anlamadan hemen giriş yapıyorsun. Yanlış anlama sadece bir tavsiye, mesaj yazmadan önce bir düşün, sakinleş öyle yaz.

Transfer nöbeti kapandigi zaman baya bir bosluk hisedecem gibi sanki hayatimda :D

başkan göreve seçilirken en büyük hedefim Galatasaray ı avrupanın ilk 10 kulübü arasına sokmak demişti..tek korkum Schalke yi geçtikçen sonra İLK 8 E GİRDİK TAMAM demesi.umarım bunu uzun vadeli söylemiştir hem sportif hemde maddi anlamda..

Tabi ki uzun vadeden bahsetti.Onun dediği ŞL'de ilk 10 değil genel sıralamada ilk 10.

FB Aquilani'yi alıyormuş

serdar-tasci.jpg
BB9cdbFCMAAd20z.png:large

Ya Bir Cevaplamadınız Sorumu Sizce Arenada İlk Tribüne Kim Çağırılır?

Transfer Nöbeti

Demene gerek yok, attığın mesajlardan belli oluyor. Konuyu anlamadan hemen giriş yapıyorsun. Yanlış anlama sadece bir tavsiye, mesaj yazmadan önce bir düşün, sakinleş öyle yaz.

Ben gayet sakinim, sen iyisen problem yok? Ben orda Amrabatin guldugunu soyledim alt tarafi..

AslOlanGalatasaray'dir

BEYLER HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM SANIRIM HEPİMİZİN UZUN SÜRE UNUTAMAYACAĞI BİR TRANSFER DÖNEMİ GEÇİRDİK KAPANIŞIMIZIN ŞEREFİNE SİZLER İÇİN Bİ VİDEO HAZIRLADIM İLK DEFA YAPTIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ (SONUNDA Bİ YAZIM YANLIŞI OLMUŞ KİMSE DALGA GEÇMESİN :D)

HADİ İYİ SEYİRLER...

[video=vimeo;58664846]https://vimeo.com/58664846[/video]

https://vimeo.com/58664846 BEYLER YAZILAR PEK NET ÇIKMAMIŞ HD İZLEMEK İSTERSENİZ DİREK VİMEONUN SİTESİNDEN İZLEMENİZ GEREKİYOR

Önemli bir gelişme: Napoli Gökhan İnler'in mevkisinde oynayan Radja Nainggolan'la gelecek sezon için ön protokol imzalamış.

Herkese hayırlı nöbetler, İyi geceler:)

renkdaşlar bursa-Galatasaray maçına deplasman biletleri c.tesi mi satışa çıkıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt