GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 65

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
65/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Özür falan daha neler.Onların yaptıklarınıda biliyoruz.

onlar yanlis yaptigi icin bizde mi yanlis yapalim yani ?! farkimiz olsun bizim. 500 küsür yillik kültürümüz var diyorsak birakinda ona göre biraz davranalim. tinerciler yapti diye bizde mi yapalim ?! bu tür düsünceye karsiyim ben acikcasi. biz biziz onlar onlar. onlar saldirsin istedikleri kadar biz sahada zaten gereken cevaplari veriyoruz hemde tarihimizle. ezilip dursunlar onlar kendi baslarina.

onlar yanlis yaptigi icin bizde mi yanlis yapalim yani ?! farkimiz olsun bizim. 500 küsür yillik kültürümüz var diyorsak birakinda ona göre biraz davranalim. tinerciler yapti diye bizde mi yapalim ?! bu tür düsünceye karsiyim ben acikcasi. biz biziz onlar onlar. onlar saldirsin istedikleri kadar biz sahada zaten gereken cevaplari veriyoruz hemde tarihimizle. ezilip dursunlar onlar kendi baslarina.

Burası Türkiye abicim şu kurumsal,elit vs ayakları bırakalım.Özür dileme gibi bir olay olsa yönetim iki dakika orada duramaz.

olay budur :)

Mali durumu olan herkesin bişeyler alması lazım storelardan..Rekor kırmamız gerek yönetime teşekkür için..Ben alamayanlara bişey demiyorum ama dilenci gibi korsan ürünleri almaya çalışanlarada gıcık oluyorum..

valla o pankart güzel bir oturtma olmuş, yapanların eline sağlık, hak ettiklerini bulmuşlar kargalar.

Artik nobete veda zamani, gorevini fazlasiyla yerine getirdi bu donem

Herkes normal hayate donus yapsin yavas yavas :D

Cezalandırma gibi bir durum olamaz.Bir çok kişi destekliyor zaten.

yav taraftar galibiyetten dolayı işin makarasında bence :) bende bilemem kesin olarak tabi ki ama hakettiklerini düşünüyor olmalarına rağmen G.Saray taraftarının büyük bir bölümünün bu pankartı desteklediğini düşünmüyorum. bende o bölümdeyim. yani her neyse artık olan olmuş. iki tane dünya yıldızını 1 hafta içinde bu ülkeye getirmişiz bütün dünya bizi konuşuyor. dolayısı ile keyifler yerinde :) bunları konuşacak zaman değil tabi ki ama tek demek istediğim şey biz yapmayalım. büyüklük ve asalet her daim bizde kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri