GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 68

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,5K
Sayfa
68/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fifa ana sayfasına taşımış Drogba transferini siz hala bizim ezik medyanın gazına geliyosunuz. Aferin size :)

46338_10151221223972400_1724169594_n.jpg

Savunmanın malum bölgelerine takviye yapmazsak, baya canımız yanacak heralde. Transfer ettiğimiz oyuncular çok kaliteli, kariyerlerine saygı duyuyorum ama kadro yabancı oyuncularla şişti, defansa transfer yapamıyoruz...

Bizim savunma sanki rezalet..

Ben anlamıyorum Eboue dönsün bence gayet iyi bir geri 4lümüz var..

Sol bek sol bek diye ağlıyor taraftar..

Abi Riera'dan daha iyi oynayacak sol bek şuanda yok..

Adam fevkalade oynuyor ya..

Savunmanın malum bölgelerine takviye yapmazsak, baya canımız yanacak heralde. Transfer ettiğimiz oyuncular çok kaliteli, kariyerlerine saygı duyuyorum ama kadro yabancı oyuncularla şişti, defansa transfer yapamıyoruz...

defansta sorun yok bence.bjk ye pozisyon vermedik ki adamlar öyle böyle gol pozisyonuna giren bir ekip.bizim tek sorunumuz her maça aynı konsantreyi olmamamız.bjk maçının ilk yarısını bursa veya antalyaya oynasak 3-4 atarız.

Bazı insanlar bizim yönetimi saf bir topluluk sanıyor,he evet biz elaleme rezil olmak için Drogbayı resmi sayfadan açıkladık 3 gün sonra lisansı alamaycağız dimi? :) Rahat olun en kral transferler yapıldı sevinin yahu..Basının saçma hikayeleri bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri