GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 7

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
554,1K
Sayfa
7/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bendede var birtane fenerli şampiyon belli de ikinci kim diyor.:asd:

siz yineee iyisiniz. ben haberi metrobüste aldım...

yanınmadkiler haaas , yarr... yedik diyolar.

arada kafamı çevirip tıs tıs gülüyorummm... aklımdam metrobüs içinde drogbanın kaydığı gibi kayasım geldiii :):ayatollah:

Fanatik 14:30 da 3. dünya yıldızımızın adını açıklayacakmış :lol:

Soktunuz song adını foruma dürüme gün doğdu :D

kamil abi senin öküzü, drogba için ünal başkan istiyormuş:

ünal aysal: kamilcim şu öküzü versene

kamil meriç: başkanım hımmm gımmm ...

öküz dile gelir: kamil abiiiiiiiiiii, kamilllllllll abiiii neee olurrrr

ünal aysal: kamil geçmiş olsunnnn

heeeeeeeeeeeeeee

kamil abi sadri şenere bağlar: YOK ARTIKKKK ..... YIM , BAŞKAN KAVURMA YAPMIŞ BİLEEE:lol:

ne songu ya yedirmezler o adamı. Arsenal bile ağlıyor hala arkasından. Gelecekse kiralık gelir o da belki. Bi yıllık 4-5 milyon da ona vermeyelim yazın gönderelim bikaç kişi ondan sonra alırız :)

Spor servislerini makaraya alalım :D Her gün yeni bir isim atalım ortaya. Her türlü oltaya geliyorlar. :asd:

ne songu ya yedirmezler o adamı. Arsenal bile ağlıyor hala arkasından. Gelecekse kiralık gelir o da belki. Bi yıllık 4-5 milyon da ona vermeyelim yazın gönderelim bikaç kişi ondan sonra alırız :)

ŞÖYLEEE Bİ DUR VAR DÜŞÜN...

alamayız diyen kimse yok artıkk.., yazın adam gönderielim alırız. ohaaaa ne olduk laaa biz:lol:

Yalçın Dümerin ex aşkı lan bu song, şerefini falan basmıştı, adnan sezgin bunu da yemişti o zamanlar:D

Ulan sezgin deyince :msg::ka10::sopa:

STSL Kadro:

.................Muslera

Eboue.....Semih......Dani......H.Balta

............Melo......Selçuk

Hamit........Sneijder............Emre

................Drogba

ŞL Kadrosu:

................Muslera

Eboue.....Semih......Dani......Riera

.............Melo......Selçuk

Hamit........Sneijder............Amrabat

................Drogba

[h=1]Aslan Alex Song'u bitirdi[/h][h=2]Arsenal'in Kamerunlu yıldızıyla 3 yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray, İngiliz kulübüne de bonservis bedeli olarak 4.5 milyon Euro ödeyecek. Müthiş transferin birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.[/h]Orta sahayı savaşçı oyuncularla güçlendirmek isteyen Galatasaray, müthiş bir bomba patlatmak üzere. Arsenal’in temel taşlarından Alexandre Song, adım adım Cim Bom’a yaklaşıyor. İngiliz kulübüyle 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlayan yönetim, Song’a 3 yıllık imza attıracak. Genç yıldız, ilk yıl için 2, ikinci yıl için 2.250, 3. yıl için de 2.5 milyon Euro alacak. Song’un Nijeryalı menacerinin yüzde 10’dan fazla pay istemesi şu anda transferin önündeki tek engel. Ancak bu durumun da kısa sürede çözülmesi bekleniyor. İsmi açıklanmayan Galatasaraylı bir işadamının 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini kendi cebinden vereceği bildirildi. Dünya Kupası’nda son maçlar öncesi gruptan çıkma şansını tamamen yitiren Kamerun’un yıldızı Song, Galatasaray ve Trabzonspor’un eski oyuncusu Rigobert Song’un kuzeni. Tecrübeli futbolcunun transferde önemli rol üstlendiği, Rijkaard faktörünün de Alex Song’un kararını etkilediği ifade edildi.

Yalçın DÜMER

:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt