Kamil Meric
Aslan Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
Abedi Pele
arkadaşlar ne pepesi ya peledir o pele![]()
Abedi Pele
arkadaşlar ne pepesi ya peledir o pele![]()
Saffet Ulusoy @saffetulusoy Galatasaray da transfer bitmez desem bana inanir misiniz ?
işte duyumun kralı
eeehe noluyoz lan. Başkan transfere gerek yok, biz atlayalım köprüden
burda eziklerin sitesinden alinti yaparken dikkat edin kardesim,adamlarin bize ettigi küfürleride alinti yapip buraya koyuyosunuz,modlarda bu alinti olayina dikkat etmesi lazim,boyle mesajlara ceza bekliyorum artik

Ahahah nöbet bitmedi beyler 1 transfer sinyali daha geldi![]()
Saffet Ulusoy @saffetulusoy Galatasaray da transfer bitmez desem bana inanir misiniz ?
işte duyumun kralı
TRTSpor
Ve Fenerbahçe sessizliğini bozuyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın 'en az 2 yıldız' sözü verdiği ara transferde Sarı-Lacivertliler şimdiye dek suskun kaldı. Santrafor transferinde ilk önce rotayı Nobre'ye çeviren Kanarya, bu transferden sonuç alamayınca İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarılı santraforu Pierre Webo'nun peşine düştü. Transferin bitme noktasına geldiği ve bonserviste ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken Kamerunlu golcünün Fenerbahçe'ye imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.
En az 2 yıldız!"4 harfli A ile başlıyo" diye Arda'yı uzun süre ima ettiği gibi mi?
Pepeeeeeeeee
Bu pepe denen it ne pislik biriymiş arkadaş?[video=youtube;bz5-_I-VmTQ]https://www.youtube.com/watch?v=bz5-_I-VmTQ[/video]
Pepe yi biliyoruz gerçi ama bu videoyu görüp te gelsin diyen olmaz sanırım.