GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 10

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
554,1K
Sayfa
10/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany Semih ikilisinden kolay kolay vazgecmez hoca. Ayrica Dany bir seviye atlayabilirse, 10 Milyon'luk stoper olur.

Ya Amrabat kesik yer, ya da Melo. Engin ve Yekta tabiri caizse bi yerlerini yirtmalilar simdi.

Keske Engin'i orta sahaya monte edebilsek.

Engin-Yekta-Selçuk'tan bir Okan-Emre-Suat yaratabilsek muhteşem bir iş başarmış oluruz. Geriye bir Popescu'muz kalır alınacak.

250543hp2.jpg

Cartoon of the Day: Drogba jumps ship to join Sneijder at Galatasaray - Goal.com

Ben bir forvet oyuncusu olsam ve takımımda Drogba gibi oyuncu olsa acayip mutlu olurdum, çoğu futbolcu için bir hayaldir Drogba gibi bir adamla oynamak:)

Bizim forvetlerin sıkıntı çıkaracağını kesinlikle düşünmüyorum.

Sizinle bir animi paylasmak istiyorum. Gecen Bebekte yuruyorum, jeepte bir kadin bana yaklasti ve dediki 'cok kotu bir yorumcusunuz' dedi 'cok kotu'??.

"Siz Fenerbahçelimisiniz" dedim kadin bana "evet" dedi.

Bende "tesekur ederim teyzecigim" dedim.

Kadina bana dediki:"terbiyesiz".....

…………….

Aloooo??

Sunucu: Ne var bunda??

Ne demek ne Var……

Anlayan begensin :asd::asd:

Komple bir golcü klasmanında Drogba'dan daha iyi bir oyuncu varmı:confused:

Dany Semih ikilisinden kolay kolay vazgecmez hoca. Ayrica Dany bir seviye atlayabilirse, 10 Milyon'luk stoper olur.

Ya Amrabat kesik yer, ya da Melo. Engin ve Yekta tabiri caizse bi yerlerini yirtmalilar simdi.

Keske Engin'i orta sahaya monte edebilsek.

Dany konusunda %100 haklısın ..Dany'den ya Türk stoper(Serdar Taşçı , öMer Toprak) ya da Dünya çapında bir stoper gelirse vazgeçilmelidir.. Öyle Kolo Toure , Granqvist,Alex için Dany'den vazgeçilmemeli.

G.İnler + Serdar Taşçı + Frei

Bize lazım olan adamlar belli, bu devre arasında alamasak bile bütün bi ikinci yarı uğraş bu adamları getirmek için erkenden at imzayı sezon sonunda lig bittiği an ilk kampına katılsın adamlar. İnanılmaz bi iş yapmış oluruz.

Drogba'nin lisansi illaki cikar da, 31 Ocak'a kadar cikar mi?

Sonra cikarsa ne olacak? Lig ve CL?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt