GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 20

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
20/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

jhx68.jpg
,,

dün belki göremeyen olmuştur umarım beğenirsiniz renktaşlar..

wesley formasini ters mi giymis napmis

Burak'ın transfer haberlerine inanmıyorum. Böyle bir şeye hoca onay vermez bence şu an. 15-20 milyon euro veren olmadıktan sonra da onay vermesin zaten. kusura bakmayın ama şampiyonlar liginde umutla elmanderle olmaz bu iş. sadece drogba da yetmez bize. sneijderin paslarıyla burak daha çok gol atar. tam o tip paslara müsait bir oyuncu.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
nico81 - 29.01.2013 06:57[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Drgoba´nin maliyetini hesaplayacaginiza

Selcuk Sahin´i hesaplayin birde bakalim..

Bonservis verdik mi hatirlamiyorum bile
smile.gif

1 kagit verdik diyelim hadi..

11 senede 20 kagit goturmustur..

11 sene SElcuk Sahin´i izleyecegime

2.5 sene Drogbayi izlerim arkadas.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Melo ilk 10 biraz saçma olmuş. Ben mi göremiyorum bu melodaki cevheri anlamadım. İstatistik falan var mı bu adamın ilk yarıdaki performansıyla ilgili ?

kırmızı yiyene kadar adım attırmadı melo orta sahada bjk ye. tamam gecen sezon kadarformda olmasada melo yu ben seviyorum ve begenıyorumda

kırmızı yiyene kadar adım attırmadı melo orta sahada bjk ye. tamam gecen sezon kadarformda olmasada melo yu ben seviyorum ve begenıyorumda

Maç esnasında hal ve hareketleri her an kırmızı görecekmiş hissi uyandırıyor bende. İlerde başımızı yakabilir. Kaldı ki soyunma odasına girerken Fatih Terim'e el kol yaptı gibi gördüm. Bu şekilde olacaksa sezon sonu bonservisinin alınmaması daha iyi olur. Haa yok bunlar önemli değil maç esnasında elini havaya kaldırsın bizi coştursun yeter deniliyorsa farklı.

[video=youtube;Gebuc61LwXU]https://www.youtube.com/watch?v=Gebuc61LwXU[/video]

Umut bulutun bu takımda yeri yok artık bence...

2 kez izledim abartacak birşey yok. Sneijder onun yerine vs de girmiyor. Onun vücud dilini anladığı için "takma" dercesine tavır takınıyor. Abartmayın büyütmeyin. Umut bu takıma lazım.

Daha yazin cardozo mu ne diyoduk simdi de Drogba geldi lan koskocaman Drogba. bu sene gol krali olmassa fenerli bulup ona cam biblo ..... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt