GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 30

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
30/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

boş konuşma.. yaya song de rossi alonso busquest dışında net melo dan çok daha iyi diyebilcegin bi adam var mi dünyada. melo kendini sadece sahaya verebilse benim gözümde en iyi ön liberolardan biridir dünyadaki

Sneijder ve Drogba transferlerini biz değil de Fener yapsaydı bunalıma girerdim diyenler?

fenere messi bile gelse, adam bozolur. bu fener de bi gariplik var.

+ Aykut Kocaman faktörü.

Terim cok önemli. Yildiz oyuncular varsa, Terim önemli. Takim oyun ön planda olur yine. "Yildizlar" Sneijder, Drogba ikiside karakterli kisiler. Aile yasami, saha disi yardim projelerin icindeler... Problem cikmaz, Katki verirler.

Birşeyi çok merak ediyorum,bütün spor siteleri anlaşmışlarcasına bizim ödemelerimize niye kafayı taktılar anlamıyorum.

dikkati bunun üstünden gitmesini istemiyorlar.Enteresan.Böylesimi hoşlarına gidiyor.

Umut'un moralinin bozulması normal değil mi? Kiralık oyuncu ve Toluse'la görüşülmemiş hiç. Zaten forma aslanın ağzındayken Drogba transferi oluyor. Oynamak istediği maçta Melo'nun kırmızısı yüzünden oyundan çıkmak zorunda kalıyor. Moralinin bozulması için bir çok sebep var.

Umut şimdiye kadar çok maçta çıktı oyundan da ilk defa böyle yaptı ki ben şöyle düşünüyorum tam bir pozisyona girdi şut çekti korner oldu orada sinirlenmişti onunda etkisi olabilir ama Sneijder'e karşı yaptığı yanlış bir durum ancak Umut farkettiyse bunu sonra konuşmuştur anlık değişimler olabilecek bir şey.Ayrıca Umut'un Sneijder geldi diye tavır aldı dememek lazım Engin'e de soğuk davrandı kabanını aldı gitti oturdu.Benim tahminim bu konu hakkında düşünmüştür gidip konuşmuştur Umut.

Arkadaşlar melo ile öyle yada böyle sene sonuna kadar devam edeceğiz.Tartışmanın alemi yok cezası neyse çekecek ve takıma dönecek.inşallahta birdaha yapmayacak:)

bizde bursa maçına bi 11 kuralım o zmn

muslera

sabri

semih

dany

riera

yekta

selçuk

engin

emre

elmander

umut(burak)

sneijderin ikinci yarıda oyuna gireceğini düşünüyorum

Transfer Nöbeti

10540_10152492953465164_927997178_n.jpg

:ayatollah:

Sol bacağı biraz fazla kalın olmuş, yoksa görünmüyor mu? ;)

Ara transfer döneminde kadrosuna Wesley Sneijder ve Didier Drogba'yı katarak Avrupa'da büyük ses getiren Galatasaray'da hedef şimdi stoper alarak transferi noktalamak.

Bu bölge için çalışmalarını Fransa'da sürdüren Sarı-Kırmızılı yöneticilerin aradıkları ismi Auxerre'de bulduğu iddia edildi. Fransa'da yayın yapan mercato365'e göre Galatasaray Auxerre forması giyen Willy Boly için Kulübü 3 milyon euro bonservis teklifinde bulundu.

Bu tekliften sonra Fransız Kulüp ile müzakerelere başlayan Sarı-Kırmızılılar'ın 21 yaşındaki Fransız oyuncuya 800.000 euro teklif ettiği iddia edildi.

TrtSpor

© www.lfp.fr [TABLE="class: tabelle_spieler s10"]

[TR]

[TD]Doğum tarihi:[/TD]

[TD]03.02.1991[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Doğduğu il:[/TD]

[TD]Melun [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Yaş:[/TD]

[TD]21[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Boyut:[/TD]

[TD]1,95[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Uyruk:[/TD]

[TD="class: adr"] Fransa

Fildişi Sahili [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: category"]Pozisyon:[/TD]

[TD="class: class"]Defans - Stoper[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Ayak:[/TD]

[TD]sağ ayak[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Piyasa değeri:[/TD]

[TD="class: note"]2.000.000 €

4.800.000 TL [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Oyuncu danışmanı:[/TD]

[TD]firsteleven ISM

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[video=youtube;CQUai_dd9jg]https://www.youtube.com/watch?v=CQUai_dd9jg[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt