GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 33

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
33/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla ben izledim ve tam bizim stilimize uygun oyuncu topla rakip ortasahasını delip geçebilen atağı sürükleyen modern bir ortasaha..

Geri gelir topa basar..

Ayağı temiz ve adam eksiltme becerisi olan bir genç kardeşimiz.

Memleketim Eskişehir olduğu için yakından takip ediyorum..

Ve hatta memlekette tribün liderinle konuşmuştum Alper Galatasaray'a gidicek diyordu :D

Umarım olur..

Merak etme renktaş Alper seneye kesin bizde kaçarı yok :D

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

fft99_mf1089363.Jpeg
aykut-er%C3%A7etin_55760.jpg
marca-gazetesi-leo-franco-nun-yeni-takimini-yazdi-725055.Jpeg

Al bunlar yakışır senin gibi taraftara

Muslera iyidir kötüdür tartismasını başka bir düzeyde yapmak lazım. Bu ornek mubalaga yaparak soyluyorum, su siyasetçi kötüdür deyince al sana bunlar lazım deyip hitlerin Stalin'in fotografını koymak gibi birşey.

Ama güzel bir münazara taktigidir o başka...

unuttunuz sanırım ama sene sonuna kadar da olsa Ujfalousi gibi bir adamımız var ve Şubatta iyileşiyordu en kötü Martta hazır olur Marta kadarda idare ederiz sorun yok bence :yenieek: bilemediniz alt yapıdan çıkartırız bir tane daha Semih'in nasıl oynamaya başladığını hatırlayanınız var mı ? Servet ve Gökhan sakattı hani yerine Genç savaşçı girdiği gün !!!
Aman aman gerek yok bence defansa Semih ve Dany'e güveniyorum fakat sorun alternatif yok Gökhan Zan'a kalırsak yanarız..

Yoksa Dany'nin temiz oynayanını 20 milyon €'ya alırsın cidden..

Dany bence çok iyi bir oyuncu..

Albiol Barcelona'ya karşı tecrübe edinmiş bir oyuncu alex'in durumunu bilmiyordum ama albiol kesinlikle lider vasıflı . :)

kesinlikle değil,aynı takımda olan carvalho mesela lider oyuncudur,ujfalusi lider oyuncudur,puyol lider oyuncudur örnek vermek gerekirse,song lider oyuncudur(rigobert)

,popescu lider oyuncudur

albiol lider değil iyi oyuncudur,dany keza aynı şekilde,semihde iyi ama lider değil

unuttunuz sanırım ama sene sonuna kadar da olsa Ujfalousi gibi bir adamımız var ve Şubatta iyileşiyordu en kötü Martta hazır olur Marta kadarda idare ederiz sorun yok bence :yenieek: bilemediniz alt yapıdan çıkartırız bir tane daha Semih'in nasıl oynamaya başladığını hatırlayanınız var mı ? Servet ve Gökhan sakattı hani yerine Genç savaşçı girdiği gün !!!

Ujfalusiyi unutun, daha hayır gelmez ondan kolay kolay...

Terim, bence 4312 düsünmiyordur....

Modern Futbolunda artik kanatlar gerekiyor.

Ilk hedef Kreim Frei olmasi lazim seneye.

Rakamlar nasıl dizilir bilmem ama

Muslera

Eboue

Selçuk

Sneijder

Drogba

kesinlikle kadroya ilk yazılacak futbolcular... Bunlar sakat veya cezalı değillerse olmazsa olmazlar...

elmander başkan bu yaz satılır rusyadan istiyorlardı zaten güzel bir uğurlama yapılır parada kazandırır giderken ujfanın zaten sözleşmesi bitiyor barosda şimdi gitmezse sene sonu gidecek kafadan 3 yabancı gitmiş olacak zaten sezon sonu meloyu unuttum meloda var 4

kesinlikle değil,aynı takımda olan carvalho mesela lider oyuncudur,ujfalusi lider oyuncudur,puyol lider oyuncudur örnek vermek gerekirse,song lider oyuncudur(rigobert)

,popescu lider oyuncudur

albiol lider değil iyi oyuncudur,dany keza aynı şekilde,semihde iyi ama lider değil

Carvalho 'ya lider oyuncu demek Messi Fenev'de demek. Anla yani imkansızlığı .

Semih gibi defansı Bülent kaptandan sonra çıkarttık mı ki ? Kolay olmuyo o işler öyle. :) Ujfa'nın ben artık dönebileceğini zannetmiyorum.

Muslera iyidir kötüdür tartismasını başka bir düzeyde yapmak lazım. Bu ornek mubalaga yaparak soyluyorum, su siyasetçi kötüdür deyince al sana bunlar lazım deyip hitlerin Stalin'in fotografını koymak gibi birşey.

Ama güzel bir münazara taktigidir o başka...

Muslera' yı kötüleyen insanların; Buffon,Barthez,Casillas, Van der Saar,Taffarel gibi kalecilerin Muslera yaşında ki maçlarını izleyip izlemediklerinden şüphe ederim. Muslera nın bu sene hatalı goller yemesinin sebebi defans ile orta sahamız arasında oluşan o hangar gibi boşluktan doğan ataklarda Muslera' nın ben bir şeyler yapabilirmiyim uğraşıdır.

Muslera ya kötü demek futbol cahilliğidir. Günlük düşünmektir, dar kafalı olmaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt