GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 56

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
56/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Image2s.jpg

barosu sezon başından beri düşünmüyorduk, federasyona bildirmemiş olabiliriz , örnek mi quaresma 7 numaraydı geçen sezon ama beşiktaş bu sezon hiç oynatmadı ve federasyona bildirmed, dentinho gelip 7 numarayı giydi

Re: Transfer Nöbeti

gelmez, zaten gelmesin de nedeni şu , fatih terim serveti -haklı veya haksız- yok saydı resmen geçen sezon , kanıt ; muslera penaltıdan golü attıktan sonra "bizim takımda oynayan herkes gol attı, musleraya da attıralım dedik" dedi ama servet o sezon 10a yakın maç oynamış ve gol atmamıştı

Sence servet ilk 11 de oynamayı mi takıyordu yoksa gol atmayı mi saçma yazdığın bence . :o

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

gelmez, zaten gelmesin de nedeni şu , fatih terim serveti -haklı veya haksız- yok saydı resmen geçen sezon , kanıt ; muslera penaltıdan golü attıktan sonra "bizim takımda oynayan herkes gol attı, musleraya da attıralım dedik" dedi ama servet o sezon 10a yakın maç oynamış ve gol atmamıştı

Servet oynamıyordu ki zaten. Oyuncu yeri geldiğinde yedek kalmasınıda bilecek. Misal Gökhan Zan. Yedek kalsa da hiç sorun yapmadı şimdiye kadar. Suratta asmadı. İki sene boyuncu sirke sattı Servet resmen. Servet gibi birinin egolarınun bu kadar yüksek olması çok enteresan.

Ynt: Transfer Nöbeti

iyi Transfer olur. zenite pek begenmedim hulku gercigi ama iyi oyuncu yinede. takim oyunundan biraz uzak. sutlari cok iyi ve fiziginden dolayi ikili mücadelerde yilmaz kolay kolay ama orda da stop :) Ismi güzel ama yalan yok :b5:

Yav ne Hulk'u Allahaşkına :D siz yapmayın bari.. F5 bu haliyle kimseyi alamaz para kalmadı dağıta dağıta boş transferlere :D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aslında kin besleme yok , ilk 11de yer bulamayınca spekülasyonlar rahatsız etti adamı . Biz bugün teklif yapalım Servet akşama gözü kapalı Istanbulda

nasıl yok? o şampiyonluk kutlamalarındaki görüntüleri gözümün önünde hala. ekmeğini yediğin kulüp, ortada bir emek ve başarı var. takım arkadaşlarını yalnız bıraktı kutlamalarda. ufuk çok mu oynadı, gökhan zan çok mu oynadı? onlar neden küsmüyor oynatılmadım diye. böyle futbolcuların devri kapandı, Galatasarayda yeri yok bunların. ne çektiysek böyle futbolcuları olduğundan değerli görmemiz yüzünden çektik.

Serveti ben sadece bir nedenden istemiyorum. isterse dünyanin en iyi stopere ola bilir ama sampionluk kutlama gecesinde Galatasaray askisini eliyle tersleyerek bu adam benim icin bitmisdir.

Sence servet ilk 11 de oynamayı mi takıyordu yoksa gol atmayı mi saçma yazdığın bence . :o

gol atmakla ne ilgisi var, hocan takımda herkes gol attı diyor ama sen gol atmadın, yani seni takımdan birisi olarak görmüyor, önce ne yazdığımı anla sonra aklınca dalga geç

Serveti ben sadece bir nedenden istemiyorum. isterse dünyanin en iyi stopere ola bilir ama sampionluk kutlama gecesinde Galatasaray askisini eliyle tersleyerek bu adam benim icin bitmisdir.

tamam da işte o hareketi yapmasının nedeni de benim dediğim olay bence , neyse serveti konuşmaya gerek yok

Bence de o konuda haklısın belki ama , sonucta o adam bize çok hizmet etti ve 2-3 gereksiz maçta bile olsa oynatılması geri kazanılması gerekiyordu belki yaptığı terbiyesizlik ama bu da hoş bi durum mu ?

Bence hulk alınmayacak oyuncu değil para için Rusya'yı seçti zaten daha iyi takımlara gidebilirdi. Biz kotayı doldurduk sene sonu alırız fener babayı alsın :asd:

Ruslara iyi oldu. Hulk´a 60 Milyon basarken iyiydi. Hic faydasini göremediler. O Hulk´un da aklina tüküreyim ben.

Fenerbahce´ye kiralik gelir mi? Zenit kabul eder mi? 60 Milyon´a alip, sonra kiralamak pek mantikli degil acikcasi.

Sadece sezon sonuna kadar kiralamak icin 3-4 Milyon ister onlar simdi. Kendisine de yarim sezon icin 2-3 verirler banko.

3 ay icin 6-7 Milyon ateslemek? Drogba en azindan 1.5 yil oynayacak

tamam da işte o hareketi yapmasının nedeni de benim dediğim olay bence , neyse serveti konuşmaya gerek yok

Hocaya bozgun olmus bilir . takim arkadaslarinida bozulmus ola bilir. hepsine ok ama hic kimse Galatasaray reklerine saygisizlik edemez. kim olursa olsun. Ekmek yedigi camia bide üstelik yillardir. Sen kimsin be adam sorarlar. Daha agir yazarimda ban yerim ondan yazmiyorum bu bu kendini maldini zaneden kisi hakinda.

o değilde biz drogbadan tam faydalanamıcaz ligde bu sene sanırım.ayın 15 inde 23.hafta akhisar maçımız var. 24.hafta 18 kişilik kadroda olur. 25. haftadan itibaren 11e irmeye başlar. yani topu topu 10 haftacık top oynucak

gol atmakla ne ilgisi var, hocan takımda herkes gol attı diyor ama sen gol atmadın, yani seni takımdan birisi olarak görmüyor, önce ne yazdığımı anla sonra aklınca dalga geç

Aman aman , sakin ha dalga gectim sanma renkdas gözünü sevim . Hoca unutmuş olabilir zaten 1-2 maçta oynamisti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri