GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 57

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
57/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sezon sonunda Melo ve cok iyi bir sol bek disinda yabanci alinmamali. Stoper, kaleci,sol kanat ve olursa bir tane de sag kanat almamiz gerekiyor. Hepsi de yerli olmali.

o değilde biz drogbadan tam faydalanamıcaz ligde bu sene sanırım.ayın 15 inde 23.hafta akhisar maçımız var. 24.hafta 18 kişilik kadroda olur. 25. haftadan itibaren 11e irmeye başlar. yani topu topu 10 haftacık top oynucak

rahat ol önümüzdeki sene de bizde, hatta opsiyonu var 1 sene. bu panik niye anlamadim, drogba'yi sorguluyoruz, mehmet yildizin is yaptigi bir ligden bahsediyoruz

Ben bok atmiyorum ki?

Ya da başka bişey degil, ben sadece ilk bildi denmesine aciklama yaptim ki bu aciklamayi daha oncede yapmiştim

Hayir herkes saksakci cikti basima, cidden aciklama yapmaz olaydim :)

Çağatay adam buradayken alırsın karşına forumun önünde iddalarını kanıtlarsın. Ama sen adamın arkasından konuşur gibi şeref aydın hırsızın teki dersen burada linç edilirsin.

Şu anda suç atttığın kişinin kendini savunma şansı da hakkıda yok çünkü forumda değil.

Online olduğunda açarsın bir konu oradan iddalarını kanıtlarsın.

[video=youtube;Dy3I8QzpvfU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dy3I8QzpvfU[/video]

Sezon sonunda Melo ve cok iyi bir sol bek disinda yabanci alinmamali. Stoper, kaleci,sol kanat ve olursa bir tane de sag kanat almamiz gerekiyor. Hepsi de yerli olmali.

bana göre 1 yabanci yeterli, sol beke cristian ansaldi gelirse nefis olur.

stopere serdar, orta sahaya gökhan, bu 3 transferde limitler sonuna kadar zorlanmali.

sinan bolat, vederson bedava transfer edilebilir.

umut kadroda tutulur

kerim frei ve aykut demir de fazla yüklü maliyet olmaz. :)

Selamın Aleyküm arkadaşlar

Nasılsınız iyisinizdir İnşaAllah

stoper veya sol bek ile ilgili bir gelişme var mı ???

Melo alinmaz gibi... farki nedenler var..

Bence baska bi adam aliriz. Sistem degisikliye gidiliyor, öylece Box2Box degilde, tamamen bi DMC (defansif orta saha) gerekiyor. Hizli, yorulmayan, tek basina defansi rahatlabilen bi Oyuncu gerekli...

46848_507973195921119_113870355_n.png

macdan sonrada Sneijderi kucagina almisdi Engin.

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Hakan Balta/Riera

Selcuk - Yekta/Melo

Sneijder

Burak - Drogba

Böyle bisey yapilsa ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri