GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 72

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,5K
Sayfa
72/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mesajı Gönderen: alperdinho:cLink:2666744

Webo ve Nobre gibi transferler çok gereksiz olacaktır.

Takıma sınıf atlatacak transfer lazım‚ laf olsun diye değil.Sırf sayı artırmaksa iş altyapıdan forvet çıkaralım.

ŞehriTuruncu - 29.01.2013 22:09

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]webonun semihden ne +sı war ayrıca semih türk çok şaçma‚semih formunu bulmuşken..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

kendileri bile istemiyor weboyu :D

ya tamam beyler bize ne fenerden her mesajda fb şuanki mesajda olduğu gibi:asd:

stoper solbek varmı duyum muym ondan haber verin

Haberiniz var mı bilmiyorum ama Hollanda'dan bir kanal Sneijder'in maçlarını yayınlamak için Ligtv'ye başvurmuş. Ligtv çok yüksek bir fiyat çekmiş. Onlar da bunun üzerine vazgeçmiş.

Onun dışında bir futbol programında Sneijder'in maçlarını nasıl izleyebiliriz muhabbeti yapılmış, kahveye git demişler birbirlerine. Resmen komedi, hale bak.

fener valla elden ele dolaşan bi takım oldu kime gitse alamıyo belhanda geldimi güldürme beni :D

Haberiniz var mı bilmiyorum ama Hollanda'dan bir kanal Sneijder'in maçlarını yayınlamak için Ligtv'ye başvurmuş. Ligtv çok yüksek bir fiyat çekmiş. Onlar da bunun üzerine vazgeçmiş.

Onun dışında bir futbol programında Sneijder'in maçlarını nasıl izleyebiliriz muhabbeti yapılmış, kahveye git demişler birbirlerine. Resmen komedi, hale bak.

Ligtv Türk futbolunun avrupaya açılmasının başında ki en büyük engeldir.Bantları yollasalarmış bari şerefsizler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri