GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 97

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,4K
Sayfa
97/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir daha ki transfer sezonunda Toure'den daha faydali olacak isimler alabiliriz.

Ben Toure'ye hayir diyemem. Bunu Arsenal'dan beri bir Toure hayrani olarak söylüyorum.

Ama Toure bildigimiz Toure degil artik, inanilmaz düsüs yasadi, tabi ki yeterli olur yinede.

Ama yasi da 32, bu yüzden ilerde daha iyisine baksak daha iyi is yapmis oluruz.

Lescott :)

Bir daha ki transfer sezonunda Toure'den daha faydali olacak isimler alabiliriz.

Ben Toure'ye hayir diyemem. Bunu Arsenal'dan beri bir Toure hayrani olarak söylüyorum.

Ama Toure bildigimiz Toure degil artik, inanilmaz düsüs yasadi, tabi ki yeterli olur yinede.

chedjou ya da adil rami için devrede olmalıyız abi sezon sonunda.

çoban yaptığın şey komik değil fbli yapsa anlarım ama yakışmıyor Galatasaray taraftarına lütfen

Ilk önce benim ismim Ahmet. Ben komik buldum. Sakayi anladinizmi onu da bilmiyorum ama neyse moralimi size bozdurmayacam bu güzel aksamda. tövbe tövbe bence komik olan bir sey paylastim, neymis ilk okullumusun, utanmasaniz fenerli diyeceksiniz..

O düşüşü oynamadığı için yaşıyor.Seneye 32 olacak bu doğru.Ama Kolo her yaşta iş yapar.Ben seneye alabileceğimizi düşünüyorum.

Çok pis koymuş... :lol:

iskender baydar iskender baydar ‏@iskenderbaydar

Drogba'nın otobiyografisine Jose Mourinho önsöz yazmış.. Webo'ya da Abdullah Avcı yazar artık!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt