Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son Dakika!!!

Fenerbahçeden yılın bombası!

Sarı lacivertlilerin eski oyuncusu Alex de Souza yeniden Fenerbahçe'de!

Alex kimdir:

Futbola 1995 yılında Coritiba FC takımında başlamıştır. 2 sene oynadıktan sonra 1997 yılında Palmeiras'a geçmiştir. 2001 yılına kadar Palmeiras'ta oyanayan futbolcu buradaki performansıyla Brezilya Milli Takımı'nda da oynamaya başlamıştır. Ayrıca 1997 yılında tanıştığı Daiane ile 9 Mart 2000 tarihinde evlenmiştir. 2001-2002 sezonunda Parma takımına transfer olmuştur. Ancak 5 maça çıkabilmiştir ve ligin ikinci yarısında Flamengo'ya transfer olmuştur. Diğer sezon ise Cruzeiro takımına transfer olmuştur. 25 Nisan 2004'te Daiane ile olan çocukları Mario Eduardo dünyaya gelmiştir. 2004 yılında ise Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Daiane ile olan ikinci çocukları Antonia 2006 yılında doğmuştur. 2010 yılında erkek çocukları dünyaya gelmiştir.2010 yılında Gaziantepspor'a attığı gol sonrasında 100'ler kulübüne girmiştir. Alex 2010-2011 sezonu ikinci yarısında Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme yenilemiştir. 1 Ekim 2012'de sözleşmesini feshedip Fenerbahçeden ayrılmıştır.

Not: Ağır ironi içerir.

Transfer Nöbeti

@fettahcan: @emrebelozoglu5 Hayırlı olsun kardeşim

AslOlanGalatasaray'dir

Niye sasirdiniz?

• Efanse denilen, Heykel yapilan Oyuncu ...Kovulur
  • T.D. "affetmem...gitsin" denilen...bi nevi "kovulan" Oyuncu.... yarim sezon sonra "Kurtarici" olarak getirilir.
  • Sneijder, Drogba gelmez diyenler..iddaaa edenler cikar....Kapak olurlar
  • Timsah olurlar....

Ne Sinema Ne Tiyatro Ne De Alemden Bir Gece En Büyük Eglence fenerbahce

Beyler gol attığında forma çıkartana hala sarı kart geliyor dimi?Drogbanın forma çıkarmaması futbol ayıbıdır çünkü.

Arda su durumda müthiş olur ama zor

Transfer Nöbeti

Saka maka daha bugun oglen bu adami bizim kadroya yaziyordum Melonun yerine, yazmaz olaydim kesin bunu gorup tirstilar almaya kalktilar ben bi kadro yapayim Maldonado ve Josico ile.. Belki alirlar deneyim..

AslOlanGalatasaray'dir

A.Madrid feci bir maddi çıkmaz da ve herkes bunu değerlendirmek istiyor, bilginize

Ardayı kastediyosun farkındayım ama Amrabat var elimizde, ayrıca klübü 18-20den aşağı kesinlikle vermez. Biz de almayız o paralara. Savunmada sıkıntı varken bir atak daha almazlar bence.

Kuşların Emre'ye sevindiği yok. Aslında transfer yaptıkları için seviniyorlar farkında değiller :D Kimi getirseler havalara uçacaklardı. :asd:

Re: Transfer Nöbeti

Çok ilginç. Trt sporda da menejerinin bu transferden haberi yokmuş diye söylendi. Madrid ben vermiyorum dese ne olacak şimdi. Yinemi timsah:D

Atletico çıkmazdaysa

godin

filipe

adrian mükemmel olur

Hay Emre'ye beyler.Ulen şu herifi konuşmak bile insanlık suçu.Adam ırkçı bir kere.Ancak lanet edilir böylesine.

yav sizene beleşoğlundan yazmayın onla ilgili şeyler beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt