Emre Gürpınar
Sarı Üye
- 17 Mayıs 2012
- 345
- 0
- 836
Cevap: Transfer Nöbeti
türksat frekans verebilirmisin renktaş
evet turksatta su an
türksat frekans verebilirmisin renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet turksatta su an
renktas yani ligtv oldugu icin bende acik su an ama normalde sifre varmi bilmiyorumTeşekkürler Ama Yayın açık mı yoksa şifreli mi?
Takımdaki siyahi futbolcular ile yakınlaşmasından çekinmişler

izlersin eger sifre koymadilarsa,cunku dunde sifresizdi.forumda frekans ayarlari ile ilgili bir konu vardi renktas.ama su an turksaatta eklendi kanal listesineÜstad normal uydu alıcı ile izleyebiliyormuyuz acaba pek bu işlerden anlamıyorum ,
Özür dilerim ağır olduysa. Zira televizyonlarda bile damına damına diyerekten RTÜK tarafından yaptırım uygulanmıyorken, aynı şekilde bende burada damına ifadesini kullandım.
bu emre olayi timsah ise resmen ayip olur artik derim ya. en iyi eglence fenevbahce diyoruz da bu artik acinicak duruma geldi resmen. acimaya basladim resmen ya kuslarla. bu cümleye kuracagimi aklimdan gecirmezdim simdiye kadar :SS: Durumlari cididen vahim
izlersin eger sifre koymadilarsa,cunku dunde sifresizdi.forumda frekans ayarlari ile ilgili bir konu vardi renktas.ama su an turksaatta eklendi kanal listesine
zokora resmen tüm ezilen siyahiler adına tekmeyi koymuş. izledikçe içimin yağları eriyor![]()
DROGBA'nın Çin'de attığı gollerin videosunu buraya koyabilecek bi' arkadaş var mı ?
Beyler transfer dönemi cuma 17.00'da kapanıyor yanılıyor muyum?
frekansi yazdimSağol üstad araştırayım biraz