Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yılmaz Başgan Yılmaz Başgan ‏@YilmazBasgan

Emre Belozoglu beni aradi ne yapayim hocam diye sordu ben de layik oldugun yere geri don dedim... :lol:

yanliz herkes bir kaynaga göre emre fener de dedi ama cok kötü timsah olacaklar. herkes birden sustu ilginc :D

büyük oyuncuları yobo 90+2 de oyuna girmiş bunların kadrosu böyle kaliteli kadro işte

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

arkadaslar bi sorum var, Galatasaray baskani olmak icin GS Lisesi okumak gerek mi ?

hadi bizimkiler o kupayı kazanmış sneijder drogbayı alıyor bunlar emreylemı o kafadalar

emre dediğin adam bir sıneydır olmayabilir ama mevcur ortasahalarını toparlar. kısacası boş futbolcu değil emre. uefa kupasına gelince de onlarda onu alacak kadroyu bırak ruh yok.

ntv yazmadimi? Ferit midir nedir o adam kesin yonetimden almistir haberi yoksa yayinlatmazdi.

bence bunlar emreyle anlasti ama madrid neden bonservissiz versinki bunlara. bonservise de 5 milyon verdiyse fb tam enayi konumuna girerler :D ayrica 3.5 aliyordu simdi daha fazla ister :D

sadece 3.5 yillik localardan 3 yilda 8 tane drogba alabiliyoruz.

Helal başgan

Emre Belözoğlu Atletico Madrid'de UEFA Avrupa Ligi kadrosuna kayıtlı olduğundan, sarı-lacivertlilerin bu arenada yapacak olduğu mücadelelerde forma giyemeyecek.

:asd::asd::asd:

panikten bunu fark ettiler mi acaba?

yatsa da komik gelse de komik.

en büyük eğlence.

digiturk alicisi olupta GStv frekansi manuel arama ile bulamayan arkadaslar yeniden kurulum yapip kanallari yeniden kursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt