Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
canbasar - 30.01.2013 01:14[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Baskan feci hırslanmis anlaşılan antuya göz attı galiba.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Yazik bunlara yaw hahahhaaaaaa

bu ezik fenev paragöz emreyi almış aykut gidici bu kötü oldu aykut kalsaydı iyiydi (geçen sene demişti ya ya emre ya ben diye)

mqdefault.jpg

alayınızı bitireceğiz futbolun ergenokoncuları hiç sevmiyorum bu adamı

PC ağır olduğu için paylaştığım resimleri veya yazdığım iletileri alıntılayan arkadaşlara karşılık veremiyorum.Bu sebepten ötürü kusurum affola beyler. :o

Lise mezunları direkt aday olabiliyor. Liseli olmayanlar için ise en az 10 yıl kongre üyeliği şartı gerekiyor başkan adayı olabilmek için.

Bu konu açılmışken bende soruyum kafama takılan bir soru bilgili gibisiniz. Böyle klübe üye olma gibi bir fırsatımız var mı ? Yönetim kanadına yani ?

beyler gerçekten burak giderse çok üzülürüm. yönetim neden yalanlamıyor bu haberleri:sad007:

Drogba Chelsea'ye istesede gidemedi Fifa'dan dolayı 8 ay önce çünkü o takımdaydı tekrar transfer olamıyordu

emre bele$ için geçerli değil mi :yenieek:
Öyle olsa bile bu fener için geçerli olmaz .Kural hemen değiştirilir.

Başkanı ve yöneticilerinin şike yaptığı yargı kararı ile belgelendiği halde küme düşürülemeyen tek takım Fenerbahçe.

bir galatasaraylı olarak fenere geldiği için 3,5 attığım topçu. baros'a yaptığı gibi sneijder'i de sakatlamaz umarım. yoksa ne korkucam. biri de ruhumuz demiş, ruha bak.

(gothic evil, 30.01.2013 00:11)

ekşiden
​

beyler gerçekten burak giderse çok üzülürüm. yönetim neden yalanlamıyor bu haberleri:sad007:

öyle bir şey yok yalan haber...hiç bir yere gitmiyor burak renkdaş...tamamen taktik nedeniyle bjk maçında yedek kaldı..bence hoca doğru seçim yaptı...umut -elmander ikilisiyle prese boğdu takımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt