Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba Chelsea'ye istesede gidemedi Fifa'dan dolayı 8 ay önce çünkü o takımdaydı tekrar transfer olamıyordu

emre bele$ için geçerli değil mi
:asd:

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Atay - 14.01.2013 20:18[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Üstümüzü çıkarttık bekliyoruz koşmak için
smile.gif
herkezi anladımda bu Emre yi nasıl gönderdiniz anlamıyorum

-------volkan-------

gg----bekir---yobo----hak---

------emre-- meireles

--------sneijder---

emenike---------Stoch(caner)

----------sow--------

kadroya bak üff

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

antuda ezik birinin paylaştığı yorum herhalde sneijderi hala transfer listesinde sanıyor kamil ya :asd:

vallahi ünal baskan zehir gibi adam,yildizlari aldi simdide localari 3,5 yillik satisa cikartip 95m dolari kasaya koyacak.loca sahipleri zaten bu transferleri gorunce seneye kimbilir kimler gelir diyecek ve alacaklar,adam geldiginden beri GALATASARAY`in özkaynaklarini harekete gecirecem diyodu ve yapiyoda..adam ya:ayatollah:

Bize golcü kanat oyunculari lazim beyler,baskan bize robbeni getir :D

Bu konu açılmışken bende soruyum kafama takılan bir soru bilgili gibisiniz. Böyle klübe üye olma gibi bir fırsatımız var mı ? Yönetim kanadına yani ?

öyle herkes kongre üyesi olamıyor bildiğim kadarıyla referans + kariyer başarı vb. şeylerde gerekiyor. yıllık aidatlarıda var tabi.

BBz6QJ-CQAA7EJz.jpg:large

gstv hani türksat'a açılmıştı? şifreli lan bu.

Antu'dan alıntı ;

-volkan-

ggbekir-yobohak-

emre meireles

sneijder-

emenike-Stochcaner

sow

kadroya bak üff

Adamın aklı Sneijder'de kalmış. :asd:

acik bir sekilde fenerbahce'de vizyon mizyon kalmadiginin gostergesi bir transferdir. avrupa'da oynayamayacagi icin tsl icin transfer edilmistir. tsl'de ise galatasaray'in sneijder ve drogba transferlerine karsilik verip karsit bir guc dengesi yaratmaktan cok uzak oldugu da aciktir. oyleyse bu transferin anlami nedir? sampiyonlar ligi on elemelerine katilabilmek icin ikinciligi saglama almak.

evet sayin seyirciler, emre'nin transferinin amaci budur. bu sene ikinciligin kazanilmasi. artik fener de galatasaray'la rekabet edemeyecegini anladi, bari ikinciligi falan besiktas'a kaptirmamanin derdinde.

(merhaba dunyali biz dostuz, 30.01.2013 00:17 ~ 00:19)​

Az önce koyduğum fotoğraf kendi emeğimdi, teşekkür ediyorum beğenenler için.

Az önce cümle olarak sansürleyerek yazmıştım ama öyle tadı çıkmıyordu. Böyle daha hoş oldu sanırım. :)

bu ezikler emreyi aldıysa ( ben sanmıyorum ) o zaman belhandayı alamadılar emreyi forvet arkası düşünüyorlar büyük ihtimalle demek ki yabancı haklarını forvetten yana kullanacaklar :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

öyle bir şey yok yalan haber...hiç bir yere gitmiyor burak renkdaş...tamamen taktik nedeniyle bjk maçında yedek kaldı..bence hoca doğru seçim yaptı...umut -elmander ikilisiyle prese boğdu takımı

bnde bjk maçı için aynısını düşünüyorum da bu haberler neden bu kadar çoğaldı. bu haberler yalansa hemen yalanlama gelirdi. kafam karıştı. burak türk olduğu için kesinlikle gitmesini istemem. hayırlısı.

bu ezikler emreyi aldıysa ( ben sanmıyorum ) o zaman belhandayı alamadılar emreyi forvet arkası düşünüyorlar büyük ihtimalle demek ki yabancı haklarını forvetten yana kullanacaklar :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Valla banada bu çırpınış sanki Belhanda yattığı için oldu gibi ama inanın zerre şeyimde değil oyuncularımızı sakatlamasında karakter yoksunu.

bnde bjk maçı için aynısını düşünüyorum da bu haberler neden bu kadar çoğaldı. bu haberler yalansa hemen yalanlama gelirdi. kafam karıştı. burak türk olduğu için kesinlikle gitmesini istemem. hayırlısı.

Bence Drogba transferiyle uğraşmakan dolayı araya kaynadı yalanlama medyanın salllamaları işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt