Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pazardan aldım belhanda eve geldim emre..

sdfsfsdfdsfsdsf..

:D

Lig Kadromuz:

a9370103e6-2319.png

Aslında Meloyu oynatmak daha doğru olur ama bu sefer de riera-hakan değişikliği yapmak gerekir hiç gerek yok....

Yedekler:

Ufuk-Melo-Umut-Sabri-Engin-Amrabat-Yekta

Elmander 6+2 kuralına göre kadro dışı

beyler cidden kafama takıldığından soruyorum drogba gibi sansasyonel bi transfer yaptık ama sitenin girişinden çok az durdu sebebi ne olabilir sizce:)

Lig Kadromuz:

a9370103e6-2319.png

Aslında Meloyu oynatmak daha doğru olur ama bu sefer de riera-hakan değişikliği yapmak gerekir hiç gerek yok....

Yedekler:

Sabri'nin yerine Hakan Balta'nın yedeklerde olması daha mantıklı

Lig Kadromuz:

a9370103e6-2319.png

Yedekler:

Buna benzer bi kadro yaptım ben de sabah, ama değişiklik yaparken yine Hakan'ı oyuna dahil etmek gerek ya da Sneijder-Drogba ikilisinden birini alman gerek oyundan. Biyerden sonra tıkanıyor yani olay. Çözüm yerli stoper.

Ezikler Emenike'ye Krasic+13 mlyn Euro teklif etmisler.Daha gecen sene 10'a sattiklari adami 20'ye alacaklar vizyona bak:asd::asd:

beyler cidden kafama takıldığından soruyorum drogba gibi sansasyonel bi transfer yaptık ama sitenin girişinden çok az durdu sebebi ne olabilir sizce:)

sneijder galatasarayda yazmamıstı sadece sneijderin boğazdaki resmi konusmustu drogba geldi üstüne şimdide hıııım

yazın alırız bırını :asd:

daha profesyoneliz artik. Dünyaya sesimizi duyurduk. daha fazla reklam yapmaya gerek yok. Ürünlerimizi tanitip reklam yapip para kazanalim :)

Resimin güzeligine bakarmisiniz :ayatollah:

BBzTcg-CIAAfvCZ.jpg

Buna benzer bi kadro yaptım ben de sabah, ama değişiklik yaparken yine Hakan'ı oyuna dahil etmek gerek ya da Sneijder-Drogba ikilisinden birini alman gerek oyundan. Biyerden sonra tıkanıyor yani olay. Çözüm yerli stoper.

ya yerli stoper ya yerli sol bek ya da yerli kaleci....

fatih hoca bence farklı bi stoperin peşinde inşallah iyi bi yabancı stoper alınır. sürpriz bi transfer yapacaklarmış gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt