Metin Eke
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2010
- 7.199
- 2.014
- 2.248
Cevap: Transfer Nöbeti
maclara 12 kisi cikacagiz diye hukmen yenik sayilmayalim
maclara 12 kisi cikacagiz diye hukmen yenik sayilmayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Škrtel hayirli olsun
maclara 12 kisi cikacagiz diye hukmen yenik sayilmayalim![]()
Lig Kadromuz:
![]()
Aslında Meloyu oynatmak daha doğru olur ama bu sefer de riera-hakan değişikliği yapmak gerekir hiç gerek yok....
Yedekler:
Ufuk-Melo-Umut-Sabri-Engin-Amrabat-Yekta
Elmander 6+2 kuralına göre kadro dışı
Lig Kadromuz:
![]()
Aslında Meloyu oynatmak daha doğru olur ama bu sefer de riera-hakan değişikliği yapmak gerekir hiç gerek yok....
Yedekler:
Ufuk-Melo-Umut-Sabri-Engin-Amrabat-Yekta
Elmander 6+2 kuralına göre kadro dışı
zaten 13 kişi oynuyoruz o zaman, +1 daha sorun olmaz![]()

beyler cidden kafama takıldığından soruyorum drogba gibi sansasyonel bi transfer yaptık ama sitenin girişinden çok az durdu sebebi ne olabilir sizce![]()

beyler cidden kafama takıldığından soruyorum drogba gibi sansasyonel bi transfer yaptık ama sitenin girişinden çok az durdu sebebi ne olabilir sizce![]()
Sabri'nin yerine Hakan Balta'nın yedeklerde olması daha mantıklı
Buna benzer bi kadro yaptım ben de sabah, ama değişiklik yaparken yine Hakan'ı oyuna dahil etmek gerek ya da Sneijder-Drogba ikilisinden birini alman gerek oyundan. Biyerden sonra tıkanıyor yani olay. Çözüm yerli stoper.
ya yerli stoper ya yerli sol bek ya da yerli kaleci....
aynen ama işte öyle uyuz oluyorum ki adama bu takımda olmayı haketmiyor...sabri son 2 maçta da iyi oynadı garip![]()
şeref aydın boşuna bu resmi koymaz. drogbanın yalnız olduğu resmi de koyabilirdi :Z18: