Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

At.Madrid'de oynayan Rodriguez bedavaya alınmış.Amrabat'a karşı değilim ama sezon başında Amrabat'ın yerine keşke biz alsaydık

Edit:Ben yüksek bonservisle alındığını düşünüyodum

Mağara mı bilmiyorum ama Balotelli de Milan'a gitmiş.

Kaka'nın da Anji'ye gitmesi gündemdeymiş.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
bekrcakmak - 30.01.2013 01:59[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

bundan iki gün önce de yazdım. başkan yakın çevresine (rıdvan dilmen ve alaattin metine) off the record olarak gerekirse 50 milyon euroyu cebimden aktarırım yine de altında kalmayacağız demiş. ama almış olmak için de birini almayacağız robinhoyu neden alayım elimde stoch varken demiş. bugün basına yansıyanlar hulku alexin alternatifi olarak başkanın kiralamak istediği yönünde. zenitte transfere sıcak bakabilir zira zenitin kimyası bozuldu hulk ve witsell transferlerinden sonra.

etoo başkanın ilk yıllardan beri özlemini duyduğu forvet oyuncusu. ta mallorcada oynarken etoyu almayı çok istemiş ama başaramamıştı. ünal aysal drogbayı bir şekilde getiriyorsa‚ aziz yıldırım kendisinin kimi getirmesi gerektiğini bilir ve ona göre hareket eder. eğer forvet transferi olacaksa bu isim ya eto ya da emenike olacaktır. weboyu falan asla samandıradan içeri sokmaz başkan. (6snin transferleri olmasa webo alınabilirdi)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Adam durmaksızın sallamaya devam ediyor:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

Bunların harbiden diyorum beyni yok ya:Roflol:

Abi, şu sakatlanma konusuna kadar okudum ve orada bıraktım deme sebebim; o sakatlık konusuna gelene kadar doğruydu fakat bildiğim kadarıyla Drogba sakatlandığında normalden çok hızlı bir sürede iyileşen biri, ondan öyle dedim:) Biliyorum senin yazmadığını, sen yazsan anlardım yazış stilinden, astrologu aradım yazardın. :b5::)

beyler bu emre maloglu nasıl feneve tekrar transfer oluyor hani 1 sene içerisinde 3 takım muhabbeti vardı ayrıca kesin aykut kocaman gonderiliyor çünkü adam emreyle kavgalı azizeye ya o ya ben demisti şimdi işler karışır fenevde

ama mantıklı sallıyor yani fenerin hiç bir zaman ihtiyaca göre transfer yapmadıgını belirtiyor hep bize misilleme yapılıyor tabi etonun hulkun witsellin anca formasını alabileceğini bilmiyor

hulk'u bile alsalar bu sene biz şampiyon olacağız bence oyuncu almaları gereken yer stoper ama hiçbiri farkında değil :D

affelley de oynayamıyor. beyinsiz kaldılar.

beyler bu emre maloglu nasıl feneve tekrar transfer oluyor hani 1 sene içerisinde 3 takım muhabbeti vardı ayrıca kesin aykut kocaman gonderiliyor çünkü adam emreyle kavgalı azizeye ya o ya ben demisti şimdi işler karışır fenevde

Daha net bişey yok

Atletico Madrid'in 2. Başkanı Miguel Angel Gil, Emre'nin Fenerbahçe'ye döndüğü haberinin doğru olmadığını söyledi

Atletico 2. Başkanı Gil, Emre'nin Fenerbahçe'ye döndüğü yönündeki haber için yarın bir açıklama yapacaklarını söyledi.

ama mantıklı sallıyor yani fenerin hiç bir zaman ihtiyaca göre transfer yapmadıgını belirtiyor hep bize misilleme yapılıyor tabi etonun hulkun witsellin anca formasını alabileceğini bilmiyor

olamaz ya kesin bir renktasimiz bunlarla jb geciyor.. imkani yok böyle kendi forumunda kendi renktaslarina palavra anlatmak nasil olur ya??

Yazarken kendisi inaniyormu?

kesin renktasimizdir jb geciyor baska imkani yok ya.. (yoksa?):o

Daha net bişey yok

Atletico Madrid'in 2. Başkanı Miguel Angel Gil, Emre'nin Fenerbahçe'ye döndüğü haberinin doğru olmadığını söyledi

Atletico 2. Başkanı Gil, Emre'nin Fenerbahçe'ye döndüğü yönündeki haber için yarın bir açıklama yapacaklarını söyledi.

Yoksa o da mi alip biryerlerine... diyecek??

hahah bizim Baskan birde ultimatum verir sonra ... bak Arda'nin parasini gecikmeli ödüyorsunuz hepsini pesin isterim yoksa!

hulk'u bile alsalar bu sene biz şampiyon olacağız bence oyuncu almaları gereken yer stoper ama hiçbiri farkında değil :D

bekir yobo ligde gayet yeterliler. adamların stoperden beklerden açıkları yok. kondüsyonları yok orta sahası iki yönlü oynayamıyor ileri mi geri mi topu dönüp dolaştırıp eveleyip meveleyip rakipe kaptırıp dengesiz yakalandıklarında gol yiyorlar.

iki yönlü orta saha ve birde / 10 numara veya etkili bir kanat oyuncusuna ihtiyaçları var. emreyle giderirler bu orta sahadki eksikliği. 10 numara veya kanat oyuncusu aldıklarında ise hücum güçlerinde bir seviye taşırlar.

ligde o stoperleri bekleri iş yapar yani. geçen sene de bu kadar gol yiyorlardı ama sorun bu sene alex yok gol atamıyorlar. ayrıca stoch da geçen seneki katkıyı veremiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt