Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

formunu yakalamış defansif libero melo mu schalke maçında iş yapar hayatında ön libero oynamamış yekta mı iş yapar.

melo şu olayı inşallah en fazla bir maçla atlatırda yükselen form grafiğini devam ettirir.

hareketin karşılığı en az 4 en fazla 6 maç nasıl bir maç olcak ki?

ya aklancak sıfır yada yicek

hareketin karşılığı en az 4 en fazla 6 maç nasıl bir maç olcak ki?

ya aklancak sıfır yada yicek

tahkim karar verene kadar bursa maçı oynanmış olacak. bir maç derken onu kastettim.

ceza almayacak zaten ortada tükürük yok birşey yok. ee hakem raporuna başka bir uslupsuz hareket yazmadığına göre aklanacak.

Bence de büyük problem cikmaz, Yekta hazir, cidden oynamak istiyor. Ha melo ya da lafim yok, adam resmen bjk nin olcanlarini, fernandeslerini öldürdü. Tek Korkum Emre Colak, yine abuk sabuk faul yaparak gol yicez ya

artık emre çolak hücumda bişeyler yapsada,tehlikeli yerden faul kazandırsa bize.:f

Emre yerine Engin oynasa daha iyi sanki.

tahkim karar verene kadar bursa maçı oynanmış olacak. bir maç derken onu kastettim.

ceza almayacak zaten ortada tükürük yok birşey yok. ee hakem raporuna başka bir uslupsuz hareket yazmadığına göre aklanacak.

yaz bir yere %100 4 maç yicek

Kadro üstü Kadro

bu da Schalke ye karsi cikarilacak Kadro

Muslera

Eboue Semih Danny Riera

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Amrabat

Drogba​

Kimi daha iyi, ilk 11e daha yakin göriyorsunuz su an?

Engin vs Yekta vs Emre

yaz bir yere %100 4 maç yicek

pdfk zaten 4-6 maç verecek.

tahkimin önünde emsal karar var. ben hakem raporuna bakarım derlerse fenerde neden hakem raporuna bakmadınız diyecekler. bunlar hukukçular fenere yap galatasaraya yapma biraz sıkar.

ya istifa ederler ya da seve seve yapmak zorundalar.

Emre yerine Engin oynasa daha iyi sanki.

bence de öyle, hele ki o bjk mactaki Engin beni cok umutlandirdi. Bu sene en büyük onun yokolmasindan yasadik.

Gecen sene de 10 Kisi tek oynyuorduk. Emre nin bi dogru dürüz hayirini gördük mü ? ama o Melo ve Selcuga cok yardimci oluyordu, hayatlarini rahatlatiyordu, Hamit daha tam alisamadi, bilmiyor tam nasil olacak.

pdfk zaten 4-6 maç verecek.

tahkimin önünde emsal karar var. ben hakem raporuna bakarım derlerse fenerde neden hakem raporuna bakmadınız diyecekler. bunlar hukukçular fenere yap galatasaraya yapma biraz sıkar.

ya istifa ederler ya da seve seve yapmak zorundalar.

Birşeye dikkat ettin mi? Neden medya tükürüp tükürmediği tekrar tekrar gösterilip ses seda çıkmıyor. O aptal görüntülerden ne tükürdüğünü ne tükürmediğini anlayabilirsin. Meireless konusunda olduğu gibi. Yani canları isterse tükürdü olur istemezse tükürmedi.

bugün biraz hıncal okudum anladığım kadarıyla tahkim melonun cezasını seve seve indirecek gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt