Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence de öyle, hele ki o bjk mactaki Engin beni cok umutlandirdi. Bu sene en büyük onun yokolmasindan yasadik.

Gecen sene de 10 Kisi tek oynyuorduk. Emre nin bi dogru dürüz hayirini gördük mü ? ama o Melo ve Selcuga cok yardimci oluyordu, hayatlarini rahatlatiyordu, Hamit daha tam alisamadi, bilmiyor tam nasil olacak.

Bana göre de bjk maçının en büyük kazanç'ı Engin oldu.Bursa maçında sağ kenarda görev almasını bekliyorum ben.Sol kenarda Emre gol atmasaydı Amrabat oynardı ama şimdilik hoca da karar vermemiştir hangisinin oynayacağına

Farkettim de yine, Hakan Balta cok yedi pozisyon xD ama Riera ve Selcuk la da bomba gibi anlasir gibi hava verdi

Birşeye dikkat ettin mi? Neden medya tükürüp tükürmediği tekrar tekrar gösterilip ses seda çıkmıyor. O aptal görüntülerden ne tükürdüğünü ne tükürmediğini anlayabilirsin. Meireless konusunda olduğu gibi. Yani canları isterse tükürdü olur istemezse tükürmedi.

ya babacan şansal programında bi kamerayla göstermiş görüntüleri. o kameraya göre en ufak detay kaçmazmış ve tükürmemiş.

şansal bile söylemiş böyle.

tahkim seve seve vermek zorunda o kararı. fenere yapıyorlarsa o ayrıcalığı galatasaraya hayli hayli yapmak zorundalar ki şu andaki yönetimin yapmak isteyip yapamayacağı birşey yok.

çünkü rakiplerin hepsi prestij kaybetmiş hemde öyle böyle değil.

Bana göre de bjk maçının en büyük kazanç'ı Engin oldu.Bursa maçında sağ kenarda görev almasını bekliyorum ben.Sol kenarda Emre gol atmasaydı Amrabat oynardı ama şimdilik hoca da karar vermemiştir hangisinin oynayacağına

Bana göre bu hafta keske Emre degil de Solda Engin oynasa, Hamitin yerine de Aydin. Hamit azcik rahat etsin, bana göre de cok iyi oynadi, tek o sutu girmeliyid^^ Sonra 60 larda Amrabat girer, cünkü o dakikalarda yavas yavas Riera yavaslanmaya basliyor.

3,4 kere bakdim bu video...lan doyamadim Sneijdere... yarin Bursa maci olsada,...Sneijder 90dak. oynasada...

[video=youtube;Qu2yMbVp7Cc]https://www.youtube.com/watch?v=Qu2yMbVp7Cc[/video]

Bana göre bu hafta keske Emre degil de Solda Engin oynasa, Hamitin yerine de Aydin. Hamit azcik rahat etsin, bana göre de cok iyi oynadi, tek o sutu girmeliyid^^ Sonra 60 larda Amrabat girer, cünkü o dakikalarda yavas yavas Riera yavaslanmaya basliyor.

Aydın sonradan oyuna girdiği zaman çok daha faydalı oluyor bence sonra girmeli.4-2-3-1 oynarmıyız acaba onuda merak ediyorum

Aydın sonradan oyuna girdiği zaman çok daha faydalı oluyor bence sonra girmeli.4-2-3-1 oynarmıyız acaba onuda merak ediyorum

bende cidden merak ediyorum ki Aydini bi 3-4 mac üst üste görmek nasil dir. Cünkü Aydin kendi gelistirdi, öyle dandik adam degil. Emreye verilen sansin yarisi bide ona verilmeli.

[video=youtube;2bD6YMzpcsw]https://www.youtube.com/watch?v=2bD6YMzpcsw[/video]

fener aglamaaaaaaaaa

O adalete göre, mahkemenin kanıtladığı bir şike vardı, aziz hapisteyken tahkim yok bişi dedi:)

ya reis şike olayı felan o konularda zaten tartışamayız. anasını ...... ligin de adaletinde.

bu olay farklı. hemde önlerinde kocaman bir emsal var. daha 1 ay bile olmadı hemde. yönetim güçlü. istediğimiz karar çıkacaktır ordan. gerekirse bir telefon açılır o hukukçular felan kalmaz ortada.

göz göre göre iki büyük camiaya çifte standrat uygulayamazlar. yemez.

bende cidden merak ediyorum ki Aydini bi 3-4 mac üst üste görmek nasil dir. Cünkü Aydin kendi gelistirdi, öyle dandik adam degil. Emreye verilen sansin yarisi bide ona verilmeli.

Biz genelde biraz durağan ayağa pasla çıktığımız için ve Emre'de daha isabetli ayağa oynayabildiği için hoca onu daha çok kullanıyor bence.tabi saha içinde Aydın'a göre daha mücadeleci olmasınında etkisi var.FT geldiğinden beri Aydın'da kendini çok geliştirdi ama Hamit hocanın önceliği yapacak bişey yok.Bursa maçında da 4-2-3-1 çıkarsak böyle çıkarız bence

631523_Galatasaray_SK.jpg

Biz genelde biraz durağan ayağa pasla çıktığımız için ve Emre'de daha isabetli ayağa oynayabildiği için hoca onu daha çok kullanıyor bence.tabi saha içinde Aydın'a göre daha mücadeleci olmasınında etkisi var.FT geldiğinden beri Aydın'da kendini çok geliştirdi ama Hamit hocanın önceliği yapacak bişey yok.Bursa maçında da 4-2-3-1 çıkarsak böyle çıkarız bence

631523_Galatasaray_SK.jpg

kesinlikle yanlış hocam.

yekta sağ kanatta 3 maç felan çıktı. geçen sene kayseriye çıkmıştı hatta sakatlanmış. eboue ile iyi performansı vardı. eboue olmasada arkasında yekta sağ kanata geçecektir.

engin geçen sene melonun olmadığı 3-4 maçta dönüşümlü olarak emre çolakla ortada oynadı selçukun yanında.

yani orta alanda bu hafta selçuk ve engin oynar.

Ara transfer dönemi ne zaman son buluyor?

ya reis şike olayı felan o konularda zaten tartışamayız. anasını ...... ligin de adaletinde.

bu olay farklı. hemde önlerinde kocaman bir emsal var. daha 1 ay bile olmadı hemde. yönetim güçlü. istediğimiz karar çıkacaktır ordan. gerekirse bir telefon açılır o hukukçular felan kalmaz ortada.

göz göre göre iki büyük camiaya çifte standrat uygulayamazlar. yemez.

abi az biraz da olumlu düşün ya sabahtan beri ceza ceza başımın etini yedin. çıkmayacak işte ceza

:)

:) Mesutum, Fenerin mecazi değil, gerçek anlamda avukatlarından oluşmuş Tahkim Kurulu'na benim güvenmemi istiyosun:) Ya sen çok iyi niyetlisin ya ben gaddarım:)

Extra olarak yönetimin gücüyle tahkimin ne alakası var ki? bir telefon kime açılır onların istifası alınır mesala? Hayır ciddi anlamda foruma baskı yapıcam yönetime baskı yapalım onlar o telefonu açsın..:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt